Baltimoore Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Madie, w szpitalu jesteś? Niefajnie :( Mam nadzieję, że nic groźnego i życzę dużo zdrowia :)) Na tymczasowanie na razie nie liczę, widzę ile masz pod opieką :)) A jak nasz ukochany Bakuś Rambo? Dużo głasków dla koteczka :)) Quote
Madie Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Od piątku w szpitalu. Może wyjdę w poniedziałek, mam nadzieję. Niestety Rabuś ma zabieg usunięcia kamienia, kolejny, we wtorek. Jeśli nic to nie da, to wzorem Radka będzie musiał być pobrany wycinek w kierunku plazmocytarnego, a później usunięcie wszystkich zębów. Przy okazji zabiegu robimy pełne badania krwi, "na zaś". A oprócz paszczy nic mu nie dolega. Quote
andzia69 Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Dnia 30.12.2018 o 17:57, malagos napisał: to sprawdzona wiadomość? Bo suczka ma wątek na FB, trzeba by tam napisać podaj linka- może tam coś więcej pisze o tym domu Quote
bakusiowa Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Dnia 31.12.2018 o 18:28, Bębenek napisał: U mnie bida teraz, całą jedną puszkę pieskową znalazłam kontrolując zapasy, to włożyłam ze szmatkami do budki, bo u nas raczej psinki w najbliższym czasie nie przewiduję, a u Was się zuzyje.. Ale tak na przyszłość - ja tam do Ciebie PET'sy wysylalam, czy tylko miałam w planie to uczynić? Nadają się jako ekonomiczne (albo chociaż zapasowe)? Jedzą to? Dora dzwoniła do mnie i prosiła aby podziękować za te szmatki jak piszesz. Bardzo się przydały dla kotków. Quote
bakusiowa Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Suczka amstafka ma dom w Lublinie. Nie ma wydarzenia tylko została ogłoszona przez Adopcje Zamość. Adopcje-Zamość 29 grudnia 2018 o 16:15 · Zwrócono się do nas z prośbą o zamieszczenie apelu o pomoc dla młodej, kilkunastomiesięcznej amstafki. Z powodu sytuacji rodzinnej suczka z domu trafiła na łańcuch przy budzie, na szczęście właściciel chce ją oddać. Sunia mieszkała z innymi psami, nie jest agresywna. Prosimy o pomoc w znalezieniu dla niej nowego domu lub choćby o dom tymczasowy. Tel. kontaktowy: 605998518 Adopcje-Zamość Społeczność Wyślij wiadomość Komentarze: 23 371 udostępnień 61Monika Boguszewska i 60 innych użytkowników Lubię to!Zobacz więcej reakcji KomentarzeUdostępnij Najtrafniejsze Komentarze Napisz komentarz... Adopcje-Zamość Zawada koło Zamościa Zarządzaj Lubię to! · Odpowiedz · 5 d Jerzy Wyszynski a mozna cos wiecej info o tej suczce? Zarządzaj Lubię to! · Odpowiedz · 5 d Renatka Miodek Jerzy Wyszynski Proszę dzwonić i pytać o szczegóły pod nr tel. : 605998518. Takich informacji nie udziela się w komentarzach. Telefon do niczego Pana nie zobowiązuje ☺️ Zarządzaj Lubię to! · Odpowiedz · 5 d Jerzy Wyszynski Renatka Miodek juz zona rozmawiala :)jutro maja dac znac bo obecnie sa na sprawdzaniu jakiegos domku dla tej suczki Zarządzaj Lubię to! · Odpowiedz · 5 d Napisz odpowiedź… Justyna Zdrojewska Bardzo szybko lista chętnych zmaleje jak doczytaja ze adopcjaPo kastracji. Ja adoptowalam sunie rottka, chętnych było pełno dopóki nie powiedziano im że jest kastrowana. Wtedy, A to przemyśle, porozmawiam z żoną...mężem...itd. pseudo hodowle tylko cze…Zobacz więcej 2 Zarządzaj Lubię to! · Odpowiedz · 4 d Anna Hasiec Ma podobnego pieska (trochę mniejszego stafika) i wszystkim którzy obawiają się przygarnac amstafa powiem tyle że pozory mylą i w większości są to bardzo łagodne i kochane psy. Zarządzaj 6 Lubię to! · Odpowiedz · 5 d Jadwiga Szlicht Anna Hasiec to prawda są kochane Zarządzaj Quote
sue Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Przekazuję podziękowania od Dory dla malagos - za polarki dla kotów :) 1 Quote
Tyśka) Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Ja doczytałam, ale nie wiem na ile to zweryfikowana wiedza, że amstaffka ostatecznie wylądowała w hotelu i jest pod opieką Chełmskiej Straży dla Zwierząt - sekcja Krasnystaw. Quote
