Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='żywa']a jak Ich nie kochac? Chociaz broja okropnie, ale te oczeta, siadzik i wogole "przepraszam, ale nie obiecuje poprawy" mnie to powala :lol:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mnie też,dlatego są trzy:lol:

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='żywa']a jak Ich nie kochac? Chociaz broja okropnie, ale te oczeta, siadzik i wogole "przepraszam, ale nie obiecuje poprawy" mnie to powala :lol:[/QUOTE]
:evil_lol: dobrze napisane... nasz jeszcze "mówi": przecież ten bałagan sam się zrobił... ja grzecznie spałem jak Was nie było...

Posted

[quote name='Kate I Luka']:evil_lol: dobrze napisane... nasz jeszcze "mówi": przecież ten bałagan sam się zrobił... ja grzecznie spałem jak Was nie było...[/quote]
To też ma po tatusiu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='żywa']Dzieki, milo nam :lol: :lol: :lol:

co do kotow, to jeszcze nie mamy doswiadczen, gorzej z ptakami : golebiami i srokami. Pestka usiluje za nimi fruwac, a co za tym idzie mnie tez uczy latac:shake:[/quote]
A może chce się zamienić na moją Luskę? :diabloti:

• 4 months later...
Posted

[COLOR=royalblue][B]czartabaza[/B]- wchodzisz na (np.) [/COLOR][URL="http://www.imageshack.us"][COLOR=royalblue]www.imageshack.us[/COLOR][/URL][COLOR=royalblue] wstawiasz zdjęcie, klikasz "host it" i kopiujesz "Direct link to image" czy jakoś tak. ;)[/COLOR]

Posted

[quote name='czartabaza']Własnie niemam pojecia jak powrzucac te fotki...:placz:
Pomozecie???

Dzieki za przywitanie...:multi:[/quote]
Najłatwiej z:
[url]http://www.fotosik.pl/[/url]
Klikasz na przeglądaj wrzucasz fotke z kompa, a następnie kopiujesz link gdzie pisze fotka w pełnych rozmiarach link na forum, następnie wklejasz tutaj;)
Tylko pamiętaj przedtem zmniejszyc fotkę w paincie:razz:
W razie problemow pisz

Posted

[quote name='Rybka_39']Najłatwiej z:
[url]http://www.fotosik.pl/[/url]
Klikasz na przeglądaj wrzucasz fotke z kompa, a następnie kopiujesz link gdzie pisze fotka w pełnych rozmiarach link na forum, następnie wklejasz tutaj;)
Tylko pamiętaj przedtem zmniejszyc fotkę w paincie:razz:
W razie problemow pisz[/QUOTE]
[COLOR=royalblue]Jeśli chcesz korzystać z fotsika, zarejestruj się, możesz mieć albumy itp.;) I wrzucac kilka fot naraz. Rybka- ja nie zmniejszam fotki, a kopiuje "Bezpośredni lik do zdjęcia". Mniej roboty;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Jeśli chcesz korzystać z fotsika, zarejestruj się, możesz mieć albumy itp.;) I wrzucac kilka fot naraz. Rybka- ja nie zmniejszam fotki, a kopiuje "Bezpośredni lik do zdjęcia". Mniej roboty;)[/COLOR][/quote]
Ale brzydko wygląda:evil_lol:

Posted

[quote name='czartabaza']chyba strasznie wielkie to...:placz:[/quote]

[B][I][COLOR=blue]O tak, o wiele za duże:razz:[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#0000ff]Witaj :)[/COLOR][/I][/B]
[B][I][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Pozwoliłam sobie je zmniejszyć ;)[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='czartabaza']to super... musze dojsc do tego jak samemu zmniejszac...:eviltong:[/quote]
[B][I][COLOR=blue]Jest taki fajny darmowy program w nim mozna zmniejszać fotki i różne inne rzeczy z nimi robić- polecam :)[/COLOR][/I][/B]
[B][I][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]tu jest link do stronki z tym programem( można go ściągnąć )[/COLOR][/I][/B]

[URL]http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1013&t=12[/URL]

• 6 months later...
Posted

Hej ! Jestem z Kraśnika i mam 2,5 miesiecznego boksia z hodowli Inwazja Mocy .Zainteresowalem sie tym forum ,poniewaz slyszalem wiele pochlebnych slow na ten temat i jak narazie zgadzam siez tymi ktorzy wyrazili swoja pozytywna opinie na temat tego forum .Pozdrawiam ! A i bym zapomniał sunia wabi się Elza i ma się wspaniale !;-)

• 3 weeks later...
Posted

Witam witam wszytskich choc sama jestem nowa.Mam 2 letnia boksie Sare:loveu:Koffaną,grzeczna i z ciaglymi problemami ukladu pokarmowego:oops:Sara umie spiewac do harmonijki i nie tylko:loveu:oraz wiele innych sztuczek.Ma jak kazdy swoje wady np.rysuje nam panele swoimi pieknymi pazurkami,pluje sie na widok jedzenia i gubi pelno siersci,boi sie tlumu ,zamieszania obcych ludzi oraz nie moze zostac sama w aucie nawet na 5 minut bo zaraz znikaja kasety samochodowe a biegi samochodowe nie przypominaja siebie ale to chyba wlasnie za to tak bardzo ja kocham:) Zaraz dodam jej zdjecia:multi: