DORA1020 Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 Zapraszam na wątek biednych koteczków duzo przeżyły:( za dużo jak na dwuletnie życie:( proszę zaglądajcie do nich https://www.dogomania.com/forum/topic/352807-uratowane-szczebrzeszyńskie-pół-ślepaczki-potrzebują-wsparcia/ Quote
Tyśka) Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 11 godzin temu, Isabel napisał: Dzisiaj do domu w Warszawie pojechała kotka Nikola z Izbicy :) Cudownie, oby włączyła wersję ekspresową i niedługo okazała się być nakolankowa. Na jakiego kota podmienić jej ogłoszenie? 1 Quote
jola&tina Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Bazarek nie jest jeszcze rozliczony, ale przelałam na konto Gabinetu Weterynaryjnego w Izbicy 350 zł. 4 Quote
Tyśka) Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Ogłoszenie po Nikoli podarowałam Aurorce, jest wyróżnione do 18.12: https://www.olx.pl/oferta/pingwinkowe-cudo-kochany-franek-do-adopcji-CID103-IDH7clG.html PS: Jeden z kotków od pani Krysi, półroczny Franek znalazł dom w Warszawie. Potrzebny tylko transport... nie szykuje się jakiś może? Quote
Murka Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Ogłaszajcie kociarnie, bo nas zamruczą na amen:) Pianka jeszcze wystraszona, ale już się uspokaja jak się ją złapie i chowa się już coraz mniej śpiesznie. Ma niesamowicie mięciutkie futerko, podobnie jak Karmel. 3 Quote
Tyśka) Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Cuuudne są. Oj, będą łamać serca. Może jutro uda mi się je ogłosić. Quote
DORA1020 Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 45 minut temu, Tyśka) napisał: Cuuudne są. Oj, będą łamać serca. Może jutro uda mi się je ogłosić. Prawda? Cudeńka:) Domki szybko sie znajdą,cudne fotki:) Ogłoś Tyśka proszę,z Twoimi tekstami nie mam szans Quote
DORA1020 Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 5 godzin temu, jola&tina napisał: Bazarek nie jest jeszcze rozliczony, ale przelałam na konto Gabinetu Weterynaryjnego w Izbicy 350 zł. Bardzo dziękuję:) Dług si e zmniejszy. 1 Quote
Baltimoore Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 11 godzin temu, Tyśka) napisał: Cudownie, oby włączyła wersję ekspresową i niedługo okazała się być nakolankowa. Na jakiego kota podmienić jej ogłoszenie? Cudownie, że Niko z Izbicy znalazła domek :)) To jest jedna z lepszych wiadomości :)) Ale super :)) Isabel robisz fantastyczną robotę :)) Zaraz zrobię podliczenie długu w Izbicy. Dokładnie to jest tam jeszcze jeden kociak ze Szczebrzeszyna, ale nie doliczamy go do długu, bo jego patronem finansowym 0jestem ja i zapłacę za jego pobyt. Quote
Baltimoore Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 6 godzin temu, jola&tina napisał: Bazarek nie jest jeszcze rozliczony, ale przelałam na konto Gabinetu Weterynaryjnego w Izbicy 350 zł. Suuper :)) Bardzo dziękujemy guccio oraz jola&tina za bazarek :)) 1 Quote
Baltimoore Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Rozliczenie z Izbicy na dzień 13.12.2020 Niko pobyt 29.11-13.12.2020 = 140 zł dług z rozliczenia 28.11.2020 1570 zł wpłata z bazarku guccio oraz jola&tina 350 zł 1570 zł+140 zł-350 zł= 1360 zł Do zapłaty pozostało 1360 zł Quote
Baltimoore Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Mam jeszcze wieści od białej kici z Warszawy- ma się świetnie, urosła, towarzyska, asystująca, śpi w łóżku. Oraz od puchatej Debory FIV + z Wrocławia- już się nie chowa pod łóżkiem, od samego początku w wielkiej przyjaźni z 7 letnim chłopcem, trafiła do naprawdę fajnego domu :)) Quote
sue Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Dnia 13.12.2020 o 14:39, Tyśka) napisał: Miałam dzisiaj zapytanie na olx o Muffinkę, oby wreszcie doczekała się swojego domu. Do mnie dzwoniła pani, która chciała ją do dokocenia do kocurka, niestety wychodzącego. Kotek wychodzi i wędruje po bloku oraz po całym osiedlu. Pani powiedziała też, że jeśli kicia nie zdecydowałaby się wychodzić, może nie wychodzić i wtedy nie będzie jej sterylizowała, bo po co :) Poza tą interesującą ofertą miałam jeszcze inną rozmowę, pani przekierowana z ogłoszenia z numerem Isabel (nie wiem czyjego), szuka kotka również do dokocenia, w Rybniku ale dojechałaby do Krakowa. Wydaje się nawet ok, spróbuję poszukać kogoś do wizyty PA. Quote
