DORA1020 Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Cudownie, że Maczek-Jaśminek ma domek i są już pierwsze zdjęcia. A jego rodzeństwu, Mruczkowi i Czarusiowi szykują się domy? Niestety nie:( ani Celince ich mamusi nie:( a taka śliczna trisia Quote
DORA1020 Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 9 minut temu, jola&tina napisał: Maczek/Jaśminek w DS Dziekuję Jola za wstawienie fotek z DS Maczka:) Quote
Tyśka) Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Ładnemu zawsze łatwiej :( Jaśminek jest przepiękny... oby i jego rodzeństwu się udało. Proszę, dajcie znać jak jakiś kotek, którego ogłaszam znajdzie domek i pojedzie na swoje - wtedy szybko podmienię ogłoszenie na innego biedaka. Quote
DORA1020 Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 5 minut temu, Tyśka) napisał: Ładnemu zawsze łatwiej :( Jaśminek jest przepiękny... oby i jego rodzeństwu się udało. Proszę, dajcie znać jak jakiś kotek, którego ogłaszam znajdzie domek i pojedzie na swoje - wtedy szybko podmienię ogłoszenie na innego biedaka. To niestety po ilości odpowiedzi na olx i telrfonów prawda:( Oczywiście podzielimy się ta dobrą informacją na razie coś sie szykuje dla kotków u Murki,ale to Isabel ogarnia Quote
Isabel Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 47 minut temu, DORA1020 napisał: na razie coś sie szykuje dla kotków u Murki,ale to Isabel ogarnia Jest domek chętny na Mgiełkę (o tym już wcześniej pisałam) oraz drugi domek - na Ari i Kajko. Jeżeli państwo dotrwają w swej decyzji do dnia transportu, to kotki pojadą z Murką najpóźniej w weekend. 4 Quote
Tyśka) Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 32 minuty temu, Isabel napisał: Jest domek chętny na Mgiełkę (o tym już wcześniej pisałam) oraz drugi domek - na Ari i Kajko. Jeżeli państwo dotrwają w swej decyzji do dnia transportu, to kotki pojadą z Murką najpóźniej w weekend. W takim razie zaciskam kciuki :) Quote
Gabi79 Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 6 godzin temu, DORA1020 napisał: Szkoda:( ale gdybyś mogła to proszę do nas:) Będę pamiętać 1 Quote
jola&tina Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Zapraszamy na bazarek ! Śliczne bombki choinkowe wykonane przez guccio - proszę podziwiać i kupować :) Quote
guccio Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 23 godziny temu, Baltimoore napisał: Rozliczenie z Izbicy 22.11.2020 Debora do 22.11.2020 90 zł + szczepienie 50 zł= 140 zł Niko do 22.11.2020 90 zł razem 230 zl + 1700 zl z poprzedniego rozliczenia = 1930 zł Transport Debory 1/2 trasy 50 zł, 1/2 trasy gratis. Po tym jak jak Deborze FIV + udało się znaleźć dom :))) , w lecznicy pozostaje jeden kot- Niko. Przydałby się bardzo dom tymczasowy dla niej. Jak Bezik zwolni miejsce wezmę na tymczas Niko.Tylko czy Kasia pożyczy klatkę? 2 Quote
guccio Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 59 minut temu, jola&tina napisał: Zapraszamy na bazarek ! Śliczne bombki choinkowe wykonane przez guccio - proszę podziwiać i kupować :) Dziękuje Jolu za tak miłe słowa i za wielką pomoc z bazarkiem. Quote
Tyśka) Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 6 minut temu, guccio napisał: Jak Bezik zwolni miejsce wezmę na tymczas Niko.Tylko czy Kasia pożyczy klatkę? W takim razie ogłoszę Bezika. Możesz napisać o nim parę słów? Quote
guccio Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 9 minut temu, Tyśka) napisał: W takim razie ogłoszę Bezika. Możesz napisać o nim parę słów? Coś w tym kierunku działa Dora i Kasia ze SZczebrzeszyna.To od nich Bezik jest u mnie na tymczasie.Zadzwonię jutro do Dory i będzie odpowiedż.Dziękuję. 1 Quote
DORA1020 Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 20 minut temu, guccio napisał: Jak Bezik zwolni miejsce wezmę na tymczas Niko.Tylko czy Kasia pożyczy klatkę? Pożyczy,pożyczy...od nas ją dostała:) Quote
DORA1020 Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 1 minutę temu, guccio napisał: Coś w tym kierunku działa Dora i Kasia ze SZczebrzeszyna.To od nich Bezik jest u mnie na tymczasie.Zadzwonię jutro do Dory i będzie odpowiedż.Dziękuję. Odpowiedz już jest.... Ja nie znam Bezika,znalazła go córka Kasi,u niej był przez chwilkę teraz jest u Ciebie więc napisz o nim parę słow,wiem tylko,że to bardzo miły przytulaczek:) Quote
