Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
13 godzin temu, Baltimoore napisał:

Przeznaczyłam kolejne 100 zł na ponowne wyróżnienie ogłoszeń, którym wyróżnienia się pokończyły oraz na nowe.

5 godzin temu, yossariana napisał:

ZAPROSZENIE NA BAZAREK https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=186544&p=12058505#p12058505

tym razem na Miau, bo 50% chcę przeznaczyć na koty pod moją opieką - mam ich w tej chwili 7 w szczególności na koteczkę z pnn. Są ciuchy, fajne torebki, dołożę jeszcze książki - może komuś się spodoba - można też wpisać zakupy na PW tutaj :). serdecznie zapraszam 

Serdecznie dziekuje:)

Posted
6 godzin temu, yossariana napisał:

ZAPROSZENIE NA BAZAREK https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=186544&p=12058505#p12058505

tym razem na Miau, bo 50% chcę przeznaczyć na koty pod moją opieką - mam ich w tej chwili 7 w szczególności na koteczkę z pnn. Są ciuchy, fajne torebki, dołożę jeszcze książki - może komuś się spodoba - można też wpisać zakupy na PW tutaj :). serdecznie zapraszam 

Wielkie dzięki :))

Czy małe kociaki jak śpią to oddychają szybko czy normalnie?

Posted
Przed chwilą, Baltimoore napisał:

Obawiam się że to raczej z niedożywienia niż typ urody :(

Ajć, dopiero teraz zwróciłam uwage, że ona bardzo wychudzona jest :(

Posted
4 minuty temu, Baltimoore napisał:

Wielkie dzięki :))

Czy małe kociaki jak śpią to oddychają szybko czy normalnie?

hmm, szczerze nie wiem, wiem, ze jak się stresują a przez sen to jak coś sie śni? A jeden kot tak ma czy wszystkie? Bo to też może być związane z problemami z sercem ale rzadko

Posted
27 minut temu, Olena84 napisał:

hmm, szczerze nie wiem, wiem, ze jak się stresują a przez sen to jak coś sie śni? A jeden kot tak ma czy wszystkie? Bo to też może być związane z problemami z sercem ale rzadko

Jeden, ale poza tym oddychaniem wszystko inne OK-je, bawi się, broi.

Może rzeczywiście coś śni?

Posted
7 minut temu, Baltimoore napisał:

Jeden, ale poza tym oddychaniem wszystko inne OK-je, bawi się, broi.

Może rzeczywiście coś śni?

A czy po bardziej intensywnej zabawie dyszy?

U mojego przyspieszony oddech to przez długi czas były jedyny objaw. Potem doszły omdlenia, dyszenie z otwartym pyszczkiem i językiem na wierzchu.... ma zaawansowaną kardiomiopatię przerostową.

Posted
35 minut temu, Baltimoore napisał:

Madie, a zdjęcia Rambo i jakaś relacja to kiedy ???  :D

A może być nawet teraz ;)

Świeżutkie sprzed chwili:

721d12fd1f97a4eemed.jpg

7ef5ed9ce7ef987cmed.jpg

Zamęczający psa:

dc9297652f32ab1bmed.jpg

Udający Aniołka

8d5c8bb4128374f6med.jpg

Na dworze:

29c1f5306c400254med.jpg

72afa7e6c10038ecmed.jpg

Z jednym kotem, któremu jeszcze nie działa na nerwy - Ursusem

3fabd6d8a8561702med.jpg

• Like 1
Posted

Tak, ogródek juz ostatecznie dobezpieczony (poprzednie zabezpieczenia działały dla wszystkich poza Ursusem) w te niedzielę. 

Zeszlimy z koszów 4000zł (prace wycenione przez firmę) na 750 zł robiąc wszystko sami. W kwocie 750 zł zmieściła się nawet pizza dla kolegów, a sama siatka jest prawie niewidoczna i wysoka :)

• Like 1