Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

Cudownie, że Maczek-Jaśminek ma domek i są już pierwsze zdjęcia. A jego rodzeństwu, Mruczkowi i Czarusiowi szykują się domy?

Niestety nie:( ani Celince ich mamusi nie:( a taka śliczna trisia

Posted

Ładnemu zawsze łatwiej :( Jaśminek jest przepiękny... oby i jego rodzeństwu się udało. 

Proszę, dajcie znać jak jakiś kotek, którego ogłaszam znajdzie domek i pojedzie na swoje - wtedy szybko podmienię ogłoszenie na innego biedaka.

Posted
5 minut temu, Tyśka) napisał:

Ładnemu zawsze łatwiej :( Jaśminek jest przepiękny... oby i jego rodzeństwu się udało. 

Proszę, dajcie znać jak jakiś kotek, którego ogłaszam znajdzie domek i pojedzie na swoje - wtedy szybko podmienię ogłoszenie na innego biedaka.

To niestety po ilości odpowiedzi na olx i telrfonów prawda:(

Oczywiście podzielimy się ta dobrą informacją

na razie coś sie szykuje dla kotków u Murki,ale to Isabel ogarnia

Posted
47 minut temu, DORA1020 napisał:

na razie coś sie szykuje dla kotków u Murki,ale to Isabel ogarnia

Jest domek chętny na Mgiełkę (o tym już wcześniej pisałam) oraz drugi domek - na Ari i Kajko. Jeżeli państwo dotrwają w swej decyzji do dnia transportu, to kotki pojadą z Murką najpóźniej w  weekend.

• Like 4
Posted
32 minuty temu, Isabel napisał:

Jest domek chętny na Mgiełkę (o tym już wcześniej pisałam) oraz drugi domek - na Ari i Kajko. Jeżeli państwo dotrwają w swej decyzji do dnia transportu, to kotki pojadą z Murką najpóźniej w  weekend.

W takim razie zaciskam kciuki :) 

Posted
23 godziny temu, Baltimoore napisał:

Rozliczenie z Izbicy 22.11.2020

Debora do 22.11.2020 90 zł + szczepienie 50 zł= 140 zł

Niko do 22.11.2020  90 zł

razem 230 zl + 1700 zl z poprzedniego rozliczenia = 1930 zł

Transport Debory 1/2 trasy 50 zł, 1/2 trasy gratis.

Po tym jak jak Deborze FIV + udało się znaleźć dom :))) ,

w lecznicy pozostaje jeden kot- Niko. Przydałby się bardzo dom tymczasowy dla niej.

Jak Bezik zwolni miejsce wezmę na tymczas Niko.Tylko czy Kasia pożyczy klatkę?

• Like 2
Posted
6 minut temu, guccio napisał:

Jak Bezik zwolni miejsce wezmę na tymczas Niko.Tylko czy Kasia pożyczy klatkę?

W takim razie ogłoszę Bezika. Możesz napisać o nim parę słów?

Posted
9 minut temu, Tyśka) napisał:

Coś w tym kierunku działa Dora i Kasia ze SZczebrzeszyna.To od nich Bezik jest u mnie na tymczasie.Zadzwonię jutro do Dory i będzie odpowiedż.Dziękuję.

• Like 1
Posted
1 minutę temu, guccio napisał:

Coś w tym kierunku działa Dora i Kasia ze SZczebrzeszyna.To od nich Bezik jest u mnie na tymczasie.Zadzwonię jutro do Dory i będzie odpowiedż.Dziękuję.

Odpowiedz już jest....

