Baltimoore Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Dom i to fajny znalazł w Warszawie Molierek/Marcyś- unikatowy trikolorowy chłopak :) Wizytę PA zrobiła dziewczyna z Miau, którą znam z innych wspólnych akcji pomocowych, za co jestem jej bardzo wdzieczna. Teraz szukam transportu dla Molierka Izbica-Warszawa. 1 Quote
Baltimoore Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Jutro do domu pod Krakowem jedzie inna koteczka z Izbicy, Pipi od ALA 123. Trafiła tam wiosną jako kilkumiesięczny kociak i tyle już tam czeka. 2 Quote
Baltimoore Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Fredzio o pięknym umaszczeniu tabby- w Izbicy - trzeba go ogłaszać. Quote
terra Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Zrobiłam Fredziowi ogłoszenie, ale na tym jedynym zdjęciu właściwie niewiele widać: https://www.olx.pl/oferta/mlodziutki-fredzio-niechciany-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDvPVvh.html?action=show&id=485222433&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink Quote
Nadziejka Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Zadzwoncie prosimy do naszej Madzi sciskam pozdrawiam Quote
Baltimoore Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 20 godzin temu, terra napisał: Zrobiłam Fredziowi ogłoszenie, ale na tym jedynym zdjęciu właściwie niewiele widać: https://www.olx.pl/oferta/mlodziutki-fredzio-niechciany-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDvPVvh.html?action=show&id=485222433&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink Jeszcze takie zdjęcia Fredzia mamy Quote
Baltimoore Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 Dora żyje, ale jeździła do Zamościa na kurs + ściśnięte w czasie karmienie bezdomniaków + dodatkowe sprawy, więc pewnie żyje ledwo, ale jak się ogarnie to napisze. Quote
Baltimoore Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 Dzisiaj kciuki potrzebne za podróż Molierka do Warszawy. Quote
DORA1020 Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 Dnia 26.09.2018 o 17:37, terra napisał: A gdzie jest Dora, wie ktoś coś? Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku Dnia 27.09.2018 o 19:27, Olena84 napisał: Dora odezwij się do nas! Dziekuję,że zauważyłyście,że nie ma mnie:) Wszystko w porządku,wróciłam do pracy:) Nie pamiętam czy wysłałam do terry zdjęcia koteczki balkonowej Niech będzie Fraszka....chyba,ze ktos zaproponuje ładniejsze imię Koteczka u sasiadki na balkonie śpi w budce,jednak jej mąż jest wkurzony,bo ich starszy kocurek nie chce już wchodzic przez balkon do domu,ona wychodzi w nocy,szuka go i wnosi na rękach przez klatkę schodową stracił też apetyt,więc oni są zaniepokojeni mówiłam,że jest śliczna,więc może szybko znajdzie dom,myśleli,że szybko....to juz powinna mieć dom poprosiłam o więcej zdjęć Quote
DORA1020 Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 Dnia 27.09.2018 o 22:04, Baltimoore napisał: Dom i to fajny znalazł w Warszawie Molierek/Marcyś- unikatowy trikolorowy chłopak :) Wizytę PA zrobiła dziewczyna z Miau, którą znam z innych wspólnych akcji pomocowych, za co jestem jej bardzo wdzieczna. Teraz szukam transportu dla Molierka Izbica-Warszawa. Bardzo cieszę się,ze Molierek i Pipi już w swoich domkach:) długo na niego czekali dzieki Baltimoore,ze to ogarnęłaś:) i wszystko załatwiłaś....i wizyte...i transport Quote
Baltimoore Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 Molierek jeszcze w Izbicy, jedzie o 14tej. Quote
DORA1020 Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 Przed chwilą, Baltimoore napisał: Dora żyje, ale jeździła do Zamościa na kurs + ściśnięte w czasie karmienie bezdomniaków + dodatkowe sprawy, więc pewnie żyje ledwo, ale jak się ogarnie to napisze. Pisałyśmy w tym samym czasie:) Ledwo żyję ,to prawda,ale musze sie szybko ogarnąć,bo zwierzaki czekają i bardzo dziękuję wszystkim,którzy karmili zwierzaki jak mnie nnie było:) Quote
