Sztona Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Moja kolej :D Ja jestem Marta (znana jako Sztona) i mam 12 lat, a to jest moja suczka Garda: (kliknij w link :D) [URL]http://img247.imageshack.us/img247/1647/obraz009di9.jpg[/URL] Garda ma 6 lat (reasumując dostałam ją na 6 urodziny) Ma nieprzeciętnie długi język i właśnie leży sobie kołomnie zastanawiając się, co ja widzę w tym komputerze :D Quote
e.v.a Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 witak Sztona:cool3: ślicznego żółteczka masz:loveu: Quote
Florka_xyz Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Witam nowych bokseromaniakow :cool3: Quote
Sztona Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Hej Hej dzięki :D Bardzo mi miło :) cóż za ciepłe powitanie ^^ Quote
Kitka20 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Sztona']Hej Hej dzięki :D Bardzo mi miło :) cóż za ciepłe powitanie ^^[/QUOTE] Witam:) a ja za jakiś tydzień będe szczęśliwą posiadaczką Bokserki:):):) czekam tylko aż suczka odejdzie od cycka i jak już go będzie można wziąść:) Quote
e.v.a Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Kitka20 witamy przyszla posiadaczke boksia:multi: Quote
majaaa Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Wiatm wszystkich! Jestem maja i na wiosne planuje zakupic bokserka :) Quote
Kitka20 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 a moja Boksia rośnie jak na drożdrzach za tydzień o tej porze będe nareszcie zasypiać u boku mojej pupilki:loveu: aż nie mogę się doczekać witaj Majaaa Quote
Agnieszka PPP Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Czesc,Witam wszystkich,mam 5 misieczna bokserke Alme i dolanczam do grona :razz: Agnieszka Quote
e.v.a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 ale wysyp boksiow:cool3: witam was w naszej boksiowatej gromadzie:multi: Quote
bonita Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='evaxon']ale wysyp boksiow:cool3: witam was w naszej boksiowatej gromadzie:multi:[/quote] [B][I]No właśnie strasznie duuuużo nowych bokseromaniaków:-o , Witamy i czekamy na fotki:loveu: [/I][/B] [B][/B] Quote
Dinho Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 W samym moim miescie wdac ,że wraca 'moda' na boksery z 70 roku.. :D Quote
szyszka.fr Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Witam wszystkich serdecznie![/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Moje imię Kaśka, lat 25 i jestem nieuleczalnie walnięta na punkcie bokserów.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Pierwszy bokser dołączył do naszej rodzinki gdy byłam jeszcze w „pieluchach” i tak się zaczeło... Naszym kolejnym boksiem był Azir, wspaniały, wspaniały pies, przyjaciel, serducho. Przyznam szczerze, że był dla mnie kimś więcej... moi rodzice postanowili się rozejść, Azir był więc dla mnie dużym oparciem w tym ciężkim okresie, choć może to śmiesznie brzmi. Niestety choroba odebrała nam naszego pupila, nigdy Go nie zapomnimy.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dziś wspominam mojego przyjaciela i pogodziłam się z tym, że MUSI być boksiu, bo są wyjątkowe, jedyne i najwspanialsze. Tak więc dołączam do Waszego boksiego grona, na razie jedynie jako obserwator, ale kto wie....... może już niedługo... [/FONT][/SIZE] Quote
bonita Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='szyszka.fr'][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Witam wszystkich serdecznie![/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Moje imię Kaśka, lat 25 i jestem nieuleczalnie walnięta na punkcie bokserów.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Pierwszy bokser dołączył do naszej rodzinki gdy byłam jeszcze w „pieluchach” i tak się zaczeło... Naszym kolejnym boksiem był Azir, wspaniały, wspaniały pies, przyjaciel, serducho. Przyznam szczerze, że był dla mnie kimś więcej... moi rodzice postanowili się rozejść, Azir był więc dla mnie dużym oparciem w tym ciężkim okresie, choć może to śmiesznie brzmi. Niestety choroba odebrała nam naszego pupila, nigdy Go nie zapomnimy.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dziś wspominam mojego przyjaciela i pogodziłam się z tym, że MUSI być boksiu, bo są wyjątkowe, jedyne i najwspanialsze. Tak więc dołączam do Waszego boksiego grona, na razie jedynie jako obserwator, ale kto wie....... może już niedługo... [/FONT][/SIZE][/quote] [B][I]Witamy serdecznie!:multi: :multi: :multi: [/I][/B] Quote
Charlotte Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ja może z rocznym opóźnieniem, ale również witam wraz z moją Figą (jej zdjęcia są tu, nie będę się powtarzać -[URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1347&page=433[/URL]). Mnie zarazili miłością do bokserów tuż po poczęciu, jako że w czasie ciąży i pierwszych lat mojego życia była ze mną Kiara. Była piękna, złota, z papierami, moi dziadkowie sprowadzili ją chyba z Włoch.. Potem miałam Korę, która niestety mając 10 miesięcy odeszła.. Do dziś nie wiadomo, dlaczego, każdy weterynarz mówi co innego. Od 2000 roku mamy Figę i mam nadzieję, że bedziemy ją mieć jeszcze dłuuugo, długo ;) Quote
Laurk@ Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 witammam na imie Magda jestem posiadaczka boksi wam znanej jako dona a teraz juz sonia oraz jamnieczka rozy Quote
boksiedwa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Laurk@']witammam na imie Magda jestem posiadaczka boksi wam znanej jako dona a teraz juz sonia oraz jamnieczka rozy[/quote] to jeszcze jedna boksia do kompletu i mnie dogonisz :evil_lol: Quote
Dinho Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ja nie biore udziału w wyscigu ;P, heh ciezko opanowac 1go boksera, a dwa ?! Quote
Aganiok Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote name='Dinho']Ja nie biore udziału w wyscigu ;P, heh ciezko opanowac 1go boksera, a dwa ?![/quote] przy 2 bokserach wysiłek służący opanowaniu bokserów nie mnoży się razy dwa tylko dzieli przez 2, bo psy zajmują się zabawą ze sobą :evil_lol: Quote
Dinho Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 To ja się jeszcze raz przestawie, bo powróciłem po krótkiej przerwie ;), a juz niedługo wrzuce nowe zdjecia do galerii ;). Quote
Kitka20 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Witam na imie mam Iwona. Od soboty jestem szczęśliwą posiadaczką pięknej suni ,która nie ma jeszcze imienia gdysz wszystkie mi z głowy wyleciały narazie wołam do niej Boksia<lol> ta kruszynka na avatarku z odwiniętymi uszkami to właśnie ona 2,5 miesięczna suczka Boksera pozdrawiamy:)) Quote
e.v.a Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 wtaj Kitka20 w naszym "skromnym":evil_lol: gronie:multi: Quote
Recommended Posts