Olena84 Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Dnia 13.12.2020 o 14:56, bakusiowa napisał: Muszę poskarżyć na Radzia. Od trzech nocy jest bardzo upierdliwy. Jak już jestem w łóżku to muszę wyłączyć telewizor bo miauczy a raczej to są najróżniejsze nawet śmieszne dźwięki i rzuca się na zasłonę. Po zgaszeniu telewizora jeszcze trochę to trwa a później już jest spokój na szczęście. Firanka ma dziurę a zasłony są pozaciągane. Na szczęście z dalszej odległości nie widać zaciągnięć. To Radzio dokazuje Quote
jola&tina Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Czekam na bazarku jeszcze na jedną wpłatę i adres, ale pieniążki, które były na koncie rozdysponowane zostały następująco: 606 zł dochód z bazarku z czego 100 zł przelałam do bakusiowa na zakup budek 350 zł przelałam do Gabinetu Weterynaryjnego w Izbicy na spłatę długu resztę czyli 156 zł przelałam do guccio na karmę dla kotków. Oprócz tego z bazarku Nadziejki dostałam na moje konto 40 zł i przelałam na konto guccio na karmę dla kotków. Pysznego jedzonka kotkom życzę :) 4 Quote
buuenos Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Czekam na bazarku jeszcze na jedną wpłatę i adres, ale pieniążki, które były na koncie rozdysponowane zostały następująco: 606 zł dochód z bazarku z czego 100 zł przelałam do bakusiowa na zakup budek 350 zł przelałam do Gabinetu Weterynaryjnego w Izbicy na spłatę długu resztę czyli 156 zł przelałam do guccio na karmę dla kotków. Oprócz tego z bazarku Nadziejki dostałam na moje konto 40 zł i przelałam na konto guccio na karmę dla kotków. Pysznego jedzonka kotkom życzę :) Ale wiesci, ale utargi:-) Jola & Co jestescie wspaniale! :-) 2 Quote
Tyśka) Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Dostałam zapytanie o Bezika, pani przedstawiła się z imienia i nazwiska: "Dzień dobry, starsza córka ( 7 lat) marzy od dawna o kocie. Ponieważ ma jeszcze młodszą siostrę ( 8 miesięcy) szukamy naprawdę spokojnego kota. Jeśli kotek wciąż potrzebuje nowej rodziny i jest opanowany, to prosimy o kontakt oraz opinię, czy ten kotek + dwoje dzieci wydaje się Państwu dobrym pomysłem? Pozdrawiam, XYZ" Poprosiłam o kontakt telefoniczny. Quote
DORA1020 Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 31 minut temu, Tyśka) napisał: Dostałam zapytanie o Bezika, pani przedstawiła się z imienia i nazwiska: "Dzień dobry, starsza córka ( 7 lat) marzy od dawna o kocie. Ponieważ ma jeszcze młodszą siostrę ( 8 miesięcy) szukamy naprawdę spokojnego kota. Jeśli kotek wciąż potrzebuje nowej rodziny i jest opanowany, to prosimy o kontakt oraz opinię, czy ten kotek + dwoje dzieci wydaje się Państwu dobrym pomysłem? Pozdrawiam, XYZ" Poprosiłam o kontakt telefoniczny. Wczoraj byłas wizyta pa dla Bezika,zrobiła yossariana,bardzo dziekujemy:) wizyta wypadła dobrze i kotek szykuje sie do wyjazdu także ogłoszenie mozna juz zdjąć mam nadzieję,że niczego nie pomieszałam.............. Quote
DORA1020 Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 Szukam transportu do Poznania dla psinki,której staramy sie pomóc gdyby ktoś ...coś...prosze o info na pw Quote
Tyśka) Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Wczoraj byłas wizyta pa dla Bezika,zrobiła yossariana,bardzo dziekujemy:) wizyta wypadła dobrze i kotek szykuje sie do wyjazdu także ogłoszenie mozna juz zdjąć mam nadzieję,że niczego nie pomieszałam.............. W takim razie mocno się cieszę i zaciskam kciuki :) Może ogłoszenie niech wisi, przynajmniej do pierwszych wieści z nowego domu? A dokąd wyjeżdża Bezik? Szukam transportu do W-wy dla Franka od p. Krysi oraz pieska śleputka z Suśca. Wczoraj miałam 3 zapytania na olx o kotkę Muffinkę/Nusię. 1 Quote
Recommended Posts