Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, Isabel napisał:

Dzisiaj do domu w Warszawie pojechała kotka Nikola z Izbicy :)

Cudownie, oby włączyła wersję ekspresową i niedługo okazała się być nakolankowa.

Na jakiego kota podmienić jej ogłoszenie?

• Like 1
Posted

Ogłaszajcie kociarnie, bo nas zamruczą na amen:)

65d22584a2cccf99gen.jpg

e3e4f524455f6971gen.jpg

Pianka jeszcze wystraszona, ale już się uspokaja jak się ją złapie i chowa się już coraz mniej śpiesznie. Ma niesamowicie mięciutkie futerko, podobnie jak Karmel.

fddcb8f4b7875ab4gen.jpg

77044cee0653bf88gen.jpg

c60e647961e50baagen.jpg

• Like 3
Posted
45 minut temu, Tyśka) napisał:

Cuuudne są. Oj, będą łamać serca. Może jutro uda mi się je ogłosić. 

Prawda? Cudeńka:) Domki szybko sie znajdą,cudne fotki:)

Ogłoś Tyśka proszę,z Twoimi tekstami nie mam szans

Posted
11 godzin temu, Tyśka) napisał:

Cudownie, oby włączyła wersję ekspresową i niedługo okazała się być nakolankowa.

Na jakiego kota podmienić jej ogłoszenie?

Cudownie, że Niko z Izbicy znalazła domek :))

To jest jedna z lepszych wiadomości :))

Ale super :)) Isabel robisz fantastyczną robotę :))

Zaraz zrobię podliczenie długu w Izbicy.

Dokładnie to jest tam jeszcze jeden kociak ze Szczebrzeszyna, ale nie doliczamy go do długu, bo jego patronem finansowym 0jestem ja i zapłacę za jego pobyt.

Posted

Rozliczenie z Izbicy na dzień 13.12.2020

Niko pobyt 29.11-13.12.2020 = 140 zł

dług z rozliczenia 28.11.2020 1570 zł

wpłata z bazarku guccio oraz jola&tina 350 zł

1570 zł+140 zł-350 zł= 1360 zł

Do zapłaty pozostało 1360 zł

Posted

Mam jeszcze wieści od białej kici z Warszawy- ma się świetnie, urosła, towarzyska, asystująca, śpi  w łóżku.

Oraz od puchatej Debory FIV + z Wrocławia- już się nie chowa pod łóżkiem, od samego początku w wielkiej przyjaźni z 7 letnim chłopcem, trafiła do naprawdę fajnego domu :))

Posted
Dnia 13.12.2020 o 14:39, Tyśka) napisał:

Miałam dzisiaj zapytanie na olx o Muffinkę, oby wreszcie doczekała się swojego domu.

Do mnie dzwoniła pani, która chciała ją do dokocenia do kocurka, niestety wychodzącego. Kotek wychodzi i wędruje po bloku oraz po całym osiedlu. Pani powiedziała też, że jeśli kicia nie zdecydowałaby się wychodzić, może nie wychodzić i wtedy nie będzie jej sterylizowała, bo po co :)

Poza tą interesującą ofertą miałam jeszcze inną rozmowę, pani przekierowana z ogłoszenia z numerem Isabel (nie wiem czyjego), szuka kotka również do dokocenia, w Rybniku ale dojechałaby do Krakowa. Wydaje się nawet ok, spróbuję poszukać kogoś do wizyty PA. 

Posted
Dnia 13.12.2020 o 14:56, bakusiowa napisał:

Muszę poskarżyć na Radzia. Od trzech nocy jest bardzo upierdliwy.  Jak już jestem w łóżku to muszę wyłączyć telewizor bo miauczy a raczej to są najróżniejsze nawet śmieszne dźwięki i rzuca się na zasłonę. Po zgaszeniu telewizora jeszcze trochę to trwa a później już jest spokój na szczęście. Firanka ma dziurę a zasłony są pozaciągane. Na szczęście z dalszej odległości nie widać zaciągnięć.

