Isabel Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 19 godzin temu, Sara2011 napisał: Na wątku zamojszczaka szykuje się transport z Zamościa do Katowic ale może będzie można pojechać przez Kraków. Edit: na tym wątku jest informacja: Dzięki za informację :) Napisałam na tym wątku pytanie, czy byłaby możliwość dołączenia do transportu kotki z Izbicy. Do Katowic trasa na pewno przebiega przez Kraków [chyba, że ktoś jedzie bocznymi drogami ;)], więc kotka wysiadłaby po drodze. Quote
Nesiowata Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Dzięki Tysiu, Kika i Lila z dokooptowaną koleżanką. Quote
Baltimoore Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 23 godziny temu, Sara2011 napisał: Na wątku zamojszczaka szykuje się transport z Zamościa do Katowic ale może będzie można pojechać przez Kraków. Edit: na tym wątku jest informacja: Bardzo dziękuję za informację :)) Tym razem nam się udało-czarna Nerusia z Izbicy jedzie do Krakowa z tym panem co zawsze :)) Do Zamoscia przywiezie ją Mama pani doktor. Dom stały sam zapłaci koszt transportu 50 zł :)) Mnie to się akurat rzadko zdarza. 1 Quote
Tyśka) Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Olx podarował mi 40% rabatu na promowanie ogłoszeń. Ważne do soboty! Wklejam tę informację na wątkach bezdomniaków, które ogłaszam. Może ktoś się skusi:) 1 Quote
Tyśka) Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Dnia 16.02.2021 o 20:10, Isabel napisał: Szykuje się domek w Pruszkowie dla Cherry i Berry, wizyta będzie w czwartek . Natomiast wizyta dla Muffinka i Pianki, w Warszawie, jest zaplanowana na środę. Dziękuję Baltimoore za kontakt z dziewczynami w Warszawie, które te wizyty przeprowadzą :) I jak wypadły wizyty? Można puścić kciuki? Quote
DORA1020 Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 W końcu udało mi się wejść i na dogo dzięki uprzejmości sąsiadki. Wcześniej korzystałam z komputera Spółdzielni,ale tam z różnych względów mogłam tylko chwilę,więc wchodziłam na olx,bo tam mam ogłoszenia i pytania. Nie mogę wchodzić w jeszcze większe długi niż mam za karmienie bezdomnych kotków. Jeszcze dochodzi kolejna faktura z początku lutego. Dzięki bakusiowej,która wcześniej wysłała karmę i teraz gabim kotki nie są głodne. Wielkie dzięki dla bakusiowej i gabim za zakupienie karmy:):) 1 Quote
DORA1020 Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Psotna Molcia,która jest u mnie na tymczasie 24 lutego będzie sterylizowana. Ale telefony milczą:( i Molcia nie ma wzięcia,może ze względu na swoj charakter. Chory Felek trafił do lecznicy.Został złapany przez nieznana osobe.Co nam się od dłuższego cZasu nie udawało,to ktoś zabrał kocurka,pewnie myśląc,że kotek jest bezdomny,każdy by tak pomyślał widząc w jakim stanie jest Felek. Kocurek jest juz wykastrowany i leczony. To Feluś Ale był w gorszym stanie niż wtedy kiedy robiłam to zdjęcie:( Quote
DORA1020 Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Dnia 15.02.2021 o 19:42, guccio napisał: Z mojego bazarku przelałam na konto Hotelik u Murki 170 zł. Bardzo dziiękuję za pomoc w spłacie tych ogromnych długów:) 1 Quote
DORA1020 Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Na pomoc czekaja jeszcze 3 ośmiomiesięczne kotki. Jedna trikolorka,a dwa chyba kocurki. Dzwoniłam do Murki z prosbą o przyjęcie kotków na dt. Będąc tam gdzie są w chwili obecnej nie maja najmiejszych szans na pomoc. Juz nie wspomne kolejnych kotków w potrzebie:( To są te trzy kotki: Quote
DORA1020 Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Dnia 2.02.2021 o 19:43, DORA1020 napisał: kolejna faktura za karme 113zł z mojego ostatniego bazarku wpłyneło 85zł Dług obecny:197zł Kolejna faktura za karmę 110zł W tej chwili długi za karmę wynoszą 307zł Quote
DORA1020 Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Szkoda tylko,że nie będę mogła zrobić kolejnego bazarku na spłatę długów za karmę:( Quote
DORA1020 Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Wiosennie /chociaż u nas jest jeszcze mróz:(/ serdecznie dziękuję za pomoc bezdomiakom:) Quote
