Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, DORA1020 napisał:

Najważniejsze,że zyją:)

śliczności:)

domki się biją...........owszem...........na ten temat coś wie Isabel:)

ale szukamy dla maluszków domów odpowiedzialnych,kochających

już niedługo takowe się pojawią

dziękuję Murko za śliczne fotki:)

Telefony owszem są, ale domki nie takie jakie byśmy chciały. Trzeba trochę poczekać, kotki muszą mieć super domy, a takie na pewno są, tylko jeszcze się nie zgłosiły.

• Like 1
Posted

Jowitka szczęśliwie dotarła do domu. Na razie wystraszona siedzi w transporterku, wyjdzie pewnie dopiero nocą. Ale wierzę, że będzie dobrze, to spokojny dom dla spokojnej koteczki :)

• Like 1
Posted
22 minuty temu, Isabel napisał:

Jowitka szczęśliwie dotarła do domu. Na razie wystraszona siedzi w transporterku, wyjdzie pewnie dopiero nocą. Ale wierzę, że będzie dobrze, to spokojny dom dla spokojnej koteczki :)

Szczęśliwy finał.Koty są bardzo mądre,Jowitka wyczuje swojego człowieka i domek.Tak jak Maciuś i moje podwórkowe, które po kastracji są u mnie.Zrobily się miziaste i mruczaste.

• Like 1
Posted

Ja osobiście bardzo się cieszę , że Jowitka ma dom.Ta koteczka bardzo się zasiedziała w dt.

Byłam posypać ziarno ptakom. W Skierniewicach jest temperatura -17. Nawet nie pamiętam ile to lat temu był u nas taki mróz.

Posted
1 godzinę temu, bakusiowa napisał:

Byłam posypać ziarno ptakom. W Skierniewicach jest temperatura -17. Nawet nie pamiętam ile to lat temu był u nas taki mróz.

W Krakowie cieplej, bo tylko -10 ;)

Posted

Ja też się strasznie cieszę że udało się z domem dla Jowitki :))

Teraz kciuki żeby to była dobra adopcja, na pewno na początek potrzebna cierpliwość, ale Jowitka tyle była u Sue, że już się rozkręciła i udomowiła. Przez ten czas nawet z jej braci dzikusków zrobiły się towarzyskie przymilaki :))

Teraz oby ich mamie Biance udało się jakoś pomóc !!!

• Like 1
Posted
6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Gdyby potrzebny był darmowy transport dla kociaków z Zamościa do Warszawy, to mój syn może zabrać. Wraca w niedzielę. 

Suuuper by było :))

Jest dom dla 2,5 letniej burej kotki  (oglaszana jako Elza) z lecznicy w Izbicy, już jest po wizycie pa. Jedzie na Żoliborz.

Podam telefon do mnie na PW.

Posted
46 minut temu, Baltimoore napisał:

Suuuper by było :))

Jest dom dla 2,5 letniej burej kotki  (oglaszana jako Elza) z lecznicy w Izbicy, już jest po wizycie pa. Jedzie na Żoliborz.

Podam telefon do mnie na PW.

Paweł wraca do Wawy w niedzielę, szczegóły domówimy telefonicznie. 

Posted
11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Gdyby potrzebny był darmowy transport dla kociaków z Zamościa do Warszawy, to mój syn może zabrać. Wraca w niedzielę. 

A malutkiego szczeniaczka (ok. 3 kg) mógłby zabrać?

Posted
Dnia 18.01.2021 o 11:32, guccio napisał:

Dzisiaj na konto "Hoteliku u Murki" przelałam-140zł(z mojego bazarku).

Bardzo dziekuję:) za pomoc bezdomniaczkom:)

Murka potwierdzi wpłate.

Posted

Zaglądam na dogo tylko na chwilę,czasami nie mam nawet czasu na pisanie,ponieważ dużo się dzieje

dziekuje Isabel za zrobienie wizyty pa  dla Czarusia i Mruczusia:)

wizyta wypadła dobrze,teraz tylko transport ogarnąc

dziękuję sue,że codziennie przychodzi,żeby podać Molly tabletke od pasożytów:)

dziękuję ingrid za karmę dla zródełkowych psiaków:)

Posted
Dnia 15.01.2021 o 08:37, DORA1020 napisał:

Wpłata od helli 150zł

od bakusiowej 17zł i od Isabel 50zł.Serdecznie dziękuję:)

Odrobaczanie Molly 40zł

transport Dropsika i Jowitki  do Krakowa 80zł /30zł do transportu dopłaciła Isabel,bardzo dziękuję:)/

Obecnie dług wynosi:350zł

Kolejna faktura za karmę 110zł

Boflox dla Bianki--10zł

Wpłata na konto 150zł od Malagos/jeszcze raz bardzo dziękuję:)/

Obecnie dług wynosi:320zł