Baltimoore Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Wklejam w ramach przejrzystości dokumentacji. Tej kwoty nie doliczamy do długu Szczebrzeszyniaków. 1 Quote
DORA1020 Posted December 18, 2018 Author Posted December 18, 2018 3 godziny temu, Baltimoore napisał: Wklejam w ramach przejrzystości dokumentacji. Tej kwoty nie doliczamy do długu Szczebrzeszyniaków. Bardzo dziekuję za pomoc biednym kotkom:) w czwartek wizyta pa dla 2 koteczek z tego dt zrobi yossariana,bardzo dziękuję:) jak dobrze pójdzie dwie koteczki będą juz 27 grudnia u siebie w domku 1 Quote
DORA1020 Posted December 20, 2018 Author Posted December 20, 2018 Dziękuje sharka za wstawienie faktury:) Dziekuję Ci równiez za świateczna paczuszkę:) słodkości,i inne....miły gest:) coroczny zreszta...... Quote
DORA1020 Posted December 20, 2018 Author Posted December 20, 2018 Bardzo dziekuje buuenos za wpłate dla bezdomniakow 307zł:) Na minusie było 297zł.....teraz jest na plusie 10zł:) Dziekuje równiez bakusiowej za budki dwie dla kotków:) Budki sa wspaniałe,nie takie jak ja ślamazarnie wykonałam,kolorowe i wyciętym juz otworem.Radość moja i kocia ogromna:) 2 Quote
malagos Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Mam ze dwa polary i sweter na zbyciu, do takiej kociej budki by się przydało?... Pewnie nie?... Quote
UlaFeta Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 3 godziny temu, malagos napisał: Mam ze dwa polary i sweter na zbyciu, do takiej kociej budki by się przydało?... Pewnie nie?... Polar się nadaje:) Quote
DORA1020 Posted December 20, 2018 Author Posted December 20, 2018 12 godzin temu, malagos napisał: Mam ze dwa polary i sweter na zbyciu, do takiej kociej budki by się przydało?... Pewnie nie?... Jak najbardziej sie nadaje:) Jest kolejne wyrzucone kocisko,czarno-białe na początku myślałam,ze to sąsiadki kocurek/dawno temu ratowalysmy go i ona go adoptowała/ ale to nie on,chociaz bardzo podobny,no i dzikusek pod oknem sąsiadki rosnie rozłozysty iglak i tam umieściłysmy budke i kotek tam się chowa ale nie może tam zostać,muszę go zabrać 1 Quote
Baltimoore Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Biedne te kotki wyrzucane na mróz przed Świętami :(( 1 Quote
Baltimoore Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Wizyta pa dla "kociaków z lasu" bardzo dobrze wypadła, dziękuję Yossariana :)) Pani adoptuje dwa a trzeciego weźmie na dt i będzie można spokojnie szukać domku. 1 1 Quote
Bębenek Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Wow, świetne wieści z maluszkami :) ciekawa jestem czy wybrała który ma się tymczasować, no i jak to w praniu wyjdzie, czyli jak przyjdzie go oddzielić i oddać...jakieś dobre przeczucie mam.. A nasze lecznicowe siedzą. Myślałam, że ekspresowo domy znajdą, a ich miejsce zajmą szczebrzeszyńskie..tymczasem szczebrzeszyńskie będą się pakować na święta, a rzeszowkie widoku żadnego na dom przed świętami.. :( nie wiem czy te budki nowe to z Zielonej Góry, ale też miałam kilka tam zamówić. Wyszło jak wyszło, zamówiłam na razie jedną. Jeśli masz te same, to na zdjęciach wyglądają super. Nie wiem czy u mnie się sprawdzą, bo nikt się u mnie nie kumpluje, tym bardziej razem nie sypiają..jak możesz, to daj znać, jak ten bidulek sam w budce się miewa. Dajesz do jedynej więcej polaru? Quote
malagos Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 To może te polary spakuję i wyślę?... ale po Świętach, bo teraz to urwanie gwizdka na poczcie 1 Quote
DORA1020 Posted December 21, 2018 Author Posted December 21, 2018 7 godzin temu, malagos napisał: To może te polary spakuję i wyślę?... ale po Świętach, bo teraz to urwanie gwizdka na poczcie Jesli mozesz będę wdzięczna. Quote
