DORA1020 Posted November 25, 2020 Author Posted November 25, 2020 Przed chwilą, guccio napisał: Super tekst.Masz niesamowity talent. Potwierdzam.....:) Quote
Tyśka) Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 9 minut temu, DORA1020 napisał: Zgadza się.Bardzo dziękuję:) Dziękuję za potwierdzenie. 1 minutę temu, guccio napisał: Super tekst.Masz niesamowity talent. 1 minutę temu, DORA1020 napisał: Potwierdzam.....:) Dziękuję - to bardzo miłe. Cieszy mnie to, że mogę w ten sposób jakoś dodać cegiełkę do pomocy zwierzakom. Trzymam kciuki, aby ktoś właściwy wypatrzył Bezika. Quote
guccio Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Dziękuję za potwierdzenie. Dziękuję - to bardzo miłe. Cieszy mnie to, że mogę w ten sposób jakoś dodać cegiełkę do pomocy zwierzakom. Trzymam kciuki, aby ktoś właściwy wypatrzył Bezika. O! I skromna.Jaka malutka cegiełka? Całe mnóstwo cegiełek. Quote
Madie Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Niestety, kociaki się rozchorowały. Mają brzydki wyciek ropny z oczu i noska. Na razie wstrzymuje im szukanie domu Quote
Tyśka) Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Ojej, oby szybko wróciły do zdrowia :( Na kogo podać namiary w sprawie Jowitki? Quote
DORA1020 Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 6 godzin temu, Tyśka) napisał: Ojej, oby szybko wróciły do zdrowia :( Na kogo podać namiary w sprawie Jowitki? Możesz na mnie lub na sue Quote
DORA1020 Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 6 godzin temu, Madie napisał: Niestety, kociaki się rozchorowały. Mają brzydki wyciek ropny z oczu i noska. Na razie wstrzymuje im szukanie domu ojej............biedaczki:( te kociaki jak z dworu trafiają do ciepłego domku,to zawsze sie pochorują:( Quote
Tyśka) Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 13 minut temu, DORA1020 napisał: Możesz na mnie lub na sue To dam do Ciebie, bo nie mam numeru do sue. Quote
DORA1020 Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 2 minuty temu, Tyśka) napisał: To dam do Ciebie, bo nie mam numeru do sue. Dobrze Quote
DORA1020 Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 zapraszamy na kolejny bazarek Zapraszamy na bazarek dla kotków Quote
DORA1020 Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 Bardzo dziękuję bakusiowej za wyróżnienie ogłoszeń:) Quote
Madie Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Bardzo wstępnie oba kotki maja zaklepane domy po 10 grudnia. Niestety jutro musimy u weta kupić coś na pchły bo dziś ba łóżku znaleźliśmy pełno ich odchodów a kociaki zaczęły się drapać...Dzisiejsze zabiegi obcinania pazurków i czyszczenia uszu kociaki zniosły z godnością, chociaż nie przypadło im to do gustu. Korzystają tez ładnie z drapaka ale za to zupełnie nie umieją się bawić. Ani piłeczka, ani papierowa kulka, nic. jutro wstawie fotki bo są tak śliczne ze aż do schrupania. koniecznie trzeba ich mamę wysterylizować ... 1 Quote
DORA1020 Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Kobieta obiecała,że wysterylizują mamę te kociaki są naprawdę śliczne:) i takie grzeczne. Dobrze Madie,że je uratowałaś:) Bardzo Ci dziękuję:) Jednego kotka oddali niby w dobre ręce,aż się boję pomyśleć co to za dobre ręce jednego zostawili sobie,i tez wydaje mi się ,że oprócz jedzenia niczego więcej tam nie będzie Quote
Tyśka) Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 <tutaj był link do niewyróżnionego ogłoszenia> EDIT: Aktualny link: https://www.olx.pl/oferta/cudenko-jowitka-kocia-ksiezniczka-o-unikowatym-umaszczeniu-CID103-IDHk0Ya.html 1 Quote
