Baltimoore Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 9 godzin temu, Olena84 napisał: Ok nikt się na wątku mojego bazarku nie wypowiedział już, więc 412zł przekazuję Dorze1020, a ona niech zdecyduje czy część na kota Dropsika, czy na lecznicę czy inne potrzeby ;) klik Dług u Murki wydaje się i duży i też do pilnego spłacenia. Lecznica na razie względnie ogarnięta jest. 1 Quote
Baltimoore Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 Odnośnie transportu Lotosa i Poziomki. Transport Lotosa przez pana Czarka mamy uzgodniony z Zamościa do Krakowa za 50 zł, pani Doktor przywiezie Lotosa z lecznicy do Zamościa. Isabel mi przekazała, że DS Poziomki też daje 50 zł na transport i że Dora 1020 w międzyczasie rozmawiała z panem Czarkiem odnośnie podjechania po koty do Izbicy. W sumie mamy na ten transport 100 zł, od razu odpowiadam na pytanie Isabel- nie ma możliwości, żeby DS Lotosa dołożył więcej do transportu, jest to samotna osoba, utrzymująca się sama, a teraz musiała dla kota kupić całą wyprawkę z drapakiem, bo Lotos nie jedzie na dokocenie. Czy pan Czarek podjedzie do Izbicy w ramach tych 100 zł czy trzeba mu dopłacić? Jeżeli trzeba dopłacić, a DS Poziomki nie dopłaci (taką informację napisała mi Isabel), to może trzymajmy się sprawdzonej wersji, o której już kiedyś Dorze mówiłam - w takich sytuacjach pani Doktor z Izbicy lub jej Mama ZA DARMO podwożą koty z lecznicy na transport do Zamościa. Quote
bakusiowa Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 1 godzinę temu, Baltimoore napisał: Odnośnie transportu Lotosa i Poziomki. Transport Lotosa przez pana Czarka mamy uzgodniony z Zamościa do Krakowa za 50 zł, pani Doktor przywiezie Lotosa z lecznicy do Zamościa. Isabel mi przekazała, że DS Poziomki też daje 50 zł na transport i że Dora 1020 w międzyczasie rozmawiała z panem Czarkiem odnośnie podjechania po koty do Izbicy. W sumie mamy na ten transport 100 zł, od razu odpowiadam na pytanie Isabel- nie ma możliwości, żeby DS Lotosa dołożył więcej do transportu, jest to samotna osoba, utrzymująca się sama, a teraz musiała dla kota kupić całą wyprawkę z drapakiem, bo Lotos nie jedzie na dokocenie. Czy pan Czarek podjedzie do Izbicy w ramach tych 100 zł czy trzeba mu dopłacić? Jeżeli trzeba dopłacić, a DS Poziomki nie dopłaci (taką informację napisała mi Isabel), to może trzymajmy się sprawdzonej wersji, o której już kiedyś Dorze mówiłam - w takich sytuacjach pani Doktor z Izbicy lub jej Mama ZA DARMO podwożą koty z lecznicy na transport do Zamościa. Tego się trzymajmy. Quote
Nadziejka Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 Nadziejkowo sercem zapraszam Dobreduszki 2 Quote
Isabel Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 3 godziny temu, Baltimoore napisał: Odnośnie transportu Lotosa i Poziomki. Transport Lotosa przez pana Czarka mamy uzgodniony z Zamościa do Krakowa za 50 zł, pani Doktor przywiezie Lotosa z lecznicy do Zamościa. Isabel mi przekazała, że DS Poziomki też daje 50 zł na transport i że Dora 1020 w międzyczasie rozmawiała z panem Czarkiem odnośnie podjechania po koty do Izbicy. W sumie mamy na ten transport 100 zł, od razu odpowiadam na pytanie Isabel- nie ma możliwości, żeby DS Lotosa dołożył więcej do transportu, jest to samotna osoba, utrzymująca się sama, a teraz musiała dla kota kupić całą wyprawkę z drapakiem, bo Lotos nie jedzie na dokocenie. Czy pan Czarek podjedzie do Izbicy w ramach tych 100 zł czy trzeba mu dopłacić? Jeżeli trzeba dopłacić, a DS Poziomki nie dopłaci (taką informację napisała mi Isabel), to może trzymajmy się sprawdzonej wersji, o której już kiedyś Dorze mówiłam - w takich sytuacjach pani Doktor z Izbicy lub jej Mama ZA DARMO podwożą koty z lecznicy na transport do Zamościa. Tu zaszło pewne nieporozumienie, bo Poziomka nie jedzie z Izbicy, tylko od Murki, i Murka kotkę dowiezie prawdopodobnie do Biłgoraja. Sprawa transportu Lotosa jest kwestią oddzielną - tylko on jest z Izbicy. Quote
