magenka1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Kasiu podziękuj sąsiadom za opiekę piękna jest jamnisia Quote
Mika31 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 wygląda pięknie widać dobrą opieke mizianko dla Maksia i wyrazy szacunku dla opiekunów Quote
nescca Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie noo...spodnie mnie rozwalily:lol::lol: super, ze dobrze sie czuje;) czyli brakuje 200zl jeszcze jamnicza skarpeta obiecala pomoc i przekazac pieniazki na leczenie - niewiem ile, wiem, ze nesca pisala i dostala odpowiedz, ze bezposrenio Ci Kasiu chyba nie pomylilam Danka przekaze Isadora tez pisala, ze sprawdzi czy z bazarku jest cos w stanie przekazac my z nesca przelejemy jutro poki co 50zl jak bedzie wiadomo ile jamniki przekaza bedzie mozna dzialac dalej.... ile bedzie brakowac[/QUOTE] Te 50 zł podarowała nam Pani Agnieszka ,która leczy swojego ciężko chorego jamnisia u nasze wetki. Wczoraj znów się z Nią spotkalam i pokazałam fotki naszego Maksia....i otrzymał od Pani Agnieszki jeszcze 20 zł :) Dziękujemy Pani Agnieszko. Kaske wysyłamy Kasiu w tym tyg. Szczególne uściski dla Maksia i podziękowania dla wszystkich ,którzy tak Mu pomagają :) Quote
Kasia77 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dziękuje za wszystkie ciepłe słowa - Na pewno powtórzę,przekaże informacje i pieniążki. Za jamnika Pani Agnieszki trzymamy bardzo mocno kciuki... Maksiu jest baaardzo grzecznym jamnikiem. Kiedy Pani wychodzi z domu stoi pod drzwiami i szczeka,ale szybciutko idzie do swojego legowiska i śpi. Ponieważ ostatnio musiał zostać w domu sam na całe przedpołudnie,poproszono mnie ,żebym do niego zajrzała,sprawdzić czy wszystko jest w porządku- wygramolił się z kanapki dopiero jak narobiłam sporo hałasu,pomerdał ogonem,pojadł i wrócił spać z nogawką od spodni Pani,które tradycyjnie zaciągnął do siebie. Maksiu bardzo pilnuje Pani-późnym wieczorem kiedy już wszyscy są w łóżkach a Maksiu usłyszy gdzieś jakiś stukot, to wychodzi z legowiska, podchodzi do łóżka Pani,opiera się o nie przednimi łapami i sprawdza czy Pani jest! po czym tupie z powrotem do siebie. Na apetyt nie narzeka, doszło mu co nieco ciałka I jak to z jamnikami bywa, Maksiu jest strasznym żebraczkiem, siada przed każdym kogo akurat spotka przy stole i patrzy..... Nie lubi wątróbki, suchej karmy, najchetniej wcina ryż z mięchem-duuużo mięcha, mączne rzeczy-placuszki,pierożki, no i za biszkopcika odda wszystko,"słodki" z niego chłopak-ciasteczkowy:loveu: Quote
paulinken Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Kasia77'] Na apetyt nie narzeka, doszło mu co nieco ciałka I jak to z jamnikami bywa, Maksiu jest strasznym żebraczkiem, siada przed każdym kogo akurat spotka przy stole i patrzy..... Nie lubi wątróbki, suchej karmy, najchetniej wcina ryż z mięchem-duuużo mięcha, mączne rzeczy-placuszki,pierożki, no i za biszkopcika odda wszystko,"słodki" z niego chłopak-ciasteczkowy:loveu:[/QUOTE] Ehh, skąd ja to znam...:cool3: Quote
ihabe Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 ależ cudne wiadomości, wspaniale się to czyta;-) Quote
nescca Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Kasiuniu....wysłałam na podane wcześniej przez Ciebie konto 70 zł. Daj znać czy pieniążki doszły. Pozdrawiam i całuję Maxia w nos :) Quote