DORA1020 Posted December 21, 2018 Author Posted December 21, 2018 14 godzin temu, Bębenek napisał: bardziej razem nie sypiają..jak możesz, to daj znać, jak ten bidulek sam w budce się miewa. Dajesz do jedynej więcej polaru? Do jednej budki daję duzo polarów,pocietych kotki lubia sie zagrzebać czarno-bialy kotek spi w jedej z budek,karmie go 3 razy dziennie szybciutko zje i chowa sie do budki,nadal jest nieufny,ale na cicianie wychodzi z budki chciałam zrobic zdjecie,ale popsul mi sie aparat....trzeci z kolei,nie wiem dlaczego tak mi sie psuja te aparaty,juz mam kila popsutych w szufladzie może sue uda sie zrobic mu zdjęcie,nie wiem czy to kotka czy kocurek Quote
DORA1020 Posted December 21, 2018 Author Posted December 21, 2018 Bardzo dziekuje yossarianie za karmę:) i oczywiście za zrobienie wizyty pa:) zawsze mozna na niej polegac 1 Quote
DORA1020 Posted December 21, 2018 Author Posted December 21, 2018 Ludzie do mnie dzwonia z różnymi sprawami przykro mi to pisac ,ale nie ogarniam tego pilna sprawa to znalezienie domu czarno-białej ok. 5 letniej kotce domu Gosia--wysterylizowana była u osoby uzaleznionej od alkoholu,jak kontaktował to wpuszczał ja do domu niestety zmarł 2 tygodnie temu,a ludzie,którzy ja dokarmiali nie wpuszcza jej do domu każa ja zabierac kotka wskakuje na parapet /na dworze/ i bardzo miauczy,żeby wpuścic ją do domu przykre i smutne:( Quote
DORA1020 Posted December 21, 2018 Author Posted December 21, 2018 A to sa fotki zrobione przez p.Justynę w lecznicy w Izbicy/koszt paliwa 40zl/ wszystkie do adopcji dwa "moje" ale nie wiem które:( https://adobe.ly/2GAPk9y Quote
DORA1020 Posted December 21, 2018 Author Posted December 21, 2018 To jest "mój" Figielek który to na zdjęciu? https://www.olx.pl/oferta/figiel-czteromiesieczny-kocurek-czeka-na-dom-CID103-IDx9BcJ.html bardzo prosze czy mógłby ktos wyróżnić Quote
DORA1020 Posted December 21, 2018 Author Posted December 21, 2018 A to Pędzel tez nie wiem który na zdjęciach https://www.olx.pl/oferta/pedzel-kocurek-mily-czeka-na-dom-CID103-IDxTqAi.html Quote
bakusiowa Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Wyróżniłam kilka ogłoszeń na miesiąc. Figiel, Zośka, Apsik i Domy Tymczasowe. Budki z Zielonej Góry idą do dziesięciu dni. Dowiedziałam się , że dlatego iż w momencie zapłaty jest dopiero wydawane zlecenie na wyprodukowanie. Jest teraz bardzo duże zapotrzebowanie . 1 Quote
Sara2011 Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Doro1020, jako że w 2011 roku adoptowałam od Ciebie Sarunię, z wielkim bólem serca muszę przekazać tę straszną wiadomość - moje najukochańsze serduszko zgasło 14.12.2018. Walczyłam o Nią do końca ale niestety nie udało się :(. Pozostał rozdzierający ból, pustka, morze łez, pytania -dlaczego ona, dlaczego już, dlaczego, dlaczego ???? Sarunia była najwspanialszą sunią na świecie -przekochaną, delikatną, uroczą, wierną, bardzo mądrą. Całkowicie zawładnęła moim sercem i duszą. Dzięki niej byłam szczęśliwa a gdy miałam gorszy dzień sama jej obecność przywracała mi spokój i radość. Tak strasznie ją kochałam, kocham i będę kochać nadal, zawsze będzie częścią mojego życia, na zawsze pozostanie w mojej pamięci. Jest mi tak strasznie źle bez mojego aniołka, nic nie cieszy, nawet Święta bo brakuje członka rodziny. Dzisiaj znowu u Niej byłam, wypłakałam się, zapaliłam świeczkę . Dziękuję Ci Doro za to, że mi kiedyś zaufałaś i powierzyłaś Sarunię pod opiekę. Taki był mój aniołeczek: Sarunia została godnie pochowana na miejscu spoczynku dla zwierząt "Polana przyjaciół" . Spoczęła niedaleko swojego znajomego kolegi Johhnego, więc mam nadzieję że teraz ganiają szczęśliwie i bez bólu razem po łąkach. Na wiosnę zrobię Saruni ładne miejsce spoczynkiu, ogrodzę, wysypię białymi kamyczkami, zasadzę jakieś miniaturowe drzewko. Wieczorem przyszedł Psi Aniołna skrzydłach Cię poniósłdo niebaZabrał ze sobą Twą radośćszaleńcze merdanie ogonemdotyk zimnego nosai tupot łap po podłodzeTak bardzo Ciebie brakujechoć płakać przecież nie trzebabo wróci tutaj Psi Aniołi poprowadzi na łąki gdzie wszystkie psy pożegnanebiegają swobodne szczęśliwe R.I.P 1 Quote
Baltimoore Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Bardzo współczuję odejścia Saruni [*] :(( Quote
Recommended Posts