Murka Posted January 16 Posted January 16 Dziewczynki. Myślę, że warto ich ogłaszać razem, kotki są zżyte ze sobą, a nierzadko ludzie chcą dwa kotki od razu wziąć 2 Quote
bakusiowa Posted January 16 Posted January 16 Dnia 16.01.2025 o 08:58, Murka napisał: Pan od Rudolfa wczoraj do mnie dzwonił, chciał zapytać o jego historię itd. Wszystko jest ok, nawet już zdążył odkryć, że jak się chłopak za bardzo nakręci to potrafi złapać pazurami albo zębami 🙂 To tak jak Radzio. Pedałuje tylnymi łapami i gryzie. Quote
bakusiowa Posted January 16 Posted January 16 Dnia 16.01.2025 o 12:03, Nesiowata napisał: Dorzucę też 10 zł Dnia 16.01.2025 o 12:42, Poker napisał: To już jest 20 . Kto da jeszcze grosik? To ja dorzucę 20 zł. 1 Quote
DORA1020 Posted January 16 Author Posted January 16 Dnia 16.01.2025 o 17:42, Poker napisał: Jakie te kicie są cudne 💕 To już mamy 40 zł Bardzo dziekuję:) To będzie bardzo miły gest:) Cieszę się Quote
DORA1020 Posted January 16 Author Posted January 16 Dnia 16.01.2025 o 16:04, Murka napisał: Kochane zezulki:) sama słodycz:) Quote
Poker Posted January 16 Posted January 16 Dnia 16.01.2025 o 21:26, mdk8 napisał: dołożę 15,- Dzięki, już 55 zł. 1 Quote
DORA1020 Posted January 17 Author Posted January 17 To chyba wystarczy na słodkości:) Bardzo dziekujemy❤️❄️ Pan Rafał się ucieszy😊 Quote
DORA1020 Posted January 17 Author Posted January 17 A teraz pilnie szukamy transportu do Warszawy, Pani z ds czeka na Szpulcie. Quote
Poker Posted January 17 Posted January 17 Można kupić dobrą herbatę, kawę i coś smacznego do niej. Kto ma kontakt z p. Rafałem i może zająć się kupnem i przekazaniem ? Quote
bakusiowa Posted January 17 Posted January 17 Dnia 16.01.2025 o 22:51, Poker napisał: Dzięki, już 55 zł. Do kogo wysłać kasę? Quote
Isiak Posted January 17 Posted January 17 Ja też dołożę się dla Pana Rafała. 50 zł. Proszę o konto. Cieszę się, że dogo mi wróciło. To znaczy że widzę zdjęcia i mogę pisać. Quote
Poker Posted January 17 Posted January 17 Dzięki Isiaczku. To już mamy 105 zł ! Trzeba poczekać co powie Murka, bo chyba ona ma kontakt z p. Rafałem. I wtedy ustalimy nr konta i co kupić. Quote
Tola Posted January 17 Posted January 17 Ja też dołożę 30 zł, jestem b. wdzięczna p. Rafałowi za pomoc w dowozie zamojskich kotów, a ostatnio i suczki. Na jakie konto wysłać? Quote
Poker Posted January 17 Posted January 17 Dzięki. Mamy już 135 zł. Mogę zebrać pieniądze, a potem przekazać odpowiedniej osobie. Quote
Murka Posted January 18 Posted January 18 Na allegro (czy gdzie indziej w necie) są zestawy prezentowe ze słodkościami, herbatą, kawą itd. Są ładnie zapakowane. https://allegro.pl/kategoria/zestawy-prezentowe-251902 Można takie coś kupić od razu z wysyłką do Rafała (uprzedzę go, że przyjdzie do niego niespodzianka od wolontariuszy w podziękowaniu za pomoc w transporcie). Adres mogę podać na PW Quote
bakusiowa Posted January 18 Posted January 18 Dnia 18.01.2025 o 09:28, Murka napisał: Na allegro (czy gdzie indziej w necie) są zestawy prezentowe ze słodkościami, herbatą, kawą itd. Są ładnie zapakowane. https://allegro.pl/kategoria/zestawy-prezentowe-251902 Można takie coś kupić od razu z wysyłką do Rafała (uprzedzę go, że przyjdzie do niego niespodzianka od wolontariuszy w podziękowaniu za pomoc w transporcie). Adres mogę podać na PW Teraz to są dla babci i dziadka. Quote
Poker Posted January 18 Posted January 18 A kto ma kontakt bezpośredni z p.Rafałem? Kosze są ładne, ale moim zdaniem szkoda kasy właśnie na sam kosz i wysyłkę. Lepiej kupić więcej . 1 Quote
Murka Posted January 18 Posted January 18 Można też kupić coś bez kosza, skompletować jakieś fajne rzeczy. Wysyłka jest darmowa przy allegro Smart. Ja mam kontakt z Rafałem tylko przy okazji transportów. Mogłabym mu przekazać osobiście przy okazji kolejnego transportu, ale nie wiem kiedy taki będzie. Quote
Poker Posted January 18 Posted January 18 Jak chcecie, to mogę zrobić zakupy i wysłać do p. Rafała z kartką z podziękowaniami od nas. Wcześniej napiszę co mam zamiar kupić. Na pewno dobrą herbatę tylko sypaną czy w torebkach ? Kawę, Rafaelo :), czekoladę, dobre ciasteczka 2 1 Quote
bakusiowa Posted January 18 Posted January 18 Dnia 18.01.2025 o 16:56, Poker napisał: Jak chcecie, to mogę zrobić zakupy i wysłać do p. Rafała z kartką z podziękowaniami od nas. Wcześniej napiszę co mam zamiar kupić. Na pewno dobrą herbatę tylko sypaną czy w torebkach ? Kawę, Rafaelo :), czekoladę, dobre ciasteczka Znalazłam na allegro sklep z herbatami. Kawę mają tylko jeden rodzaj a słodyczy to właściwie nie ma. Link do herbat https://allegro.pl/oferta/twinings-zestaw-czarnych-herbat-mix-3x25-saszetek-13345438656. Jedna z tych herbat dostałam przywiezioną z Anglii. Jest to Lady Grey z dodatkiem pomarańczy. Jest bardzo dobra i takie ma oceny. https://allegro.pl/oferta/twinings-lady-grey-80szt-herbata-angielska-200g-14094467760. Dla pana Rafała można by np. kupić zestaw trzech smaków. Quote
Poker Posted January 20 Posted January 20 Podam nr konta na PW. Zadeklarowane kwoty: bakusiowa 20 zł Isiak 50 zł mdk8 15 zł Nesiowata 10 zł Poker 20 zł Tola 30 zł --------------------- razem 145 zł Quote
Recommended Posts