nescca Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='nescca']Kasiuniu....wysłałam na podane wcześniej przez Ciebie konto 70 zł. Daj znać czy pieniążki doszły. Pozdrawiam i całuję Maxia w nos :)[/QUOTE] ??????????????????? Quote
Mika31 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ciocie zajrzyjcie jamniki do wyboru [url]http://www.dogomania.pl/threads/193265-Jamni%C5%9B-14-letni-staruszek-w-schronie!-I-inne-czekaj%C4%85ce-na-pomoc[/url]! Quote
Kasia77 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='nescca']???????????????????[/QUOTE] 70zł doszło,przedwczoraj przekazałam pieniądze Maksiowi. Quote
nescca Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Dzieki Kasiu.... na zdrówko Maksiu :) Quote
Lu_Gosiak Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 co slyszac u Maksa??:) Kasiu do kiedy On ma kupiona karmę?? Quote
Kasia77 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']co slyszac u Maksa??:) Kasiu do kiedy On ma kupiona karmę??[/QUOTE] Maksiu nie ma kupowanej karmy- nie chce jesc zadnej suchej psiej karmy, za to pilnuje,zeby koty zawsze miały puste miski...:evil_lol: Myślę,że to przez wielkośc chrupek ,on nie ma zębów ,testowaliśmy różne karmy którymi karmie własne psy a kupuje jak najmniejsze granulki bo za dużych nie chcą gryźć, i Maksiu nie ruszył żadnych. Tak więc Maksiu je to co lubi najbardziej- gotowane mięso z ryżem + inne przysmaczki, którymi raczy go Pani:lol: Poza tym wszystko u Maksia bardzo w porządku, rogi rosną-chciał zagryźć ostatnio mojego tymczasa , tylko zapomniał,ze nie ma czym :lol: ,generalnie rzuca się do samców do boju!, za to wszystkie panienki mile widziane. Maksiu nie specjalnie lubi byc brany na ręce i bardzo głośno protestuje jak coś mu się nie podoba-nerwusek:evil_lol: Maksiu to baaaardzo grzeczny, mądry i kochany pies. "Mówi" kiedy chce wyjść na dwór i kiedy chce wracać do domu, grzecznie czeka na panią kiedy zostaje sam, znosząc do swojego legowiska wszystkie kapcie Pani, które znajdzie , no i obowiązkowo spodnie(a jak nie ma spodni, to dobra i spódnica:lol:) Zrobię mu dziś świeże zdjęcia, to wkleje. Quote
Kasia77 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Nie miał dziś Maksik chęci na pozowanie... [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/355/c105e4a644b811a0.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/332/eda9ea54e43d1e45.jpg[/IMG][/URL] A tak ładnie Maksiowy boczek zarasta: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/351/d05bef5e3a99ffd5.jpg[/IMG][/URL] Quote
magenka1 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ale on świetnie wygląda taka kochana paróweczka Kasiu wejdź na wątek Kubusia tam też są zmiany :) Quote
Kasia77 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='magenka1']ale on świetnie wygląda taka kochana paróweczka Kasiu wejdź na wątek Kubusia tam też są zmiany :)[/QUOTE] Wiem:loveu:, podglądam cały czas wątek Kubunia.... Quote
Kasia77 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='danka1234']Maksiu co u Ciebie?[/QUOTE] U Maksia wszystko dobrze. Taka wredotka jamnicza z niego:lol:, nie wolno ruszać psa kiedy nie ma ochoty a nie daj! żeby tknąć jak do snu sie układa albo kocyk poprawić w legowisku żeby wygodniej psu było - warczy wtedy jak wściekły jamnik:loveu: Quote
danka1234 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 widac obrósł już w piórka,zapomniał o niedoli tylko w tytule wątku nadal nie chce żyć. Quote
Recommended Posts