DORA1020 Posted October 25, 2018 Author Posted October 25, 2018 Jeśli ktos mógły wspomóc "moje" bezdomne koteczki karmą będę wdzięczna,kotki przed zimą maja wilczy apetyt. Quote
Bębenek Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Jedna z korporacji taxi mi napisała że ok.50 zł, z map/km taryfy mi wyszło 90, więc 50 nie tragedia, bo w jedną stronę wychodzi że byłby autobus.. Trochę chrupek i puszek będzie jechać, ale jak to większe stadko, to pewnie na tydzień wystarczy zaledwie... Quote
Madie Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Kochani, mam dobre wieści. Zwolnilo mi się miejsce dla 1 kota w cudownym DSie. Miał przyjąć kilkunastoletnia, chora kotkę na dożycie, ale dziś się okazało ze kotka zostaje tam gdzie jest ( wcześniej była groźba utraty domu i powrót do bezdomności ). Kuwety, zwirki, jedzenie, ograniczniki na okno, kontener, wszystko kupione. Drapak w zamówieniu. dom u mojego przyjaciela. A teraz trochę tła: W domu może być tylko 1 kot, wiec raczej odpadają maluchy. Rafał w ciągu tygodnia jest w domu ale na weekendy wyjeżdża często wiec malutki kociak byłby dwie doby sam. Szukany kota spokojnego, ale koniecznie oswojonego i lubiącego się głaskać . Wiek czy płeć raczej nie gra roli ale chcę mu pokazać kilku kandydatów/kandydatek. Niech sam wybierze. dobry wet obok, koty były już już w domu, zaufany człowiek. Znajdziemy dla Rafała jakiegoś przyjaciela ?? Quote
DORA1020 Posted October 26, 2018 Author Posted October 26, 2018 Bonifacy,bardzo miły dorosły kocurek,lubi na rękach,głaskanie,przytulanie,bardzo kochane kocisko. Siedzi bidulek w lecznicowej klatce,bardzo mi zalezy na domku dla niego. Migotka Koteczka ok półroczna jest wprawdzie w DT ,ale dziewczyna,która się nia opiekuje często wyjeżdża,i w tym problem,ze nie może zatrzymac jej na stałe,jak wyjedzie na 2-3 dni to jeszcze sobie poradzi,ale jak na miesiąc to bedzie problem Migotka to kicia ,która lubi głaski,sama zostaje w domu,bo p.Magda pracuje Fredzio dorosly kocurek,kilka dni błąkał sie przy blokach zanim udalo mi sie mu pomóc to biedactwo równiez siedzi w lecznicowej klatce,a przydaloby sie zwolnic chociaż jedno miejsce,bo muszę złapać jeszcze dwie dzikuski także najbardziej mi zalezy na Bonifacym i Fredziu Quote
malagos Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 A Czarna Perła?.......Bo jak będzie jeden kot, to moze dodatni?... Quote
Madie Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Domowi nie przeszkadza + ale kot musi być w pełni oswojony Quote
sue Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Zosia - wysterylizowana, kuwetkowa, czysta, nie jest jednak miziakiem i nie za bardzo pozwala brać się na ręce, większość czasu spędza na łazikowaniu, zwiedzaniu i zabawie z Ziółkiem, nie wiem czy byłaby szczęśliwa jako jedynaczka. Quote
Madie Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Dacie rade na niedziele go wyszykować ?? Pruszków albo Warszawa. Edit: Bonifacy 1 Quote
Danusia - Lusia Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 dziewczyny, bardzo przepraszam, ale potrzebuję kogoś z Lublina do wizyty p/a dla małego kotka, znacie kogoś ? Quote
Anula Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 15 minut temu, danka488 napisał: dziewczyny, bardzo przepraszam, ale potrzebuję kogoś z Lublina do wizyty p/a dla małego kotka, znacie kogoś ? Becia Lublin.Mam nr.tel.Więcej osób nie kojarzę. Quote