Ja nie znam Bezika,znalazła go córka Kasi,u niej był przez chwilkę

teraz jest u Ciebie

więc napisz o nim parę słow,wiem tylko,że to bardzo miły przytulaczek:)

Posted
Dnia 21.11.2020 o 20:23, DORA1020 napisał:

Kolejna faktura za karmę 109zł

razem:470zł

diagnostyka Pluto[*]:(eutanazja 262zł/dług w lecznicy Royalvet/

100zł sąsiadka,zostało 162zł

Razem:632zł

Z mojego bazarku 125zł

Zostaje do spłacenia:507zł

Pani Ania G ze Szczekocin wpłaciła 50zł /na biednego Pluto[*]:(

Zostaje dług:457zł

Posted
25 minut temu, Tyśka) napisał:

Bardzo przymilny,mruczący,ocierający się bez przerwy o człowieka kocurek.Za mną łazi jak piesek(pewnie z michą mu się kojarzę).Zabawowy-szczególnie kocha myszkę.Wybryka się i idzie spać.Daje się brać na ręce,właściwie to jak się go weżmie to nie bardzo ma ochotę z nich zejść.Ciekawski jak to młody kot.Jest u mnie 2 tygodnie i nie mieliśmy okazji widzieć czy poczuć jego pazurków.

Korzysta z kuwety.

• Like 2
Posted
3 minuty temu, guccio napisał:

Bardzo przymilny,mruczący,ocierający się bez przerwy o człowieka kocurek.Za mną łazi jak piesek(pewnie z michą mu się kojarzę).Zabawowy-szczególnie kocha myszkę.Wybryka się i idzie spać.Daje się brać na ręce,właściwie to jak się go weżmie to nie bardzo ma ochotę z nich zejść.Ciekawski jak to młody kot.Jest u mnie 2 tygodnie i nie mieliśmy okazji widzieć czy poczuć jego pazurków.

Korzysta z kuwety.

Kociaczek...marzenie:)

Posted
12 godzin temu, jola&tina napisał:

Maczek/Jaśminek w DS

maczek.jpg

maczek2.jpg

maczek3.jpg

maczek4.jpg

Pięknotek! A jaki był grzeczny całą drogę. Pani, u której był, zrobiła świetny transporterek z kartonu, powycinała drzwiczki, okienka okratowała. Pełna profeska:) Aż sobie zostawiłam na wszelki wypadek (DS miał własny transporterek, więc przełożyliśmy kociaka), może kiedyś się jeszcze przyda. Pani dała też reklamówkę z wyprawką, książeczką... widać, że bardzo dba o te kotki.

• Like 1
Posted
11 godzin temu, Isabel napisał:

Transport będzie w weekend (myślałam, że się uda wcześniej na tygodniu, ale ludziom nie pasuje, bo pracują), jutro będę ustalać szczegóły.

Posted

Hej, 

dostałam dziś od Agat znać,że koty są w Warszawie. Wstępnie umówiła się na odbiór. Czy tak jak sie umawialiśmy są odpchlone i odrobaczone?

Posted
7 godzin temu, Madie napisał:

Hej, 

dostałam dziś od Agat znać,że koty są w Warszawie. Wstępnie umówiła się na odbiór. Czy tak jak sie umawialiśmy są odpchlone i odrobaczone?

Kobieta mówi,że były odrobaczone raz 13 listopada,a odpchlała na początku listopada Fiprexem dla kotów

Posted
56 minut temu, DORA1020 napisał:

Kobieta mówi,że były odrobaczone raz 13 listopada,a odpchlała na początku listopada Fiprexem dla kotów

Podobno to dla mnie trochę za mało :( będę musiała to zrobić jeszcze raz i zakwarantannować je. Wiadomo co dostały?

Posted

Kociaki odebrałam? Są super. Wstępnie mam jeden superdom zaklepany, już osiatkowany. Niestety tylko dla jednego. Muszę płeć jeszcze sprawdzic :) 

bede się odzywała 

• Like 2
Posted
14 minut temu, Madie napisał:

Kociaki odebrałam? Są super. Wstępnie mam jeden superdom zaklepany, już osiatkowany. Niestety tylko dla jednego. Muszę płeć jeszcze sprawdzic :) 

bede się odzywała 

Wspaniale! :)

Posted

Kłopot w tym, że te kociaki to nie są te ze zdjęć...Nie ma tam jeszcze jednego...?

Są dwa buraski (bez białego), chłopaczek i (80%) dziewuszka. Dzieciaki są przeziebione, mają robale i świerzba.