Baltimoore Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 4 minuty temu, Isabel napisał: Tu zaszło pewne nieporozumienie, bo Poziomka nie jedzie z Izbicy, tylko od Murki, i Murka kotkę dowiezie prawdopodobnie do Biłgoraja. Sprawa transportu Lotosa jest kwestią oddzielną - tylko on jest z Izbicy. Już to z Isabel dogadałyśmy :)) Czyli transport Lotosa oddzielnie- Pani doktor dowiezie z Izbicy do Zamościa, a transport Poziomki oddzielnie- Murka przywiezie do Biłgoraja i przekaże panu Czarkowi. Quote
UlaFeta Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 7 godzin temu, Baltimoore napisał: Już to z Isabel dogadałyśmy :)) Czyli transport Lotosa oddzielnie- Pani doktor dowiezie z Izbicy do Zamościa, a transport Poziomki oddzielnie- Murka przywiezie do Biłgoraja i przekaże panu Czarkowi. Czy Lotos zostaje w Zamościu czy jedzie dalej? Quote
Isabel Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 26 minut temu, UlaFeta napisał: Czy Lotos zostaje w Zamościu czy jedzie dalej? Lotos jedzie tym samym transportem do Krakowa, razem z Poziomką, tylko Lotos wsiada w Zamościu, a Poziomka w Biłgoraju. Quote
Baltimoore Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 27 minut temu, UlaFeta napisał: Czy Lotos zostaje w Zamościu czy jedzie dalej? Lotos jedzie z panem Czarkiem z Zamościa do Krakowa, gdzie czeka na niego DS :) Quote
Baltimoore Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Czy Dora ma znowu zepsuty komputer? Bo nic tu nie zagląda :( Quote
DORA1020 Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 57 minut temu, Baltimoore napisał: Czy Dora ma znowu zepsuty komputer? Bo nic tu nie zagląda :( Codziennie zaglądam,wczoraj też:) Komputer dobry:) Quote
DORA1020 Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 22 godziny temu, Nadziejka napisał: Nadziejkowo sercem zapraszam Dobreduszki Bardzo dziękuję Nadziejko za bazarek:) Napewno uzbiera się cosik dla koteczków u Murki:)Dziękuję,że zrobiłaś ten bazarek:) Quote
DORA1020 Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 Jutro z lecznicy wraca Molcia miała zapalenie gardła,dostała antybiotyk,juz jest zdrowa i je,a to najważniejsze Quote
DORA1020 Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 Mamy do adopcji jeszcze 3 kotki /oprócz tych u Murki/ czarny ok.8-10 miesięczny kocurek,wykastrowany czarna ,w podobnym wieku koteczka,tylko prawdopodobnie mniejsza i chyba trisia,niestety nie wiem jak wygląda,nie mam zdjęć:( kotki są ze wsi,miały wrócić po sterylce,ale to bez sensu,żeby wracały,za chwilę na tej wsi będzie ze 100 kotków:( dlatego też dobrze by było znależć im domy Quote
DORA1020 Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 I do sue na tymczas przyjedzie z lecznicy ten czarny kocurek Quote
Isabel Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Kotka Szopka pojechała dzisiaj do domu do Radomia, pan sam po nią pojechał do Murki. Dziękuję bardzo Baltimoore za zorganizowanie wizyty PA i koleżance Baltimoore za zrobienie tej wizyty :) 1 Quote
Tyśka) Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Bądź szczęśliwa, Szopko :) Po Szopce mam dwa wyróżnienia do wykorzystania, trwają do 27.03. Jedno wykorzystam dla czarnulka, drugie jest do dyspozycji. Przy czym ja teraz ograniczam swoją obecność na forum, więc jak będzie trzeba jakieś ogłoszenie zdjać/zrobić to proszę o informację na pw/telefon. 1 Quote
