Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to my się przedstawimy :) mam na imię Daria i mam psiaka rasy boxer który ma na imię Milka ale mówie na nią różnie np. Niuśka Szuszu Żaba Luśka i wielleeee innych imion używam mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do tej grupki fanów boxia :) Spodziewam się otwartych ramion :P

[img]http://img46.imageshack.us/img46/9939/imag0052ct2.jpg[/img]

to moja pociecha :)

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DaMi007']No to my się przedstawimy :) mam na imię Daria i mam psiaka rasy boxer który ma na imię Milka ale mówie na nią różnie np. Niuśka Szuszu Żaba Luśka i wielleeee innych imion używam mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do tej grupki fanów boxia :) Spodziewam się otwartych ramion :P

[IMG]http://img46.imageshack.us/img46/9939/imag0052ct2.jpg[/IMG]

to moja pociecha :)[/quote]

Witaj przyjmiemy pod warunkiem, że stworzysz fotobloga z muuuuultum zdjęć:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [SIZE=1]taki mały żarcik[/SIZE]

Posted

Kitka ok nie ma sprawy :) tylko musze znaleźć płytkę ze zdięciami i jutro na spacerek zabarać aparat aa no i oczywiście wziąść i naładować baterię :) ale to masz u mnie jak w banku a jak coś to weź mi przypomnij :)

Posted

Kitka czy my gdzieś genami połączone jesteśmy?? :P je też nie moge patrzyć i też nie rozumiem że jednym się udaje a drugim....niestety nie..... :( takie biedotki chodzą po ulicach albo błąkają sie po schroniskach lub też od domu do domu ......

Posted

[quote name='DaMi007']No to my się przedstawimy :) mam na imię Daria i mam psiaka rasy boxer który ma na imię Milka ale mówie na nią różnie np. Niuśka Szuszu Żaba Luśka i wielleeee innych imion używam mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do tej grupki fanów boxia :) Spodziewam się otwartych ramion :P

[IMG]http://img46.imageshack.us/img46/9939/imag0052ct2.jpg[/IMG]

to moja pociecha :)[/quote]

:bigok::bigok::bigok:[B]Witaj Dami z Milką:bigok::bigok::bigok:[/B]

[B]Pociecha się podoba, o więcej fotek prosimy:loveu: [/B]

Posted

[quote name='DaMi007']Bonita wkleje wkleje i zrobie specjalnie dla was fotobloga :)[/quote]

[B]Huuuurrrraaaaaaa :multi::multi::multi: nowy boksoblog będzie:loveu::loveu::loveu:
[/B]

Posted

Kiciura właśnie robie :) Cicou nie denerwuj sie bo Dajusia zacznie w portki robić :P zaraz wam podam lika :) tylko skończe ale nie denerwuj się złość piękności szkodzi :)

Posted

Nio to przyszła kolej na mnie:) Jestem Tony Soprano i zajmuje się utylizacją śmieci :P <żarcik> mam cudownego pieska wabi się Pele na cześć piłkarzowi:) zabrałem go z więzienia zwanego schroniskiem :/ Pele jest około pięcio letnim pieskiem. Mam go już albo dopiero 8 miechów i jak bym sobie pomyślał jak by to było jak by Pelego nie było to nie mogę sobie tego wyobrazić.

Pozdrówka dla wszystkich Dogomaniaków :*

Posted

Kiciuchna !! Ty do wszystkich "zarywasz" o fotobloga? powinnaś mieć jakiś dogomański przydomek :evil_lol: A no i zdięcia dzisiejsze też będą na moim :) pozdrawiam wszystkich i głaski dla waszych wspaniałych pociech czworonożnych :)

A no i oczywiście serdecznie witam :) (trzeba być miłym :P) My Ciebie też pozdrawiamy i całuski dla Pele :)

Posted

Mam na imię Sylwia a moje rude złotko Kora, Korka ma już roczek:loveu:
Ja kocham wszystkie slodziaki faflaste i te białe i te pręgowane, wszystkie fafloki są u mnie mile widziane, niestety mogę pozwolić sobie na jednego:-(. jak pokombinuje z fociami to dodam je do galerii:eviltong:
POZDRAWIAM wszystkie misie faflaste:loveu::loveu::loveu::loveu: