Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.01.2025 o 08:58, Murka napisał:

Pan od Rudolfa wczoraj do mnie dzwonił, chciał zapytać o jego historię itd. Wszystko jest ok, nawet już zdążył odkryć, że jak się chłopak za bardzo nakręci to potrafi złapać pazurami albo zębami 🙂

To tak jak Radzio. Pedałuje tylnymi łapami i gryzie. 

Posted
Dnia 16.01.2025 o 12:03, Nesiowata napisał:

Dorzucę też 10 zł

Dnia 16.01.2025 o 12:42, Poker napisał:

To już jest 20 . Kto da jeszcze grosik? 

To ja dorzucę 20 zł.

• Like 1
Posted

Można kupić dobrą herbatę, kawę  i coś smacznego do niej. Kto ma kontakt z p. Rafałem i może zająć się kupnem i przekazaniem ?

Posted

Ja też dołożę się dla Pana Rafała. 50 zł. Proszę o konto.

Cieszę się, że dogo mi wróciło. To znaczy że widzę zdjęcia i mogę pisać.

Posted

Dzięki Isiaczku.

To już mamy 105 zł !

Trzeba poczekać co powie Murka, bo chyba ona ma kontakt z p. Rafałem. I wtedy ustalimy nr konta i co kupić.

Posted

Ja też dołożę 30 zł, jestem b. wdzięczna p. Rafałowi za pomoc w dowozie zamojskich kotów, a ostatnio i suczki.

Na jakie konto wysłać?

Posted
Dnia 18.01.2025 o 09:28, Murka napisał:

Na allegro (czy gdzie indziej w necie) są zestawy prezentowe ze słodkościami, herbatą, kawą itd. Są ładnie zapakowane.

https://allegro.pl/kategoria/zestawy-prezentowe-251902

Można takie coś kupić od razu z wysyłką do Rafała (uprzedzę go, że przyjdzie do niego niespodzianka od wolontariuszy w podziękowaniu za pomoc w transporcie). Adres mogę podać na PW

Teraz to są dla babci i dziadka.

Posted

A kto ma kontakt bezpośredni z p.Rafałem?

Kosze są ładne, ale moim zdaniem  szkoda kasy właśnie na sam kosz i wysyłkę. Lepiej kupić więcej .

• Like 1
Posted

Można też kupić coś bez kosza, skompletować jakieś fajne rzeczy. Wysyłka jest darmowa przy allegro Smart.

Ja mam kontakt z Rafałem tylko przy okazji transportów. Mogłabym mu przekazać osobiście przy okazji kolejnego transportu, ale nie wiem kiedy taki będzie.

Posted

Jak chcecie, to mogę zrobić zakupy i wysłać do p. Rafała z kartką z podziękowaniami od nas.

Wcześniej napiszę co mam zamiar kupić. Na pewno dobrą herbatę tylko sypaną czy w torebkach ? Kawę, Rafaelo :), czekoladę, dobre ciasteczka

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 18.01.2025 o 16:56, Poker napisał:

Jak chcecie, to mogę zrobić zakupy i wysłać do p. Rafała z kartką z podziękowaniami od nas.

Wcześniej napiszę co mam zamiar kupić. Na pewno dobrą herbatę tylko sypaną czy w torebkach ? Kawę, Rafaelo :), czekoladę, dobre ciasteczka

Znalazłam na allegro sklep z herbatami. Kawę mają  tylko jeden rodzaj a słodyczy to właściwie nie ma.  Link do herbat  https://allegro.pl/oferta/twinings-zestaw-czarnych-herbat-mix-3x25-saszetek-13345438656. Jedna z tych herbat dostałam przywiezioną z Anglii. Jest to Lady Grey z dodatkiem pomarańczy. Jest bardzo dobra i takie ma oceny.  https://allegro.pl/oferta/twinings-lady-grey-80szt-herbata-angielska-200g-14094467760. Dla pana Rafała można by np. kupić zestaw trzech smaków.

Posted

Podam nr konta na PW.

Zadeklarowane kwoty:

bakusiowa 20 zł

Isiak 50 zł

mdk8   15 zł

Nesiowata 10 zł

Poker 20 zł

Tola 30 zł

---------------------

razem 145 zł