Tyśka) Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 8 godzin temu, DORA1020 napisał: Mamy do adopcji jeszcze 3 kotki /oprócz tych u Murki/ czarny ok.8-10 miesięczny kocurek,wykastrowany czarna ,w podobnym wieku koteczka,tylko prawdopodobnie mniejsza i chyba trisia,niestety nie wiem jak wygląda,nie mam zdjęć:( kotki są ze wsi,miały wrócić po sterylce,ale to bez sensu,żeby wracały,za chwilę na tej wsi będzie ze 100 kotków:( dlatego też dobrze by było znależć im domy Na prośbę Dory ogłosiłam kocurka na Warszawę z imieniem FRANUŚ. Ogłoszenie jest wyróżnione do 27.03, po Szopce. Podałam numer Dory (nie wiedziałam czyj mam podać) https://www.olx.pl/oferta/rozmruczany-franus-mlody-kocurek-ktory-przyniesie-szczescie-CID103-IDHlFPB.html Tym samym zostało mi jeszcze jedno wyróżnienie po Szopce do rozdysponowania. 1 Quote
Baltimoore Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 12 godzin temu, DORA1020 napisał: Codziennie zaglądam,wczoraj też:) Komputer dobry:) Cieszę się, że komputer dobry. Bo już się martwiłam, "zaglądania" niestety nie widać :)) Tylko wpisy. A raczej ich brak. Quote
Baltimoore Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 7 godzin temu, Isabel napisał: Kotka Szopka pojechała dzisiaj do domu do Radomia, pan sam po nią pojechał do Murki. Dziękuję bardzo Baltimoore za zorganizowanie wizyty PA i koleżance Baltimoore za zrobienie tej wizyty :) Ja tam jestem zadowolona, że dzięki porannej wizycie przedadopcyjnej (o 7 rano !!!!) Pan mógł po Szopkę przyjechać od razu dzisiaj :))) Ewa jest nieoceniona, a Panu najwyrażniej na kici zależało :))) 1 Quote
Tyśka) Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Skoro kolejny kotek znalazł dom to wykorzystałam wyróżnienie po nim dla Poziomki i Róży i ogłosiłam na Warszawę: https://www.olx.pl/d/oferta/kocie-cuda-roza-i-poziomka-dwie-slicznotki-o-skrytych-duszach-CID103-IDH8wCK.html Promowanie: do 27.03. I drugie, po Szopce, na Lublin jest wyróżnione też do 27.03.: https://www.olx.pl/d/oferta/dwie-pieknosci-utkane-z-delikatnosci-kto-je-pokocha-CID103-IDIrmXV.html Podałam namiary do Isabel, nie wiem czy słusznie. Quote
Tyśka) Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Momencik, dopiero doczytałam że Poziomka ma DS, tak? ;) To podmienię ją na Kaktusika - ale to już jutro. Dzisiaj już padam :) Jakoś umknęła mi tak wspaniała informacja, że Poziomka ma DS. Dopiero post Baltimoore na tej stronie wątku mi uprzytomnił, że chyba nie ma możliwości, aby były dwie Poziomki ;) 1 Quote
Isabel Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 1 godzinę temu, Baltimoore napisał: Ja tam jestem zadowolona, że dzięki porannej wizycie przedadopcyjnej (o 7 rano !!!!) Pan mógł po Szopkę przyjechać od razu dzisiaj :))) Ewa jest nieoceniona, a Panu najwyrażniej na kici zależało :))) Dziękuję dodatkowo Baltimoore za zrobienie wizyty PA dla Poziomki :) Kotka jedzie do Krakowa w niedzielę :) Quote
Isabel Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 4 minuty temu, Tyśka) napisał: Momencik, dopiero doczytałam że Poziomka ma DS, tak? ;) To podmienię ją na Kaktusika - ale to już jutro. Dzisiaj już padam :) Tak, Poziomka ma DS, podmień ją proszę na ślicznego Kaktusika :) Quote
Tyśka) Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 2 minuty temu, Isabel napisał: Tak, Poziomka ma DS, podmień ją proszę na ślicznego Kaktusika :) Dobrze, jedno ogłoszenie (to na Lublin) edytowałam. Zostawiłam samą Różę. To warszawskie ogłoszenie edytuję i dodam Kaktusika - ale to jutro, bo muszę zdjęcia Kaktusa pobrać. 2 Quote
Recommended Posts