DORA1020 Posted November 11, 2018 Author Posted November 11, 2018 16 godzin temu, terra napisał: On jest zdrowy, czy nie wiadomo? Nie wiadomo,ale apetyt mu dopisuje:) ładnie wygląda ale juz kilka lat jest bezdomny,i widzę jak bardzo garnie do ciepła Quote
DORA1020 Posted November 11, 2018 Author Posted November 11, 2018 22 godziny temu, Jaaga napisał: Jesli masz jakies jego zdjęcia z bliska lub gdyby miał ogłoszenie, to poproszę plus tel. kontaktowy. Zrobię mu ogłoszenie na FB i poudostepniam na grupach pomocowych. Dziekuje Jaaga:) zrobilam mu kilka dodatowo,wysle do terry,może będa ładniesze,a jak nie to zrobie jeszcze tel kontaktowy do mnie Quote
Anula Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Ale cudny jest ten piesek.To jest samiec? Quote
Jaaga Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 10 godzin temu, DORA1020 napisał: Dziekuje Jaaga:) zrobilam mu kilka dodatowo,wysle do terry,może będa ładniesze,a jak nie to zrobie jeszcze tel kontaktowy do mnie możesz mi podać na priv nr tel., bo nie wiem gdzie szukać. Jutro go pokażę na FB. zrobić mu olx? Jesli tak, to na jakie miasto? Pies też jest bezdomny czy czyjś? Jest śliczny i chyba mały. Quote
Madie Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Dora, doszła może smilla (puszki) ode mnie (czyli od kolegi Łukasza?) Jesli nie to powinna być na dniach Quote
DORA1020 Posted November 12, 2018 Author Posted November 12, 2018 10 godzin temu, Madie napisał: Dora, doszła może smilla (puszki) ode mnie (czyli od kolegi Łukasza?) Jesli nie to powinna być na dniach Jeszcze nie,pewnie na dniach dziekuje:) Quote
DORA1020 Posted November 12, 2018 Author Posted November 12, 2018 14 godzin temu, Anula napisał: Ale cudny jest ten piesek.To jest samiec? Ten psiak jest bardzo zaniedbany i ciągle głodny jak go spotkam to go nakarmie,a jak nie to zostawiam jedzenie na kociej stołówce jeśli ma właściciela to sa potwory,bo jak mozna psu jeśc nie dawac buszował na śmietniku,cały mokrusieńki,szukał jedzenia /szkoda,ze wtedy nie wzięłam ze soba aparatu/ Quote
DORA1020 Posted November 12, 2018 Author Posted November 12, 2018 12 godzin temu, Jaaga napisał: możesz mi podać na priv nr tel., bo nie wiem gdzie szukać. Jutro go pokażę na FB. zrobić mu olx? Jesli tak, to na jakie miasto? Pies też jest bezdomny czy czyjś? Jest śliczny i chyba mały. Podam Quote
sue Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Misia - już niemalże zdrowa, tylko trochę chrobocze przy oddychaniu Quote
malagos Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Mnie dziś też zaniepokoił widok zza bramy - szło kilku miejscowych meneli i biegł obok mały kudłaty piesek, bardzo zaniedbany :(. Meneli widuję "na rogu" pod sklepem, pieska nigdy nie widziałam.... Quote
Anula Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 1 godzinę temu, malagos napisał: Mnie dziś też zaniepokoił widok zza bramy - szło kilku miejscowych meneli i biegł obok mały kudłaty piesek, bardzo zaniedbany :(. Meneli widuję "na rogu" pod sklepem, pieska nigdy nie widziałam.... Jeżeli biegł z menelami to nic dobrego to nie przyniesie mu.Kiedy takie widoki się skończą,jakiś koszmar. Quote
Olena84 Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 7 godzin temu, malagos napisał: Mnie dziś też zaniepokoił widok zza bramy - szło kilku miejscowych meneli i biegł obok mały kudłaty piesek, bardzo zaniedbany :(. Meneli widuję "na rogu" pod sklepem, pieska nigdy nie widziałam.... za flaszkę oddadzą, tylko co dalej z psiakiem zrobić? Quote
terra Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 jeszcze dwa zdjęcia od DORA1020, biało rudego kiciusia Maciusia ogłoszenie Maciusia u mnie Eklerka: https://www.olx.pl/oferta/eklerek-slodki-kotek-szuka-domu-CID103-IDxrKpS.html 2 Quote
DORA1020 Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 Dziekuje terra za ogłoszenie Maciusia-Eklerka:) Quote
DORA1020 Posted November 14, 2018 Author Posted November 14, 2018 Pilnie szukam DT dla 3 małych kotków a może dla dwóch,bo jeden byc może będzie miał dom kotki znalezione w pudełku,pod lasem:( Quote
Radek Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 47 minut temu, DORA1020 napisał: kotki znalezione w pudełku,pod lasem:( Jejku, ale "wysyp" kotków:( Quote
Bębenek Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 Plaga.. niestety u mnie też.. a już oglądałam lubelskie kotełki, co by tu capnąć, jak się miejsce zwolni.. Quote
Jaaga Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 Maciuś olx na Lublin, na tydzień wyróżniłam : https://www.olx.pl/oferta/kot-pilnie-szuka-schronienia-adoptuj-uratuj-maciusia-przed-zima-CID103-IDxsBse.html w weekend pokażę go na FB na grupach. 1 Quote
DORA1020 Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 Bardzo dziekuje Jaaga za ogłoszenie Maciusia:) i czekamy...... Quote
DORA1020 Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 Dysiu[*]:( tak smutno:( tak bardzo smutno:( Quote
Radek Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 To prawda:( Sporadycznie zaglądałem do Dysi, ale przykro mi. Quote
sharka Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Wstawiam fakturę, przepraszam za opóźnienie [nie wiem do końca jak wstawiać pdf-y, ale robię tak że w Adobe zamalowuję adres, robię print-screen i wklejam do Painta żeby był jpg i zmniejszam do przepisowego rozmiaru] 1 Quote
DORA1020 Posted November 16, 2018 Author Posted November 16, 2018 1 godzinę temu, sharka napisał: Wstawiam fakturę, przepraszam za opóźnienie [nie wiem do końca jak wstawiać pdf-y, ale robię tak że w Adobe zamalowuję adres, robię print-screen i wklejam do Painta żeby był jpg i zmniejszam do przepisowego rozmiaru] Dziękuje sharka za wstawienie faktury:) karma była kupiona na początku listopada,za pieniądze,które podarowała bezdomniakom buuenos serdecznie dziękuje:) karmy oczywiście juz dawno nie ma podzieliłam sie z sue,na tymczasie ma 3 kotki Quote
Recommended Posts