To Radzio dokazuje

Posted

Czekam na bazarku jeszcze na jedną wpłatę i adres, ale pieniążki, które były na koncie rozdysponowane zostały następująco:
606 zł dochód z bazarku z czego
100 zł  przelałam do bakusiowa na zakup budek
350 zł przelałam do Gabinetu Weterynaryjnego w Izbicy na spłatę długu
resztę czyli
156 zł przelałam do guccio na karmę dla kotków.

Oprócz tego z bazarku Nadziejki dostałam na moje konto 40 zł i przelałam na konto guccio na karmę dla kotków.

Pysznego jedzonka kotkom życzę :)

• Like 4
Posted
1 godzinę temu, jola&tina napisał:

Czekam na bazarku jeszcze na jedną wpłatę i adres, ale pieniążki, które były na koncie rozdysponowane zostały następująco:
606 zł dochód z bazarku z czego
100 zł  przelałam do bakusiowa na zakup budek
350 zł przelałam do Gabinetu Weterynaryjnego w Izbicy na spłatę długu
resztę czyli
156 zł przelałam do guccio na karmę dla kotków.

Oprócz tego z bazarku Nadziejki dostałam na moje konto 40 zł i przelałam na konto guccio na karmę dla kotków.

Pysznego jedzonka kotkom życzę :)

Ale wiesci, ale utargi:-) Jola & Co jestescie wspaniale! :-) 

• Like 2
Posted

Dostałam zapytanie o Bezika, pani przedstawiła się z imienia i nazwiska:

"Dzień dobry, starsza córka ( 7 lat) marzy od dawna o kocie. Ponieważ ma jeszcze młodszą siostrę ( 8 miesięcy) szukamy naprawdę spokojnego kota. Jeśli kotek wciąż potrzebuje nowej rodziny i jest opanowany, to prosimy o kontakt oraz opinię, czy ten kotek + dwoje dzieci wydaje się Państwu dobrym pomysłem? Pozdrawiam, XYZ"

Poprosiłam o kontakt telefoniczny.

Posted
31 minut temu, Tyśka) napisał:

Dostałam zapytanie o Bezika, pani przedstawiła się z imienia i nazwiska:

"Dzień dobry, starsza córka ( 7 lat) marzy od dawna o kocie. Ponieważ ma jeszcze młodszą siostrę ( 8 miesięcy) szukamy naprawdę spokojnego kota. Jeśli kotek wciąż potrzebuje nowej rodziny i jest opanowany, to prosimy o kontakt oraz opinię, czy ten kotek + dwoje dzieci wydaje się Państwu dobrym pomysłem? Pozdrawiam, XYZ"

Poprosiłam o kontakt telefoniczny.

Wczoraj byłas wizyta pa dla Bezika,zrobiła yossariana,bardzo dziekujemy:)

wizyta wypadła dobrze i kotek szykuje sie do wyjazdu

także ogłoszenie mozna  juz zdjąć

mam nadzieję,że niczego nie pomieszałam..............

Posted
1 godzinę temu, DORA1020 napisał:

Wczoraj byłas wizyta pa dla Bezika,zrobiła yossariana,bardzo dziekujemy:)

wizyta wypadła dobrze i kotek szykuje sie do wyjazdu

także ogłoszenie mozna  juz zdjąć

mam nadzieję,że niczego nie pomieszałam..............

W takim razie mocno się cieszę i zaciskam kciuki :) Może ogłoszenie niech wisi, przynajmniej do pierwszych wieści z nowego domu?

A dokąd wyjeżdża Bezik? Szukam transportu do W-wy dla Franka od p. Krysi oraz pieska śleputka z Suśca.

Wczoraj miałam 3 zapytania na olx o kotkę Muffinkę/Nusię.

• Like 1