DORA1020 Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 Dziękuję bardzo Joli za wstawienie faktury i fotek:) Bianka ma się lepiej,przez 8 dni podawałam jej antybiotyk,jest duzo lepiej martwi mnie czarny kocurek oby to nie było nic groznego na zdjęciach ok. 3 letnia trisia,wysterylizowana,ale trzeba jej znależc dom,nie ma tam racji bytu córka tej starszej kobiety poprosiła o znalezienie jej domu Quote
DORA1020 Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 Dnia 28.01.2021 o 19:05, DORA1020 napisał: Od siostry malagos na koncie 100zł bardzo dZiękuję:) i mam wpłatę od lipsik---50zł bardzo dziękuję:) Pozostał dług w kwocie 170zł kolejna faktura za karme 113zł z mojego ostatniego bazarku wpłyneło 85zł Dług obecny:197zł Quote
DORA1020 Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 Cieszę się,że z Elzą lepiej,biedna koteczka dostała szansę na lepsze życie Quote
Tyśka) Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Coś wiadomo więcej o tej szylkretce? Kuwetkowa? Kolanolubna? :) Quote
lunarmermaid Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Piękna jest, uwielbiam szylkretki... Quote
Isabel Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Tyśka, podmień proszę ogłoszenie Dropsika na ogłoszenie dwóch maluchów u Murki - Cherry i Berry - na Warszawę (Dora ogłasza je jako Czako i Zuzka, na Kraków). Dropsika nie będziemy wysyłać w kolejną podróż, z Krakowa do Warszawy, zwłaszcza, że na miejscu są chętni, natomiast ta dwójka jakoś nie ma szczęścia w Krakowie, chociaż zawsze je proponuję, podobnie jak Aurorę i Wafelka oraz Muffinka i Piankę, jak ktoś dzwoni w sprawie Karmela i Bezy. Wizyta PA dla tej ostatniej dwójki już była i kotki pojadą do Mysłowic. 1 Quote
Tyśka) Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 A czy ogloszenie Bezy i Karmelka podmienić na Piankę i Muffinka? Podmienię Dropsika w wolnej chwili, bo nie mam zdjęć kociaków i muszę je odszukać na wątku i pobrać, a to trochę trwa. Quote
Tyśka) Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Na razie edytowałam tylko dwa (czterokotkowe) ogłoszenia kolorowego rodzeństwa, zostawiłam tylko Piankę i Muffinka :) Skoro Beza i Karmelek mają domek (super!!!) Warszawa: https://www.olx.pl/oferta/kociaki-slodziaki-unikaty-grafitowy-muffinek-i-tygryskowa-pianka-CID103-IDI3J9g.html Kraków: https://www.olx.pl/oferta/rozmruczane-kociaki-przytulaki-unikowate-dwupaki-CID103-IDI31GP.html Jeszcze mam jedno ogłoszenie Bezy i Karmelka, ale tutaj poczekam na to czy podmienić już czy poczekać chwilę. :) Quote
Tyśka) Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 PS; Tak się cieszę, że Dropsikowi szykuje się dom :) Należy mu się! Quote
Tyśka) Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Dnia 1.02.2021 o 10:46, jola&tina napisał: Śliczny piesio :) Śliczny misio!!! Ogłoszę go. Czy coś wiadomo? 1 Quote
Tyśka) Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 8 godzin temu, Isabel napisał: Tyśka, podmień proszę ogłoszenie Dropsika na ogłoszenie dwóch maluchów u Murki - Cherry i Berry - na Warszawę (Dora ogłasza je jako Czako i Zuzka, na Kraków). Mówisz masz :) https://www.olx.pl/oferta/rozmruczana-podwojna-slodycz-kociaki-przytulaki-CID103-IDHos1J.html Powodzenia, kociaki! 2 Quote
DORA1020 Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 12 godzin temu, Tyśka) napisał: Coś wiadomo więcej o tej szylkretce? Kuwetkowa? Kolanolubna? :) To co napisała o niej kobieta,która prosi o pomoc Ta Kotka jest wysterylizowana, kilkuletnia potrzebuje ciepłego domu. Jest łagodna , lubi głaskanie ale bojąca, nieufna. Quote
DORA1020 Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 11 godzin temu, bakusiowa napisał: Szylkretka ładna i grubiutka. Grubiutka,ale jej los niepewny jest u starszej kobiety,która jest bardzo chora gdyby zmarła to koty nie zostaną tam,bo wprowadzi się do tego domu osoba,która nie lubi kotów dlatego córka tej pani szuka dla nich pomocy wcześniej a są jeszcze 3 0k. 8 miesięczne koty:( Quote
DORA1020 Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 10 godzin temu, lunarmermaid napisał: Piękna jest, uwielbiam szylkretki... To prawda ,kicia jest śliczna:) Quote
DORA1020 Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 59 minut temu, Tyśka) napisał: Śliczny misio!!! Ogłoszę go. Czy coś wiadomo? Ogłoś go z góry bardzo dziękuję:) to ok 2 letni psiaczek pat o nim napisała jest łagodny również do kotów. Lubi się bawić i do dzieci jest lagodny może szybko znajdzie dom i w końcu się odczepią Quote
bakusiowa Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Ogłoś go z góry bardzo dziękuję:) to ok 2 letni psiaczek pat o nim napisała jest łagodny również do kotów. Lubi się bawić i do dzieci jest lagodny może szybko znajdzie dom i w końcu się odczepią Może tak być, że wezmą następne psy. Quote
Tyśka) Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Ogłoś go z góry bardzo dziękuję:) to ok 2 letni psiaczek pat o nim napisała jest łagodny również do kotów. Lubi się bawić i do dzieci jest lagodny może szybko znajdzie dom i w końcu się odczepią A do kogo podać namiary? Ogłoszę go na Warszawę. Quote
Isabel Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Mówisz masz :) https://www.olx.pl/oferta/rozmruczana-podwojna-slodycz-kociaki-przytulaki-CID103-IDHos1J.html Powodzenia, kociaki! Dziękuję :) Quote
Tyśka) Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 5 godzin temu, DORA1020 napisał: Ogłoś go z góry bardzo dziękuję:) to ok 2 letni psiaczek pat o nim napisała jest łagodny również do kotów. Lubi się bawić i do dzieci jest lagodny może szybko znajdzie dom i w końcu się odczepią Ogłosiłam psiaka z Twoim nr telefonu Nazwałam go Jogi od slodkiego jogurtu, ale i ... misia Yogi :) https://www.olx.pl/oferta/mis-jogi-duzy-dzieciak-o-lagodnym-sercu-idealny-dla-rodziny-CID103-IDInZ1E.html 1 Quote
DORA1020 Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Ogłosiłam psiaka z Twoim nr telefonu Nazwałam go Jogi od slodkiego jogurtu, ale i ... misia Yogi :) https://www.olx.pl/oferta/mis-jogi-duzy-dzieciak-o-lagodnym-sercu-idealny-dla-rodziny-CID103-IDInZ1E.html Dziękuję:) Quote
DORA1020 Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 5 godzin temu, jola&tina napisał: Trzy młode kotki z ul. Lubelskiej Dziękuję Jola za wstawienie fotek:) te kotki też szukają domów to ok. 8 miesięczne kotki,pierwsza to widac,że kotka,pozostałe dwa..nie wiem ta trójka to rodzeństwo Quote
Recommended Posts