DORA1020 Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 Przed chwilą, Baltimoore napisał: Molierek jeszcze w Izbicy, jedzie o 14tej. aha.....ale najważniejsze,ze znalazł dobry domek,bo tyle oszołomów dzwoniło,bidulek nie miał szczęścia Quote
DORA1020 Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 21 godzin temu, terra napisał: Zrobiłam Fredziowi ogłoszenie, ale na tym jedynym zdjęciu właściwie niewiele widać: https://www.olx.pl/oferta/mlodziutki-fredzio-niechciany-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDvPVvh.html?action=show&id=485222433&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink Dziękuję terra za wstawienie fotek:) i ogłosznie Fredzika musze postarać się o ładne fotki,bo nie wiem czy z takimi ma szansę znależć dom Quote
DORA1020 Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 12 godzin temu, Nadziejka napisał: Zadzwoncie prosimy do naszej Madzi sciskam pozdrawiam Juz jestem Ewuniu:) Niestety muszę złapac jeszcze dwie dzikuski ,które karmię przy śmietniku Jedna trikolorka /więcej białego koloru/ pojawiła się ok. dwa miesiące temu i nie wiem skąd wzięła sie młoda ok.4 miesięczna koteczka,która przychodzi na jedzonko razem z tą drugą Quote
DORA1020 Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 Bardzo dziękuję bakusiowej za karmę:) juz nie maiłam czym karmic stadka,bakusiowa pomogła,dzięki wielkie:) Quote
DORA1020 Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 Dnia 10.09.2018 o 19:05, terra napisał: Bardzo prosze o ogłoszenie dla tej koteczki na moje zero odpowiedzi:( jest w dt w Krakowie,p.Magda mówi,ze Migotka vel Maciejka jest wspaniałą ,mądrą,miziasta koteczka,lubi sie bawic czym popadnie i przytulać p.Magda często wyjeżdża,wiec z tego powodu nie może jej zatrzymać,choc bardzo by chciała Quote
DORA1020 Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 Dnia 18.09.2018 o 14:17, terra napisał: Małe cukiereczki, żeby te zdrowe nie zaraziły się od rudaski, trzymam kciuki Zdjęcia od DORA1020 Są fotki Fraszki,mam nadzieję,ze zrobia jej ładniejsze bardzo prosze o ogłaszanie jej,na razie z takim,póżniej można podmienić Quote
terra Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 4 godziny temu, Baltimoore napisał: Jeszcze takie zdjęcia Fredzia mamy Dziękuję, dodałam do ogłoszenia :) 4 godziny temu, DORA1020 napisał: Dziekuję,że zauważyłyście,że nie ma mnie:) Wszystko w porządku,wróciłam do pracy:) Nie pamiętam czy wysłałam do terry zdjęcia koteczki balkonowej Niech będzie Fraszka....chyba,ze ktos zaproponuje ładniejsze imię Koteczka u sasiadki na balkonie śpi w budce,jednak jej mąż jest wkurzony,bo ich starszy kocurek nie chce już wchodzic przez balkon do domu,ona wychodzi w nocy,szuka go i wnosi na rękach przez klatkę schodową stracił też apetyt,więc oni są zaniepokojeni mówiłam,że jest śliczna,więc może szybko znajdzie dom,myśleli,że szybko....to juz powinna mieć dom poprosiłam o więcej zdjęć Nie dostałam zdjęć koteczki. Wieczorem dorobię ogłoszenia Fraszce i maciejce. Quote
Baltimoore Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 Zapraszam tutaj Zwłaszcza jak się ktoś chce podbudować jaki skarb trafiłam na olx- dziewczynę która uratowała w ostatniej chwieli kota spod kościoła w Tomaszowie, jadąc po niego autobusem i biorąc go do kennela do domu :)))) Wielki szacun :)))) Quote
Baltimoore Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 I jeszcze to wszystko (tarnsport, akomodacja, wet) na swój koszt. Quote
Baltimoore Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 I ogłoszenie zrobiła :) https://www.olx.pl/oferta/wyjatkowy-kocurek-o-trzech-imionach-CID103-IDvQFqi.html Quote
Baltimoore Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 A to Molierek / Marcys jakby ktoś nie poznał :) Nakolankowo i napleckowo w nowym domku :)) Quote
Recommended Posts