Danusia - Lusia Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 3 minuty temu, Anula napisał: Becia Lublin.Mam nr.tel.Więcej osób nie kojarzę. możesz wysłać mi ?, czy jest aktualny? Jej nie ma już długo na dogo:( Quote
Anula Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 2 minuty temu, danka488 napisał: możesz wysłać mi ?, czy jest aktualny? Jej nie ma już długo na dogo:( Tego nie wiem.zaraz wyślę. Quote
Radek Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Fajnie by było, jakby Bonifacy trafił do domu. Quote
DORA1020 Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 23 godziny temu, malagos napisał: A Czarna Perła?.......Bo jak będzie jeden kot, to moze dodatni?... Perełka napewno czułaby sie żle będąc sama,teraz ma towarzystwo innych kotków,gdyby trafil sie jej dom z innym kotkiem,takim jak ona to napewno pojechałaby. Quote
DORA1020 Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Dnia 17.09.2018 o 21:46, Baltimoore napisał: Odeszła:( wczoraj dostałam sms-a z fundacji,robili co mogli,zeby uratowac malutką Fabienne,ostatni tydzień była w inkubatorze,nie udało się:( Pani z fundacji napisała,ze po raz kolejny przegrali z zachłystówka u tak małego kotka. Serdecznie dziekuję fundacji,że robili co mogli,żeby ja uratowac. Fabienne[*] tak smutno,że sie nie udało. Quote
Baltimoore Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 5 godzin temu, DORA1020 napisał: Odeszła:( wczoraj dostałam sms-a z fundacji,robili co mogli,zeby uratowac malutką Fabienne,ostatni tydzień była w inkubatorze,nie udało się:( Pani z fundacji napisała,ze po raz kolejny przegrali z zachłystówka u tak małego kotka. Serdecznie dziekuję fundacji,że robili co mogli,żeby ja uratowac. Fabienne[*] tak smutno,że sie nie udało. Okropnie smutna wiadomość :((( Biedna Fabienne [*] Strasznie żal :((( Quote
sue Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Malutka Fabienne [*] Bardzo szkoda, że się nie udało... Quote
terra Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 9 godzin temu, DORA1020 napisał: Odeszła:( wczoraj dostałam sms-a z fundacji,robili co mogli,zeby uratowac malutką Fabienne,ostatni tydzień była w inkubatorze,nie udało się:( Pani z fundacji napisała,ze po raz kolejny przegrali z zachłystówka u tak małego kotka. Serdecznie dziekuję fundacji,że robili co mogli,żeby ja uratowac. Fabienne[*] tak smutno,że sie nie udało. Koteńko malutka :'( Quote
DORA1020 Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Bardzo dziękuję Baltimoore za karmę dla kotków:) Będą bezdomniaczki miały co jeśc:) Quote
Nadziejka Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Fabuniu ...malenka iskierenko kotuniu ...nawet niebo placze . ech .... Quote
buuenos Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Fabienko sliczna badz szczesliwa w kocim niebie* 1 Quote
Nadziejka Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Dnia 21.10.2018 o 19:20, Nadziejka napisał: serdecznie ogromnie zapraszam kramik dla kilku bieduniow mnostwo darow od betki ,Margo i Nadziejkowo i dla naszej sue i kotuniow zapraszam ogromnie na nowy Nadziejkowy w tym dla tygryskow Ani sue pozdrawiamy goraco Quote
Tyśka) Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Ojejku, ale kotki Malagos się zmieniły! CUDO :) Mam domek dla małego kotka w Lublinie, niestety - koniecznie z pełnym pakietem szczepień albo ozdrowieniec po pp, bo Państwu odszedł kotek niedawno na pp. Dom właśnie dezynfekują i ozonują, ale już rozglądają się za kotkiem. Może macie pomysł kogo podsunąć? Quote
Recommended Posts