Isabel Posted January 26 Posted January 26 Dnia 26.01.2025 o 20:50, Murka napisał: To dla któregoś z "moich" kotków? Dla Filemona 🙂 1 Quote
Murka Posted January 26 Posted January 26 Ooo, to super, trzymam kciuki :) Odnośnie transportu Szpulki do stolicy to jest szansa w środę (Rafał będzie prawdopodobnie jechał). 1 Quote
Poker Posted January 26 Posted January 26 Dnia 26.01.2025 o 23:26, Murka napisał: Ooo, to super, trzymam kciuki 🙂 Odnośnie transportu Szpulki do stolicy to jest szansa w środę (Rafał będzie prawdopodobnie jechał). To może coś powie o przesyłce Quote
DORA1020 Posted January 27 Author Posted January 27 Dnia 26.01.2025 o 23:26, Murka napisał: Ooo, to super, trzymam kciuki 🙂 Odnośnie transportu Szpulki do stolicy to jest szansa w środę (Rafał będzie prawdopodobnie jechał). Super,to odwołam Panią,która miała zabrać Szpulcię w niedzielę,ale ze Szczebrzeszyna,więc byłoby troche kłopotu z przywiezieniem jej Quote
DORA1020 Posted January 27 Author Posted January 27 Dnia 26.01.2025 o 23:28, Poker napisał: To może coś powie o przesyłce Napewno będzie zaskoczenie:) Chyba to dzisiaj otrzyma słodką przesyłkę Jeszcze raz serdeczne dzięki😊 Quote
DORA1020 Posted January 27 Author Posted January 27 Otrzyałam od helli 100zł. Bardzo dziekuję💜 Pieniązki przelałam na konto Murki. Quote
Poker Posted January 27 Posted January 27 Do paczki dla p.Rafała dołożyłam amerykański kalendarz z psami i kotami. 5 Quote
Murka Posted January 27 Posted January 27 Dnia 26.01.2025 o 23:28, Poker napisał: To może coś powie o przesyłce Paczka już dotarła (uprzedziłam Rafała, że przyjdzie niespodzianka, żeby odebrał paczkę i nie pomyślał, że to jakaś pomyłka :) ) 2 Quote
Isabel Posted January 29 Posted January 29 Wizyta pa dla Filemona, w Tarnowskich Górach, przebiegła pozytywnie, w dodatku pani sama pojedzie po kotka 🙂 2 Quote
Poker Posted January 29 Posted January 29 Dnia 29.01.2025 o 18:11, Isabel napisał: Wizyta pa dla Filemona, w Tarnowskich Górach, przebiegła pozytywnie, w dodatku pani sama pojedzie po kotka 🙂 Super. Quote
DORA1020 Posted January 30 Author Posted January 30 Bardzo dziekuję bakusiowej za wpłatę 150zł na wyróżnienie ogłoszeń💙 czekam tylko na promocję,bo ostatnio bardzo podrożało na olx Quote
Isabel Posted January 31 Posted January 31 Wczoraj do DS w Warszawie pojechała Szpulka. Jestem z panią w kontakcie, na razie wszystko OK, kotka się ładnie aklimatyzuje 🙂 3 Quote
Isabel Posted January 31 Posted January 31 Dzisiaj do DS w Tarnowskich Górach pojechał Filemon 🙂 4 Quote
bakusiowa Posted January 31 Posted January 31 Dnia 31.01.2025 o 22:34, Isabel napisał: Dzisiaj do DS w Tarnowskich Górach pojechał Filemon 🙂 Przyjechali po niego? Quote
Isabel Posted January 31 Posted January 31 Dnia 31.01.2025 o 22:48, bakusiowa napisał: Przyjechali po niego? Tak, przyjechali. Jutro dowiem się co u kotka. Quote
DORA1020 Posted February 1 Author Posted February 1 Bardzo dziekuję Isabel za ogarnięcie tego wszystkiego❤️ sama nie dałabym rady. Quote
DORA1020 Posted February 2 Author Posted February 2 Szpulka i Filemon w ds. Szpulcie do ds zawiózł Pan Rafał,serdecznioe dziekujemy❤️ a po Filemonka Pani przyjechała sama. Więcej info napisze Isabel,ona jest w kontakice z ds. 4 Quote
DORA1020 Posted February 2 Author Posted February 2 Zdjęcie Szpulci z ds mam tylko jedno,tzn. mam jeszcze kilka ,ale nie potrafię wstawic 1 Quote
DORA1020 Posted February 2 Author Posted February 2 A ja mam prosbę o karmę dla dokarmianych kotków,gdyby ktoś mógł zakupić trochę karmy,sama juz nie daję rady. Dokarmiam 9 kotków,niby nieduzo,ale uwierzcie mi jedzą naprawdę sporo. Quote
Nadziejka Posted February 2 Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 08:12, DORA1020 napisał: A ja mam prosbę o karmę dla dokarmianych kotków,gdyby ktoś mógł zakupić trochę karmy,sama juz nie daję rady. Dokarmiam 9 kotków,niby nieduzo,ale uwierzcie mi jedzą naprawdę sporo. Czaruję maleńki kramik na jedzonko Quote
Madie Posted February 2 Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 08:12, DORA1020 napisał: A ja mam prosbę o karmę dla dokarmianych kotków,gdyby ktoś mógł zakupić trochę karmy,sama juz nie daję rady. Dokarmiam 9 kotków,niby nieduzo,ale uwierzcie mi jedzą naprawdę sporo. saszety czy sucha? czy chcesz $ na mieso? Quote
Recommended Posts