DORA1020 Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Dnia 21.11.2020 o 20:23, DORA1020 napisał: Kolejna faktura za karmę 109zł razem:470zł diagnostyka Pluto[*]:(eutanazja 262zł/dług w lecznicy Royalvet/ 100zł sąsiadka,zostało 162zł Razem:632zł Z mojego bazarku 125zł Zostaje do spłacenia:507zł Pani Ania G ze Szczekocin wpłaciła 50zł /na biednego Pluto[*]:( Zostaje dług:457zł Quote
guccio Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 25 minut temu, Tyśka) napisał: W takim razie ogłoszę Bezika. Możesz napisać o nim parę słów? Bardzo przymilny,mruczący,ocierający się bez przerwy o człowieka kocurek.Za mną łazi jak piesek(pewnie z michą mu się kojarzę).Zabawowy-szczególnie kocha myszkę.Wybryka się i idzie spać.Daje się brać na ręce,właściwie to jak się go weżmie to nie bardzo ma ochotę z nich zejść.Ciekawski jak to młody kot.Jest u mnie 2 tygodnie i nie mieliśmy okazji widzieć czy poczuć jego pazurków. Korzysta z kuwety. 2 Quote
DORA1020 Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 3 minuty temu, guccio napisał: Bardzo przymilny,mruczący,ocierający się bez przerwy o człowieka kocurek.Za mną łazi jak piesek(pewnie z michą mu się kojarzę).Zabawowy-szczególnie kocha myszkę.Wybryka się i idzie spać.Daje się brać na ręce,właściwie to jak się go weżmie to nie bardzo ma ochotę z nich zejść.Ciekawski jak to młody kot.Jest u mnie 2 tygodnie i nie mieliśmy okazji widzieć czy poczuć jego pazurków. Korzysta z kuwety. Kociaczek...marzenie:) Quote
Murka Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 12 godzin temu, jola&tina napisał: Maczek/Jaśminek w DS Pięknotek! A jaki był grzeczny całą drogę. Pani, u której był, zrobiła świetny transporterek z kartonu, powycinała drzwiczki, okienka okratowała. Pełna profeska:) Aż sobie zostawiłam na wszelki wypadek (DS miał własny transporterek, więc przełożyliśmy kociaka), może kiedyś się jeszcze przyda. Pani dała też reklamówkę z wyprawką, książeczką... widać, że bardzo dba o te kotki. 1 Quote
Murka Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 11 godzin temu, Isabel napisał: Jest domek chętny na Mgiełkę (o tym już wcześniej pisałam) oraz drugi domek - na Ari i Kajko. Jeżeli państwo dotrwają w swej decyzji do dnia transportu, to kotki pojadą z Murką najpóźniej w weekend. Transport będzie w weekend (myślałam, że się uda wcześniej na tygodniu, ale ludziom nie pasuje, bo pracują), jutro będę ustalać szczegóły. Quote
Madie Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Hej, dostałam dziś od Agat znać,że koty są w Warszawie. Wstępnie umówiła się na odbiór. Czy tak jak sie umawialiśmy są odpchlone i odrobaczone? Quote
DORA1020 Posted November 24, 2020 Author Posted November 24, 2020 7 godzin temu, Madie napisał: Hej, dostałam dziś od Agat znać,że koty są w Warszawie. Wstępnie umówiła się na odbiór. Czy tak jak sie umawialiśmy są odpchlone i odrobaczone? Kobieta mówi,że były odrobaczone raz 13 listopada,a odpchlała na początku listopada Fiprexem dla kotów Quote
Madie Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 56 minut temu, DORA1020 napisał: Kobieta mówi,że były odrobaczone raz 13 listopada,a odpchlała na początku listopada Fiprexem dla kotów Podobno to dla mnie trochę za mało :( będę musiała to zrobić jeszcze raz i zakwarantannować je. Wiadomo co dostały? Quote
Madie Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Kociaki odebrałam? Są super. Wstępnie mam jeden superdom zaklepany, już osiatkowany. Niestety tylko dla jednego. Muszę płeć jeszcze sprawdzic :) bede się odzywała 2 Quote
agat21 Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 14 minut temu, Madie napisał: Kociaki odebrałam? Są super. Wstępnie mam jeden superdom zaklepany, już osiatkowany. Niestety tylko dla jednego. Muszę płeć jeszcze sprawdzic :) bede się odzywała Wspaniale! :) Quote
Madie Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Kłopot w tym, że te kociaki to nie są te ze zdjęć...Nie ma tam jeszcze jednego...? Są dwa buraski (bez białego), chłopaczek i (80%) dziewuszka. Dzieciaki są przeziebione, mają robale i świerzba. Quote
Recommended Posts