Akadna Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Hejka wszystkim, mam na imię Werka, mam też słodkiego faflusia Vectorka :) (umaszczenie biało-brązowe ;-)). Serdecnie pozdrawiam drzalkę i resztę boksermaniaków. Jak chcecie wiedzieć więcej o mnie to pytać :)) Paa :* Quote
Kitka20 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Werka']Hejka wszystkim, mam na imię Werka, mam też słodkiego faflusia Vectorka :) (umaszczenie biało-brązowe ;-)). Serdecnie pozdrawiam drzalkę i resztę boksermaniaków. Jak chcecie wiedzieć więcej o mnie to pytać :)) Paa :*[/QUOTE] A może na początek zdjęcie Twojego fafluna??:cool3: Quote
Akadna Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ponieważ nie za bardzo umiem dobrze wstawiać foty do postów, zdjęcie faflusia jest w moim avatarze ;) Quote
Hippies Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Chciałam sie z wami pożegnać w imieniu Hippiesa :placz: wczoraj o 13 nas opuścił już go nic nie boli i czeka na nas za TM :placz: [URL="http://img221.imageshack.us/my.php?image=dsc00005er2.jpg"][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/8030/dsc00005er2.th.jpg[/IMG][/URL] Quote
bonita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [B]Bardzo nam przykro :( bidulek malutki :( [/B] Quote
Hippies Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 A jak bardzo chciał żyć!!! :cry: Ale już nie będę przeszkadzać w tym wątku bo tu trzeba się cieszyć z życia !!! A nie pisać ... Przepraszam :cry: Quote
bonita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Hippies']A jak bardzo chciał żyć!!! :cry: Ale już nie będę przeszkadzać w tym wątku bo tu trzeba się cieszyć z życia !!! A nie pisać ... Przepraszam :cry:[/quote] [B]Pisz, to pomaga, wyrzuć choć trochę z siebie, dobrze Cię rozumiem... :( , a za Tęczowym Mostem wątek mu założyłaś?[/B] Quote
Hippies Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Narazie jest jeszcze na Weterynarii ale może ktoś go przeniesie :-( Quote
Akadna Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Baaaardzo mi przykro... Mój Maxiu też umarł o 13... Miał wodę w tylnych nogach... W domu wtedy nikogo nie było. A on... on położył się w swoim spanku i usnął wiecznym snem... Teraz Maxiu biega szczęśliwy razem z radosnym Hippisem i bawią się razem... Hau hau.......... ;( No cóź.... Tak bywa..... 3maj się Hippies- wspieram cię.... Quote
Hippies Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dziękuję bardzo za ciepłe słowa ... :-( Myślę że im jest tam dobrze, że nic ich nie boli, robią wszystkie te rzeczy których tutaj nie mogły robić, to tylko my jesteśmy smutni ale nie na długo bo w końcu kiedyś każdy z nas spotka się ze swoim Słoneczkiem tam za TM i nikt już wtedy nie będzie w stanie nas rozdzielć. Maksiu mam nadzieje że zaprzyjaźniliście się Hippiesem :cool3: bo on naprawdę kochał swoich podobnych kumpli :evil_lol: nie przypadły mu tylko do gustu pieski z rodziny Haskich :shake: . Ojjjjj to było straszne, mało płotu nie zjadły :angryy: . Myślę Hippiesku że teraz to im odpuścisz :razz: . Quote
Rybka_39 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Z całego serca wspolczuje..choc nie ma słow tore załagodza bol.. Quote
_Wataha_ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Witam wszystkich :) Jestem tu nowa ;) Moj bokser (Ares) ma 8 lat. Uwielbia biegac po polach, a jego ulubionym zajeciem (oprocz kopania dziur, biegania za patykami i niszczeniem bałwanów w czasie zimy) jest wyplaszanie kuropatwo podobnych ptakow z zarosli (lubi sie bawic w psa mysliwskiego, choc nigdy nic nie upolował, no moze poza muchami) :p Moj psiak dopasowal sie do swojego imienia (Ares - bog wojny) poniewaz niecierpi innych psow, a na slowo "kot" dostaje szału :oops: Poza tą wadą to słodki psina ktorego bardzo kocham :loveu: Jest szczesliwym tatusiem 6 bokserkow :loveu: Jesli mi sie uda to wkleje tu jego zdjecie. Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich bokseromaniakow :) Quote
_Wataha_ Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Udało się? :look3: [url]http://img487.imageshack.us/img487/6536/1000061ka0.jpg[/url] Quote
e.v.a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='_Wataha_']Udało się? :look3: [/quote] sie udało :cool3: sliczny :) witamy na forum:multi: [SIZE=1]p.s- fotki max 500x500;)[/SIZE] pzdr. Ewa & Tigra Quote
la_pegaza Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='_Wataha_'] Jest szczesliwym tatusiem 6 bokserkow :loveu: Jesli mi sie uda to wkleje tu jego zdjecie.[/quote] :mdleje: :razz: Quote
_Wataha_ Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A tak naprawde to jest tatusiem 3 bokserków... Bo 3 zginely :placz: Glupia baba nie zamknela okna i 3 szczeniaczki wyskoczyly z 3 pietra :placz: 2 zginely na miejscu a trzeci jeszcze zyl ale nie udalo sie go odratowac :placz: Co za nieodpowiedzialny babsztyl :placz: To bylo jakies 4 lata temu, ale nigdy o tym nie zapomne :placz: Quote
e.v.a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='la_pegaza']:mdleje: :razz:[/quote] powstan la pegazie:diabloti: :evil_lol: Quote
la_pegaza Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Po drugim poście o fruwających maluchach będzie ciężko :smhair2::icon_roc: Quote
Akadna Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='_Wataha_']A tak naprawde to jest tatusiem 3 bokserków... Bo 3 zginely :placz: Glupia baba nie zamknela okna i 3 szczeniaczki wyskoczyly z 3 pietra :placz: 2 zginely na miejscu a trzeci jeszcze zyl ale nie udalo sie go odratowac :placz: Co za nieodpowiedzialny babsztyl :placz: To bylo jakies 4 lata temu, ale nigdy o tym nie zapomne :placz:[/quote] Boshe, jacy ludzie są nieopowiedzialni i głupi!!!:mdleje: Quote
Agga Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Hippies']Chciałam sie z wami pożegnać w imieniu Hippiesa :placz: wczoraj o 13 nas opuścił już go nic nie boli i czeka na nas za TM :placz: [URL="http://img221.imageshack.us/my.php?image=dsc00005er2.jpg"][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/8030/dsc00005er2.th.jpg[/IMG][/URL][/quote] [B][COLOR="DarkGreen"] Dopiero teraz to przeczytałam. Przykro. mi:-( [/COLOR][/B] Quote
_Wataha_ Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Trzeba dokładnie sprawdzać czy osoba która bedzie sie zajmowała szczeniakami jest odpowiedzialna i ma o nich jakieś pojęcie. Ta kobitka byla mloda i pewnie myslala ze szczeniaki beda grzecznie siedziec przy mamie. A przeciez takie 8tygodniowe malenstwa sa ruchliwe, ciekawe swiata, wszystko ich interesuje, wszystko musza sprawdzic i zajrzec w kazda dziure, a stad krok do tragedii. Nie jeden szczeniak przyplacil taką ciekawosc zyciem :( [*] 3 psiaki [*] Quote
Recommended Posts