Tyśka) Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Miałam dzisiaj i wczoraj zapytania o Mgiełkę. Mam jeszcze ogłoszenie jej i Ari na Kraków, wyróżnione do 18. grudnia. Mogę je przetrzymać do momentu aż kotki nie zamieszkają na swoim, ale mogę też podmienić na np. Jowitkę, której kończy się wyróżnienie na olx. Czekam na sygnał :) Quote
bakusiowa Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Miałam dzisiaj i wczoraj zapytania o Mgiełkę. Mam jeszcze ogłoszenie jej i Ari na Kraków, wyróżnione do 18. grudnia. Mogę je przetrzymać do momentu aż kotki nie zamieszkają na swoim, ale mogę też podmienić na np. Jowitkę, której kończy się wyróżnienie na olx. Czekam na sygnał :) Jak będzie trzeba to wyróżnię Jowitce. Tylko daj znać. Quote
Tyśka) Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 8 minut temu, bakusiowa napisał: Jak będzie trzeba to wyróżnię Jowitce. Tylko daj znać. Dziękuję, jak się skończy to dam znać :) Myślałam też, że można wykorzystać wyróżnienie po kotkach Murkowych, skoro mają teraz jechać do DSów. Ale czekam na decyzję Dory i Isabel. Quote
bakusiowa Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 8 minut temu, Tyśka) napisał: Dziękuję, jak się skończy to dam znać :) Myślałam też, że można wykorzystać wyróżnienie po kotkach Murkowych, skoro mają teraz jechać do DSów. Ale czekam na decyzję Dory i Isabel. Może poczekajmy do dnia w którym już wyjadą. Quote
Isabel Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 11 minut temu, bakusiowa napisał: Może poczekajmy do dnia w którym już wyjadą. Kociaki właśnie jadą do Krakowa :) Cała trójka, do dwóch domów :) 2 Quote
bakusiowa Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 1 godzinę temu, Isabel napisał: Kociaki właśnie jadą do Krakowa :) Cała trójka, do dwóch domów :) W takim razie można wykorzystać wyróżnienie dla innego kota. Quote
Tyśka) Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 29 minut temu, Isabel napisał: Kociaki właśnie jadą do Krakowa :) Cała trójka, do dwóch domów :) Cudownie!!! Ale się cieszę:) Szczescia im życzę! Powiedz mi, czy o Mruczka i Czarusia są jakiekolwiek zapytania? Quote
Isabel Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Cudownie!!! Ale się cieszę:) Szczescia im życzę! Powiedz mi, czy o Mruczka i Czarusia są jakiekolwiek zapytania? Nie, niestety nikt o Mruczka i Czarusia nie pytał, za to ja za każdym razem proponuję tę dwójkę, ale nikt nie chce czarnego kotka :( Quote
sue Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 7 godzin temu, Tyśka) napisał: https://www.olx.pl/oferta/cudenko-jowitka-kocia-ksiezniczka-o-unikowatym-umaszczeniu-CID103-IDHrbVA.html Przepiękne ogłoszenie, idealnie ujęte :))) Dziękuję Quote
Tyśka) Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 12 minut temu, sue napisał: Przepiękne ogłoszenie, idealnie ujęte :))) Dziękuję Cieszę się, że się podoba. Przyznam szczerze, że dawno codziennie nie pisałam tylu ogłoszeń i juz na Jowitkę kompletnie nie miałam pomysłu. Ale skoro się podoba... to dziękuję, miło mi :) Quote
Tyśka) Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 6 godzin temu, bakusiowa napisał: W takim razie można wykorzystać wyróżnienie dla innego kota. Dziękuję <3 Wyróżnienie po ogłoszeniu Ari i Kajko podmieniłam na rudaska od p. Krysi: https://www.olx.pl/oferta/rudasek-rozkoszniaczek-urocze-kocie-dziecko-do-pilnej-adopcji-CID103-IDH7clG.html Promowane do 18. grudnia. A po Ari i Mgiełce na Jowitkę: https://www.olx.pl/oferta/cudenko-jowitka-kocia-ksiezniczka-o-unikowatym-umaszczeniu-CID103-IDHk0Ya.html Promowane do 18. grudnia Tamto dzisiejsze ogłoszenie dałam do archiwum :) (bo to to samo z tą różnicą, że aktualne jest wyróżnione) Quote
Recommended Posts