Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Ooo, to super, trzymam kciuki :)

Odnośnie transportu Szpulki do stolicy to jest szansa w środę (Rafał będzie prawdopodobnie jechał). 

• Like 1
Posted
Dnia 26.01.2025 o 23:26, Murka napisał:

Ooo, to super, trzymam kciuki 🙂

Odnośnie transportu Szpulki do stolicy to jest szansa w środę (Rafał będzie prawdopodobnie jechał). 

To może coś powie o przesyłce 

Posted
Dnia 26.01.2025 o 23:26, Murka napisał:

Ooo, to super, trzymam kciuki 🙂

Super,to odwołam Panią,która miała zabrać  Szpulcię  w niedzielę,ale ze Szczebrzeszyna,więc byłoby troche kłopotu z przywiezieniem jej

Posted
Dnia 26.01.2025 o 23:28, Poker napisał:

Napewno będzie zaskoczenie:) Chyba to dzisiaj otrzyma słodką  przesyłkę

Jeszcze raz serdeczne dzięki😊

Posted
Dnia 26.01.2025 o 23:28, Poker napisał:

Paczka już dotarła (uprzedziłam Rafała, że przyjdzie niespodzianka, żeby odebrał paczkę i nie pomyślał, że to jakaś pomyłka :) ) 

Screenshot_20250127-152323_Messages.jpg

Screenshot_20250127-152337_Messages.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 29.01.2025 o 18:11, Isabel napisał:

Wizyta pa dla Filemona, w Tarnowskich Górach, przebiegła pozytywnie, w dodatku pani sama pojedzie po kotka 🙂

Super.

Posted

Szpulka i Filemon w ds. Szpulcie do ds  zawiózł Pan Rafał,serdecznioe dziekujemy❤️ a po Filemonka Pani przyjechała sama. Więcej info napisze Isabel,ona jest w kontakice z ds.

filek w ds.jpeg

filek w ds7.jpeg

filek w ds90.jpeg

• Like 4
Posted

A ja mam prosbę o karmę dla dokarmianych kotków,gdyby ktoś mógł zakupić trochę karmy,sama juz nie daję rady. Dokarmiam 9 kotków,niby nieduzo,ale uwierzcie mi jedzą naprawdę sporo.

Posted
Dnia 2.02.2025 o 08:12, DORA1020 napisał:

A ja mam prosbę o karmę dla dokarmianych kotków,gdyby ktoś mógł zakupić trochę karmy,sama juz nie daję rady. Dokarmiam 9 kotków,niby nieduzo,ale uwierzcie mi jedzą naprawdę sporo.

Czaruję maleńki kramik na jedzonko
Posted
Dnia 2.02.2025 o 08:12, DORA1020 napisał:

saszety czy sucha? czy chcesz $ na mieso?