guccio Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Pamiętacie Maciusia? Przywiozłam go z Izbicy prawie rok temu. Ten czarny to Czarek,też z Izbicy. Pamiętam jak żegnała się z nimi pani weterynarz:"cześć chłopaki". Chłopaki pozdrawiają. 5 Quote
Aldrumka Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 4 godziny temu, DORA1020 napisał: Szkoda zmarnować taką okazję karma zawsze potrzebna Może zapytaj gdzie i kiedy na Woli - może agat21 mogłaby tam odebrać Quote
bakusiowa Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 31 minut temu, guccio napisał: Pamiętacie Maciusia? Przywiozłam go z Izbicy prawie rok temu. Ten czarny to Czarek,też z Izbicy. Pamiętam jak żegnała się z nimi pani weterynarz:"cześć chłopaki". Chłopaki pozdrawiają. Bardzo dziękujemy za pozdrowienia. Quote
guccio Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 2 minuty temu, bakusiowa napisał: Bardzo dziękujemy za pozdrowienia. Wszystkim pomagającym szczebrzeszyniakow zawdzięczają wyjście z klatki.Szczegolnie Maciuś. 1 Quote
bakusiowa Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 44 minuty temu, guccio napisał: Wszystkim pomagającym szczebrzeszyniakow zawdzięczają wyjście z klatki.Szczegolnie Maciuś. Tobie Maciuś zawdzięcza bardzo dużo, że go zabrałaś z tej klatki. 2 Quote
bakusiowa Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Teraz Radzio pozdrawia wszystkie ciocie. 6 Quote
guccio Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 3 minuty temu, bakusiowa napisał: Teraz Radzio pozdrawia wszystkie ciocie. Świetna fotka! Quote
Tyśka) Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 6 godzin temu, Tyśka) napisał: Dzisiaj dorobiłam jeszcze dwa olx'y kotkom pani Krysi. Balbince: https://www.olx.pl/oferta/spokojna-pogodna-kocia-dama-balbinka-CID103-IDHE186.html I Stefankowi: https://www.olx.pl/oferta/skromny-6miesieczny-stefan-nie-wierzy-w-to-ze-znajdzie-dom-CID103-IDHE0wf.html Jeśli ktoś mógłby wyróżnić to będę wdzięczna. 10letnia koteczka Balbinka znalazła domek. Jedzie pod Kraków :) 4 Quote
bakusiowa Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 18 minut temu, Tyśka) napisał: 10letnia koteczka Balbinka znalazła domek. Jedzie pod Kraków :) Fartnęło się koteczce na stare lata. Quote
malagos Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Zapraszam na bazarek - 50% na koty pod opieką DORY :) Nie bardzo umiem rozpuszczać wici o bazarku, roszę, podajcie dalej (nie robiłam bazarków od 10 lat!) 2 Quote
DORA1020 Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 17 godzin temu, bakusiowa napisał: Teraz Radzio pozdrawia wszystkie ciocie. Bakusiowa,ząbki też mu przyciełaś?:) Quote
DORA1020 Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 Dnia 4.12.2020 o 13:51, Aldrumka napisał: Może zapytaj gdzie i kiedy na Woli - może agat21 mogłaby tam odebrać Podał adres,to chyba na Woli Quote
DORA1020 Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 9 godzin temu, malagos napisał: Zapraszam na bazarek - 50% na koty pod opieką DORY :) Nie bardzo umiem rozpuszczać wici o bazarku, roszę, podajcie dalej (nie robiłam bazarków od 10 lat!) Bardzo dziękuję:) Quote
DORA1020 Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 17 godzin temu, bakusiowa napisał: Tobie Maciuś zawdzięcza bardzo dużo, że go zabrałaś z tej klatki. Tak,to prawda:) Quote
malagos Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Naszą Muszelkę zbadała dr Magda (była u nas przy okazji sterylizacji owczarki, operację przeprowadziła w naszym gabinecie), nie musieliśmy jej wozić do Makowa: ząbki rzeczywiście do usunięcia, i zostało pokasływanie, to po przechorowaniu kociego kataru. Tak ma też Szara Koteczka od Was, tak samo chrząkał Korek, i taki to już jej urok. Mamy z dr Magdą być w kontakcie, ale ja się trochę obawiam narkozy w jej wieku :( Quote
DORA1020 Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 Też bym się obawiała czy jest jakis stan zapalny? Jeśli nie to może zostawmy tak jak jest bardzo się boje tej narkozy,i stresu Musi pokasływanie juz jej zostanie,i tak miała duzo szczęścia ,że do ciebie trafiła:) i teraz siedzi sobie w ciepełku:) Quote
DORA1020 Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 A jak ON-eczka po sterylce? Wszystko dobrze? Quote
Aldrumka Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 52 minuty temu, DORA1020 napisał: Podał adres,to chyba na Woli No i super :-) Carrefour na Noakowskiego 16, będę po 17:00. Chyba, ze wcześniej to zapytać pracownika na miejscu, będą wiedzieć. Pozdrawiam, Łukasz Nie, to jest Śródmieście (pisał wcześniej Śródmieście lub Wola) Quote
DORA1020 Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 Napisałam do Agatki,ale nie wiem czy będzie mogła odebrać Quote
Tyśka) Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Dnia 4.12.2020 o 08:11, Tyśka) napisał: Dziękuję za wyrozumiałość i przepraszam za kłopot. Dzisiaj podmieniłam na kotkę Klarę od p. Krysi. Wczoraj wieczorem dostałam kolejną "porcję" podopiecznych p. Krysi. https://www.olx.pl/oferta/pedzlem-pomalowana-cudowna-koteczka-CID103-IDHns39.html Wyróżnienie jest do 18. grudnia. I przy okazji: jedna koteczka od pani Krysi znalazła domek, cudowny! ale aż w Poznaniu. Potrzeba transportu dla kici na trasie Siedliska/Zamość/Zawada -> Poznań. Jakiś pomysł? Klarcia, ta koteczka z wyróżnienia po Trisi znalazła domek :) Jedynie potrzebuje transportu do Poznania. Po weekendzie podmienie wiec na innego kotka. Czy podmienić na kolejnego kotka Pani Krysi czy może Aurorkę? 1 Quote
Isabel Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Trisia/Figa/Celinka, kicia trojga imion już w nowym domu w Warszawie :) 1 Quote
DORA1020 Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 5 godzin temu, Tyśka) napisał: Klarcia, ta koteczka z wyróżnienia po Trisi znalazła domek :) Jedynie potrzebuje transportu do Poznania. Po weekendzie podmienie wiec na innego kotka. Czy podmienić na kolejnego kotka Pani Krysi czy może Aurorkę? Może na Krysi kotki,nie wiem czy Aurorka juz się nadaje do adopcji. Quote
DORA1020 Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 Do Murki pojechały 4 kotki.Wiecej info napisze Murka. Quote
Recommended Posts