Poziomka Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 A moze juz mozna tytul zmieniec skoro Max ma domek? Quote
anhata Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Rzadko jestem na dogo. Generalnie już dwa razy pisałam do moderatorów, by zmienili opis. Dowiedziałam się, że musi to zrobić osoba, która założyła. Jeszcze do jednego moda napiszę. Quote
Aimez_moi Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Trudno....najwazniejsze, że chłopak ma domek....:) Anhata....:) jeszcze raz Ci dziekuje...... Quote
Poziomka Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Pewnie, ze najwazniejsze, ze Max jest szczesliwy. Quote
lilith27 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 no cóż...anhata nie ma czasu zaglądać na forum ale myślę, że gdyby coś było źle pewnie by napisała Quote
anhata Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Do Maksa i Jego Pani nie dzwoniłam. Jestem dobrej myśli, bo nie było telefonu. To znaczy, że psiak zostaje. Wątpię, żeby Pani teraz go oddała. Ja oczywiście zadzwonię, ale za jakiś czas. Nie chcę zbyt często dzwonić. Generalnie, jak coś będę wiedziała od razu dam znać :) Quote
Aimez_moi Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Zagladam czy moze jakies wiesci o Maxiu sa........ Quote
Recommended Posts