Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, Tyśka) napisał:

Nieaktualne. Pani napisała mi, że udało się dodzwonić i rozmawiała już z Isabel.

Tak, dzwoniła pani z Warszawy, domek jest do sprawdzenia, ale dość dobrze rokuje :)

Posted
8 godzin temu, bakusiowa napisał:

Nieprawda,że nie ma takiego numeru. Puściłam sygnał i ktoś oddzwonił. Nie odebrałam bo to było dla sprawdzenia. Przejrzałam ogłoszenia które wyróżniam i zauważyłam, że na Kraków jest podawany ten numer i czasem inny zaczynający się na 606 i czasem na 605 który jest do Krystyny Pomarańskiej.

Zawsze oddzwaniam :)

• Like 1
Posted

O Rudusia są zapytania, ale one powinny iść razem, bo pojechał już Maczek, pojechała mama, jak jeszcze pojechałby Ruduś, to Czaruś zostałby całkiem sam, a o czarnego kotka rzadko kto pyta.

Posted
3 minuty temu, Isabel napisał:

O Rudusia są zapytania, ale one powinny iść razem, bo pojechał już Maczek, pojechała mama, jak jeszcze pojechałby Ruduś, to Czaruś zostałby całkiem sam, a o czarnego kotka rzadko kto pyta.

Kiedyś szukałam domu czarnemu kotu z żółtymi oczami. Po czterech miesiącach znalazł się super dom. Ja lubię czarne koty.

Posted
7 minut temu, bakusiowa napisał:

Kiedyś szukałam domu czarnemu kotu z żółtymi oczami. Po czterech miesiącach znalazł się super dom. Ja lubię czarne koty.

Ja miałam czarnego, 10-letniego kotka z Dogomanii, miał być u mnie na DT, ale dom zrezygnował z powodów zdrowotnych i kotek został u mnie na stałe, jako czwarty. To był wyjątkowo miły, spokojny kotek, był u mnie jeszcze ponad 6 lat, aż do końca.

Posted

Cudowne fotki z DSów:) Mgiełka całkiem wyluzowana, wspaniały widok:)

Już wiem, że kociak niebiesko-szary (grafitowy?) to kocurek, mruczący jest okropnie, dziś był na rączkach i na kolankach:) Będzie pierwszy do ogłaszania:)

Wafel nadal nie sika (miał sikać poza kuwetą).

A tu Aurorka:

162a4a95a698931cgen.jpg

6a6920dad8065eddgen.jpg

Tu z naszą szylkretką, którą uwielbia:

bae2ae0d010a4cc4gen.jpg

• Like 2
Posted

Dziś ludzie zadziwili mnie pozytywnie.  Nawet się wzruszyłam.

Zadzwoniła do mnie " babcia" Kofi , która była u nas w DT ponad rok temu. Pani bierze udział w akcji charytatywnej i szykuje paczki dla potrzebujących dzieci.  Pisały one listy z prośbami.  Pani dostała list , w którym 16. letnia dziewczyna poprosiła o słuchawki i o kupno worka karmy oraz zawiezienie jej do schroniska. Napisała , że zwierzęta mają jeszcze gorzej, niż ona. Pani wie , że pomagam zwierzakom i zadzwoniła do mnie z prośbą o przekazanie karmy . Przeznaczyła na nią 200 zł . Już zamówiłam puszki i saszetki  w ZOOPlusie za 222 zł na adres DORA.

Zapłaciłam przelewem i nie wiem kiedy będzie wysłana.

• Like 9
Posted
4 godziny temu, Olena84 napisał:

Z bazarku kosmetycznego wyszło w sumie 700zł przelane w 3 krokach ;)

proszę o potwierdzenie jak dojdzie na bazarku klik

Dzieki Oleno za bazarek i gratuluje zebranej sumy.

To sie Szczebrzeszyniaki uciesza:-)

• Like 3
Posted
Dnia 8.12.2020 o 23:18, buuenos napisał:

Te metamorfozy kotow sa niesamowite! Jednego dnia zasmarkaniec, za chwile krol zycia :-) Oby wszystkim sie tak poszczescilo.

Tu jest metamorfoza. Radzio szczebrzeszyniak. Świerzbowiec, chore oczy,kaszel, dwa przednie zęby wyszły bez wyrywania.Teraz król życia.

Brak opisu.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted