Isabel Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 8 godzin temu, Tyśka) napisał: Nieaktualne. Pani napisała mi, że udało się dodzwonić i rozmawiała już z Isabel. Tak, dzwoniła pani z Warszawy, domek jest do sprawdzenia, ale dość dobrze rokuje :) Quote
Tyśka) Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Przed chwilą, Isabel napisał: Tak, dzwoniła pani z Warszawy, domek jest do sprawdzenia, ale dość dobrze rokuje :) Trzymam kciuki bardzo mocno :) Quote
Isabel Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 8 godzin temu, bakusiowa napisał: Nieprawda,że nie ma takiego numeru. Puściłam sygnał i ktoś oddzwonił. Nie odebrałam bo to było dla sprawdzenia. Przejrzałam ogłoszenia które wyróżniam i zauważyłam, że na Kraków jest podawany ten numer i czasem inny zaczynający się na 606 i czasem na 605 który jest do Krystyny Pomarańskiej. Zawsze oddzwaniam :) 1 Quote
Tyśka) Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 5 minut temu, Isabel napisał: Zawsze oddzwaniam :) Podziwiam :) Dużo sił życzę :) O Czarusia i Rudusia nadal cicho-sza? Quote
Isabel Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 O Rudusia są zapytania, ale one powinny iść razem, bo pojechał już Maczek, pojechała mama, jak jeszcze pojechałby Ruduś, to Czaruś zostałby całkiem sam, a o czarnego kotka rzadko kto pyta. Quote
bakusiowa Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 3 minuty temu, Isabel napisał: O Rudusia są zapytania, ale one powinny iść razem, bo pojechał już Maczek, pojechała mama, jak jeszcze pojechałby Ruduś, to Czaruś zostałby całkiem sam, a o czarnego kotka rzadko kto pyta. Kiedyś szukałam domu czarnemu kotu z żółtymi oczami. Po czterech miesiącach znalazł się super dom. Ja lubię czarne koty. Quote
Isabel Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 7 minut temu, bakusiowa napisał: Kiedyś szukałam domu czarnemu kotu z żółtymi oczami. Po czterech miesiącach znalazł się super dom. Ja lubię czarne koty. Ja miałam czarnego, 10-letniego kotka z Dogomanii, miał być u mnie na DT, ale dom zrezygnował z powodów zdrowotnych i kotek został u mnie na stałe, jako czwarty. To był wyjątkowo miły, spokojny kotek, był u mnie jeszcze ponad 6 lat, aż do końca. Quote
Tyśka) Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 O rany :) Jacy szczęśliwi :) Mgiełka ma wspaniałego przyjaciela <3 Quote
bakusiowa Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Miło popatrzeć. Widzę, że koty sępią przy stole. Quote
Isabel Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 2 godziny temu, Tyśka) napisał: O rany :) Jacy szczęśliwi :) Mgiełka ma wspaniałego przyjaciela <3 To przyjaciółka, koteczka, starsza siostra :) 1 Quote
Murka Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Cudowne fotki z DSów:) Mgiełka całkiem wyluzowana, wspaniały widok:) Już wiem, że kociak niebiesko-szary (grafitowy?) to kocurek, mruczący jest okropnie, dziś był na rączkach i na kolankach:) Będzie pierwszy do ogłaszania:) Wafel nadal nie sika (miał sikać poza kuwetą). A tu Aurorka: Tu z naszą szylkretką, którą uwielbia: 2 Quote
Murka Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, że wrzucę fotki Wafelka od Madie. 3 1 Quote
Murka Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Wafelek i Aurora - przełamywanie lodów:) 3 1 Quote
buuenos Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Te metamorfozy kotow sa niesamowite! Jednego dnia zasmarkaniec, za chwile krol zycia :-) Oby wszystkim sie tak poszczescilo. 1 Quote
Poker Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Dziś ludzie zadziwili mnie pozytywnie. Nawet się wzruszyłam. Zadzwoniła do mnie " babcia" Kofi , która była u nas w DT ponad rok temu. Pani bierze udział w akcji charytatywnej i szykuje paczki dla potrzebujących dzieci. Pisały one listy z prośbami. Pani dostała list , w którym 16. letnia dziewczyna poprosiła o słuchawki i o kupno worka karmy oraz zawiezienie jej do schroniska. Napisała , że zwierzęta mają jeszcze gorzej, niż ona. Pani wie , że pomagam zwierzakom i zadzwoniła do mnie z prośbą o przekazanie karmy . Przeznaczyła na nią 200 zł . Już zamówiłam puszki i saszetki w ZOOPlusie za 222 zł na adres DORA. Zapłaciłam przelewem i nie wiem kiedy będzie wysłana. 9 Quote
bakusiowa Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 W Zooplusie wysyłają paczki prawie natychmiastowo. Quote
Olena84 Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Ale super koty! Ja jutro z rana przeleję z bazarku ile tam na razie wpłynęło, tylko proszę o infmoracje do kogo Quote
Olena84 Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Z bazarku kosmetycznego wyszło w sumie 700zł przelane w 3 krokach ;) proszę o potwierdzenie jak dojdzie na bazarku klik 3 Quote
buuenos Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 4 godziny temu, Olena84 napisał: Z bazarku kosmetycznego wyszło w sumie 700zł przelane w 3 krokach ;) proszę o potwierdzenie jak dojdzie na bazarku klik Dzieki Oleno za bazarek i gratuluje zebranej sumy. To sie Szczebrzeszyniaki uciesza:-) 3 Quote
bakusiowa Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Ceramika hand made na Szczebrzeszyniaki i moje Futerka - do 15.12 Rożności i ciuchy na koty ze Szczebrzeszyna-do 15.12.2020 Reklamuję dwa bazarki yossariany. Quote
bakusiowa Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Dnia 8.12.2020 o 23:18, buuenos napisał: Te metamorfozy kotow sa niesamowite! Jednego dnia zasmarkaniec, za chwile krol zycia :-) Oby wszystkim sie tak poszczescilo. Tu jest metamorfoza. Radzio szczebrzeszyniak. Świerzbowiec, chore oczy,kaszel, dwa przednie zęby wyszły bez wyrywania.Teraz król życia. 2 1 Quote
Isabel Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 2 godziny temu, bakusiowa napisał: Ceramika hand made na Szczebrzeszyniaki i moje Futerka - do 15.12 Rożności i ciuchy na koty ze Szczebrzeszyna-do 15.12.2020 Reklamuję dwa bazarki yossariany. A ja jeszcze wkleję link do bazarku lunarmermaid dla kotów i psów pod opieką Dory https://www.dogomania.com/forum/topic/352834-książkowy-głównie-dla-dzieci-trochę-albumów-biżuterii-i-zabawek-do-15-grudnia/ Quote
Recommended Posts