Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
Dnia 14.12.2024 o 19:42, Alaskan malamutte napisał:

Ach..czyli taki troszkę pan niedotykalski😊

Pomyślę nad tekstem..🤔

Na razie tak,ale to się wyraznie zmienia,potrzebował więcej czasu,zeby zaufac człowiekowi

Posted
Dnia 14.12.2024 o 20:10, Alaskan malamutte napisał:

Postaram się napisać tekst Niteczce. Na jakie miasto ogłosić?

Kocham bialo czarne koty❤️

Ona jest prześliczna😍

Cytat

Może  tym razem na Kraków

Posted

Kochane kotusie,chociaż głodne nie są,ale to miziaczki,bardzo chciałyby do człowieka,tam nie jest bazpiecznie,biega jamnikowaty  psiak,który nienawidzi kotów,gdyby któregos dorwał:(

Posted

Mam dobry dom dla dwóch kociaków. Takich 2-3 letnich najlepiej. Udało mi się namówić sąsiada na parkę bo będzie im weselej jak on bedzie w pracy. Chętnie wzięlibyśmy coś np. od Murki tylko znowu ta odległość :(. A on sobie wymarzył, żeby na święta koty już były...

• Like 1
Posted
Dnia 16.12.2024 o 11:49, AlfaLS napisał:

Mam dobry dom dla dwóch kociaków. Takich 2-3 letnich najlepiej. Udało mi się namówić sąsiada na parkę bo będzie im weselej jak on bedzie w pracy. Chętnie wzięlibyśmy coś np. od Murki tylko znowu ta odległość :(. A on sobie wymarzył, żeby na święta koty już były...

Odległość jest duża ale myślę że da się zorganizować transport.

Posted

I bardzo dobrze! W dwójkę raźniej 🙂 Na przykład w katowickim schronie kocięta wydają tylko w dwupakach lub na dokocenie.
Ja się na kotach kompletnie nie znałam, jak wetka przywiozła mi do domu młodą kotkę (zawsze byłam psiarą). I wszyscy znajomi mi mówili, że kot to musi być sam jeden, że terytorialny, że rywalizacja, że mam za małe mieszkanie, żeby dwa koty mogły mieć odrębne własne terytoria. No i faktycznie moja kotka nie reagowała zbyt miło na znajdki, które przewijały się przez dom (na krótko, najwyżej parę godzin). A potem znalazłam rudzielca, po którego właściciel się nie zgłosił, do lecznicy nie dało się go "sprzedać" na przechowanie, o fundacji to nawet nie ma co myśleć (zakoceni powyżej kokardki) i musiał zostać u nas. I teraz razem się bawią, razem jedzą, łobuzują i widzę, że kocica jest szczęśliwa z powodu kociego towarzystwa 😄 

IMG_6584.JPG

• Like 4
Posted
Dnia 16.12.2024 o 14:16, Isiak napisał:

I bardzo dobrze! W dwójkę raźniej 🙂 Na przykład w katowickim schronie kocięta wydają tylko w dwupakach lub na dokocenie.
Ja się na kotach kompletnie nie znałam, jak wetka przywiozła mi do domu młodą kotkę (zawsze byłam psiarą). I wszyscy znajomi mi mówili, że kot to musi być sam jeden, że terytorialny, że rywalizacja, że mam za małe mieszkanie, żeby dwa koty mogły mieć odrębne własne terytoria. No i faktycznie moja kotka nie reagowała zbyt miło na znajdki, które przewijały się przez dom (na krótko, najwyżej parę godzin). A potem znalazłam rudzielca, po którego właściciel się nie zgłosił, do lecznicy nie dało się go "sprzedać" na przechowanie, o fundacji to nawet nie ma co myśleć (zakoceni powyżej kokardki) i musiał zostać u nas. I teraz razem się bawią, razem jedzą, łobuzują i widzę, że kocica jest szczęśliwa z powodu kociego towarzystwa 😄 

IMG_6584.JPG

Jejciu,śliczności:)

Posted

To mało czasu zostało,nie wiem czy damy radę do świat,ludzie teraz szaleją w związku z tym świętami

Isabel mówiła,ze w krakowskim schronisku adopcje kotków wstrzymana na okres świąt

i dobrze,bo żywe stworzenie nie jest dobrym pomysłem na świateczne prezenty,a pózniej nie ma litości,zwierzaki są porzucane,bo np. wyjeżdżamy na Sylwestra a kotka ani psiaka nie ma z kim zostawić

Napiszę do Agatki,bo to ona coś pisała o transporcie,ale nie wiem czy do świat się uda

Dziekuję AlfaLS,że trzymasz rękę na pulsie😊 zawsze to jakaś szansa na adopcje