bakusiowa Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Szkoda tylko,że nie będę mogła zrobić kolejnego bazarku na spłatę długów za karmę:( Może ktoś pomoże i zrobi bazarek. Dora karmi osiem kotów dwa razy dziennie i głodne psiaki. Quote
Isabel Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 5 godzin temu, Tyśka) napisał: I jak wypadły wizyty? Można puścić kciuki? Wizyty wypadły bardzo dobrze, kociaki jadą dzisiaj do swoich domów. Pan z Warszawy przyjeżdża po nie osobiście, zabiera również kotki, które jadą docelowo do Pruszkowa, i nawet sam je tam zawozi :):) :) 4 Quote
Tyśka) Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 4 minuty temu, Isabel napisał: Wizyty wypadły bardzo dobrze, kociaki jadą dzisiaj do swoich domów. Pan z Warszawy przyjeżdża po nie osobiście, zabiera również kotki, które jadą docelowo do Pruszkowa, i nawet sam je tam zawozi :):) :) Ależ cudownie :) Czyli zdejmować ogłoszenia? :) Quote
Isabel Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 8 minut temu, Tyśka) napisał: Ależ cudownie :) Czyli zdejmować ogłoszenia? :) Właśnie dostałam wiadomość od Murki, że kotki już odebrane, jadą do domów :) W takim razie zdejmij proszę ich ogłoszenia. 1 Quote
Isabel Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 12 godzin temu, DORA1020 napisał: Na pomoc czekaja jeszcze 3 ośmiomiesięczne kotki. Jedna trikolorka,a dwa chyba kocurki. Dzwoniłam do Murki z prosbą o przyjęcie kotków na dt. Będąc tam gdzie są w chwili obecnej nie maja najmiejszych szans na pomoc. Juz nie wspomne kolejnych kotków w potrzebie:( To są te trzy kotki: Te kotki pilnie szukają domu tymczasowego. Oprócz nich w kolejce czekają jeszcze dwie proludzkie 1,5-roczne kotki, już wysterylizowane, oraz kocurek - teraz mieszkają w stodole, szkoda żeby się poniewierały i zdziczały :( Quote
Isabel Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 8 godzin temu, Isabel napisał: Właśnie dostałam wiadomość od Murki, że kotki już odebrane, jadą do domów :) W takim razie zdejmij proszę ich ogłoszenia. Wszystkie kotki szczęśliwie dotarły do swoich domów :) 3 Quote
jola&tina Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 W imieniu własnym i w imieniu UlaFeta, która ofiarowała fanty, zapraszam na bazarek dla szczebrzeszyniaków 2 Quote
Tyśka) Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 2 godziny temu, Isabel napisał: Te kotki pilnie szukają domu tymczasowego. Oprócz nich w kolejce czekają jeszcze dwie proludzkie 1,5-roczne kotki, już wysterylizowane, oraz kocurek - teraz mieszkają w stodole, szkoda żeby się poniewierały i zdziczały :( Poproszę o imiona robocze, jutro zrobię im chociaż jeden olx. Quote
Isabel Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 36 minut temu, Tyśka) napisał: Poproszę o imiona robocze, jutro zrobię im chociaż jeden olx. Muszę się upewnić co do płci. Tricolorka to oczywiście kotka, a o tamte dwa muszę zapytać Dorę. Quote
Baltimoore Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Czarna Nerusia z lecznicy w Izbicy dojechała wczoraj szczęśliwie, dzisiaj już zadomowiona :)) Domaga się głaskania i ma już swoje ulubione krzesło :)) 1 Quote
Baltimoore Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 15 godzin temu, DORA1020 napisał: Psotna Molcia,która jest u mnie na tymczasie 24 lutego będzie sterylizowana. Ale telefony milczą:( i Molcia nie ma wzięcia,może ze względu na swoj charakter. Chory Felek trafił do lecznicy.Został złapany przez nieznana osobe.Co nam się od dłuższego cZasu nie udawało,to ktoś zabrał kocurka,pewnie myśląc,że kotek jest bezdomny,każdy by tak pomyślał widząc w jakim stanie jest Felek. Kocurek jest juz wykastrowany i leczony. To Feluś Ale był w gorszym stanie niż wtedy kiedy robiłam to zdjęcie:( Do jakiej lecznicy i kiedy? Czy ta Osoba, która go złapała zapłaci za leczenie czy trzeba będzie dopiero zapłacić a konto Szczebrzeszyniaków? Quote
Recommended Posts