.Ania. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Może spróbujcie jeszcze poszukać jakiegos hoteliku... już sama nie wiem:-( Quote
madziara1983 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Dziewczyny a w ostateczności te hotele obok was nie wchodzą w gre???Bo jak nie będzie innego wyjścia to przydało by się już w razie ,,w,, zacząć zbierać na hotel........ Quote
andzia69 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 hotel - najbliższy ok. Krakowa, ew. gdzieś za Radomiem:-(:-(:-( a tam kto ją będzie doglądać???? u nas tylko schroniskowy hotel - ale trudno to nazwac hotelem... Quote
madziara1983 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Bose i co tu zrobić........Ktos musi się ulitować nie ma innego wyjścia...... Quote
.Ania. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 A w okolicach Kielc nie ma żadnego hoteliku? Pod Krakowem jest super hotel, tyle że to niestety daleko... A z tymi działkami już nic nie wyjdzie? Quote
andzia69 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 podniosę troszeczkę - niech ją ktoś zobaczy :placz::placz: Quote
madziara1983 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Trzeba Cię piękności cały czas podnosić!!!!! Quote
Majaa Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :placz: Pozostaje mi tylko podnieść :placz: :placz: :placz: Quote
emir Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [COLOR=red]Witajcie! oferuję Sarze miejsce u nas w przytuliusku; zostawcie jej 1 szczeniaka - to konieczne dla jej dobra; możecie przywieźć zaraz; osobny boks tylko dla niej i dzieciaka; kontakt tel. 601 300 726 lub mail:[/COLOR][EMAIL="[email protected]"][COLOR=red][email protected][/COLOR][/EMAIL][COLOR=red] K.[/COLOR] Quote
agula Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 serce mi krwawi gdy widze nieszczęście tych biednych piesków. Zawsze znajdzie sie jakaś dobra dusza, której wszystko przeszkadza. Quote
Majaa Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='emir'][COLOR=red]Witajcie! oferuję Sarze miejsce u nas w przytuliusku; zostawcie jej 1 szczeniaka - to konieczne dla jej dobra; możecie przywieźć zaraz; osobny boks tylko dla niej i dzieciaka; kontakt tel. 601 300 726 lub mail:[/COLOR][EMAIL="[email protected]"][COLOR=red][email protected][/COLOR][/EMAIL][COLOR=red] K.[/COLOR][/quote] Super A gdzie jest to przytulisko Bo jeżeli będzie decyzja na "tak", to może pomogę w transporcie ? Quote
emir Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 zajrzyj na stronę: [URL="http://www.emir2.prv.pl"]www.emir2.prv.pl[/URL]; tam znajdziesz dokładny adres i mapkę jak dojechać ( zob. zakładkę: informacje) K. Quote
Majaa Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 OK Jeśli tylko się dogadacie z osobami decydującymi o losie Sary - to najprawdopodobniej :p 13-go czerwca jadę akurat z Kielc na północ. Mogę zabrać sunię, o ile będzie się nadawała w tym czasie do transportu :roll: Quote
oktawia6 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='emir']zajrzyj na stronę: [URL="http://www.emir2.prv.pl"]www.emir2.prv.pl[/URL]; tam znajdziesz dokładny adres i mapkę jak dojechać ( zob. zakładkę: informacje) K.[/quote] [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img246.imageshack.us/img246/5920/sara0kc.jpg[/IMG][/URL] na pierwszą stronę marsz mamusiu;) Quote
emir Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 gdzie suka jest teraz? do 13 może być za późno; dajcie znać to jest b. pilna sprawa; K Quote
erka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Emir, bardzo dziękujemy za oferowaną pomoc. My jeszcze mamy nadzieję umięścic Sarę na innej działce, jeżeli wydamy w tym tygodniu inną dużą sunię z synkiem. Inna możliwość, to będziemy rozmawiać z facetem, który może adoptowałby Sarę, czy nie mógłby jej wziąć już teraz zanim urodzi. To wszystko rozstrzygnie sie na dniach. Jeżeli nic z tego nie wyjdzie chętnie skorzystamy z pomocy. Wolałabym, żeby została na miejscu, chciałabym oszczędzić jej jeszcze dodatkowego stresu teraz w jej stanie. W każdym razie będziemy w kontakcie. Quote
emir Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 ok; choć należałby wcześniej jeej stworzyć poczucie bezpieczeństwa, by nie rodziła w stresie; jestem gotowa przyjechac po nią, czas!! czas! czas!! a ona go nie ma. K Quote
madziara1983 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 No to ciesze się ,że coś się zmieniło w sytuacji Saruni i mamy jakieś nowe możliwości . Zawsze to jakieś awaryjne rozwiązanie. Quote
andzia69 Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 erka - myślę, ze nie ma na co czekać - jest oferta pomocy (emir wielkie dzięki) a dalej nie ma co zrobić z Jantarem i czarnym Kulfonem - więc myślę, że im szybciej tym lepiej!!!! Bo nam sie sunia rozsypie ze stresu!!!! Quote
madziara1983 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 I co dziewczyny ???Jaka decyzja z Sarunią??????Z tego co wiem to emir koło wawy jest. Jak byście jechały z Sarunią to możecie odwiedzić mnie i Grubasa!!!!! Quote
Recommended Posts