malagos Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 3 godziny temu, sue napisał: Przekazuję podziękowania od Dory dla malagos - za polarki dla kotów :) Cieszę się :) Powiedz Dorze, bo nie mam numeru telefonu do Niej, ze wkrótce przyjdzie paczka z Zoolpusa z jedzonkiem dla kotów. A ja mam kolejnego psa na bdt, malizna wielkości kota, ale dzikusek...na razie w kojcu koło naszej lecznicy:( Quote
Baltimoore Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Dnia 4.01.2019 o 19:45, malagos napisał: Cieszę się :) Powiedz Dorze, bo nie mam numeru telefonu do Niej, ze wkrótce przyjdzie paczka z Zoolpusa z jedzonkiem dla kotów. A ja mam kolejnego psa na bdt, malizna wielkości kota, ale dzikusek...na razie w kojcu koło naszej lecznicy:( Trzymam kciuki za dobry do dla małego. Przynajmniej już nie głoduje i ni błąka się po zaśnieżonych polach. Quote
Baltimoore Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Jutro do domu stałego do Warszawy jedzie bury z białym Figiel vel Fąfel :)) Wizyta pa bardzo dobrze (dziękuję zaprzyjaźnionej osobie za jej zrobienie) Jutro proszę trzymać kciuki :) 1 Quote
malagos Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 A Czarna Perełka? A Gosia?... Pewnie kotów w zimie i tak przybywa do karmienia! Quote
Baltimoore Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Głaski dla leniwego kota i psa :)) O czarną Perłę nkt nie pyta :( Jest w fundacji w Stalowej Woli Dla Gosi może coś się wykluje. 1 Quote
DORA1020 Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 Dnia 21.12.2018 o 15:41, DORA1020 napisał: A to sa fotki zrobione przez p.Justynę w lecznicy w Izbicy/koszt paliwa 40zl/ wszystkie do adopcji dwa "moje" ale nie wiem które:( https://adobe.ly/2GAPk9y Rozliczenie...to co pamietam 40zl koszt paliwa za dojazd i zrobienie fotek 50zl koszt paliwa za dowiezienie kotka do lecznicy 102zł faktura za karmę razem 192zł - 30zł stała od sharki,bardzo dziękuję:) na minusie 162zł /to co pamietam,pięniądze pożyczone..../ Quote
DORA1020 Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 bardzo dziękuję bębenek za polarki i puszke dla psiaka:),dokarmiam kilka psiakow,zniknęła w mgnieniu oka wielkie dzięki malagos za poduszeczki i polarki dla kotków:) sharce za stałą 30zł:) bakusiowej za saszetki dla kotków:) niestety dużo już nie zostało Baltimoore wielkie dzięki:) za wszystko:) dużo musiałaby pisać:) Quote
DORA1020 Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 Czarno-biały kocurek z budki pojechał wczoraj do lecznicy wysłałam zdjęcia do terry kotek ma kk ,nie wiadomo czy z kk go wyrzucili ,czy nabawił się na dworze:( Quote
DORA1020 Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 Na ogłoszenie na olx w spr. adopcji Gosi napisała do mnie pani 2+ 2 ,małżeństwo z pieskiem i kotkiem ale na razie są za granicą,wracają w niedzielę,pani podała numer tel ,zeby po ich powrocie do nich zadzwonić Quote
Baltimoore Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Kocurka trzeba będzie ogłaszać. Na razie zrobiłam 3 ogłoszenia dla "nie naszych" kotków z lecznicy, jest ich tam około 30 :(( https://www.olx.pl/oferta/bella-pastelowa-trikolorka-szuka-pilnie-domu-CID103-IDy6Dmq.html https://www.olx.pl/oferta/mala-karina-pilnie-szuka-domu-CID103-IDy6sOc.html https://www.olx.pl/oferta/maly-smoczek-pilnie-szuka-domu-stalego-lub-tymczasowego-CID103-IDxXx0R.html 1 Quote
Poker Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Bazarek , z którego 50 % przeznaczam na szczebrzeszyńskie bidy Bazarek z ubrankami na pomoc psom ewu i szczebrzeszyniakom 1 Quote
Baltimoore Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 1 godzinę temu, Poker napisał: Bazarek , z którego 50 % przeznaczam na szczebrzeszyńskie bidy Bazarek z ubrankami na pomoc psom ewu i szczebrzeszyniakom Supeeer :D Quote
DORA1020 Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 17 godzin temu, terra napisał: To nie jest ten czarno-biały, tylko fotnęłam kotka,którego codziennie karmię dziekuję terra za wstawienie zdjęć:) Quote
Recommended Posts