andzia69 Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 to wszyscy trzymają kciuki!!!! może to coś da! Quote
Dorothy Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 jamnik byloby cudownie!!! Po tym co ta sunia przeszla nie moze zostac na lodzie.... bardzo mocno trzymam kciuki!!!! Quote
andzia69 Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Podnoszę suczydło!!!! Pewnie się nie zdecydowali skoro się jamnik nie odzywa :-(:-(:-( Quote
erka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Całe jej życie do tej pory , to głód, pragnienie, zimno i strach. Czy ktoś okaże jej odrobinę serca? Quote
agula Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 nie wstydź sie :oops: tylko wskakuj na sama górę. Taka fajna psia kobitka szuka domu. Quote
madziara1983 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ale ta Sara jest piękna. W jej oczkach widać wdzięczność..... Mam nadzieje ,że szybko ją ktos pokocha.Musi .bo jest przecudna naprawde. Andzia ,jesteś wielka....:loveu: Quote
andzia69 Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 no to gramolimy się ciężarna sunieczko do góry!!!! Quote
madziara1983 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Sara na pierwszą strone!!!!Wiecie co ale ona jest taka inna,ma coś w sobie urzekającego!!!! Quote
erka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Naprawdę jest to wyjątkowa sunia. A ma za sobą naprawdę straszne życie. Nie chce mi się jeszcze raz o tym pisać, był kiedyś wątek na dogo o jej historii i jej szczeniaków. Tylko niektóre z nich udało sie uratować, a suni wtedy nie udało się wyciągnąć z tego horroru. Teraz sie udało.... ale co z tego jak nikt jej nie chce? :placz: :placz: :placz: Quote
Guest Jamnik Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Tu Jamnik Przepraszam, że się nie odzywałem. Po pierwsze miałem teraz małe urwanie głowy ( były chlebodawca strasznie się uaktywnił) dwa_ sunia mi z dogo gdzieś uciekła i nie mogłem jej znaleźć- a Pańcia prosiła o jakieś fotki - no i sprawa się troszkę przeciągła. Mam nadzieję, że to dziś lub jutro załatwię. Będę o Sunię walczył jaK LEWEK. nO SKORO JESTEM jAMNIK TO MUSZĘ NAPISAĆ JAK LEWEK A NIE JAK LEW BO MAM PRZECIESZ KRÓCIUTKIE ŁAPKI....:evil_lol: Dzięki za deklarację transportu. Do paliwa się dokładam razem z Baronkiem, który przekazuje kuzynce szeki i łapkę. Tak na wszelki wypadek proszę bardzo uprzejmie o link do wątku suni na pv jamniczka.......PLEASE...... Quote
erka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Jamnik, bardzo, bardzo dziękujemy :calus: Nawet jak nic z tego nie wyjdzie, to dzięki za dobre chęci. Andziu69 wstaw ten link na pw Jamnika, proszę. Quote
andzia69 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Jamnik - link podesłany. Dla zainteresowanych podaję też link do wątku całej sytuacji Sary i jej szczeniaków z poprzedniego miotu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20672[/url] Quote
madziara1983 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Boseee, ja nie moge tego czytać. Co ona musiała znieść!!!!Ale teraz już koniec jej cierpienia..... Dzieki wam. Jest taka piekna!!!! Quote
andzia69 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 no to chopamy choć nadziei nie mamy :-( Quote
madziara1983 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Andzia ,Ty znajdź motywacje do tej nadzieji!!!Sara jest przepiekna i ma kupe nadzieji w tych swoich pieknych oczetach ,a tą nadzieje ma tylko dzieki wam i waszej pomocy!!!! Quote
Guest Jamnik Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Dziewczyny tu Jamnik. Teraz to się chyba nie powstrzymam od rzucania mięchem!!!!!!! Co za popaprańcy z tych ludzzi!!!!!! Aż mi wstyd, że jestem człowiekiem.... Ta kobita co do niej wczoraj 4 razy łaziłem w sprawie Sary jest po prostu głupia i tyle! ( Ja się naprawdę staram powstrzymywać żeby nie napisać samych wulgarnych słów) Baba chce psa al;e: Nie ma siły z nim wyjść na spacer bo jest chora Pies ma być bardzo łagodny bo ona już sobie z innym nie poradzi no itd..... JA SARUNI JEJ PO PROSTU NIE DAM!!!!! Bo szkoda by suczycy było!!! A tak na ulicy skomlała o psa!!!! I do Baronka się tuliła i w ogóle! Wkurwiony za przeproszeniem jestem na maźa!!!!! Ja się z takim kurestwem nie zgadzam!!!!!!!! Choooop na pierwszą stronkę Sarunia_ Śliczna dziewczynka z\ Ciebie! Miziaki od wujka Jamnika, który wstydzi się, że Ci nie pomógł!!! A dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane. Więc całuski ood Was dziewczynki są baaardzo milutkie ale nie zasłużone!!!!:-( :-( :-( :-( :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Dorothy Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 nie ma to jak wkurzony jamnik.:cool3: Czy Sara jest nadal na dzialkach?? Kiedy termin przyjscia szczeniakow na swiat?? Quote
andzia69 Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Sara nadal na działkach :placz::placz::placz: Na mój chłopski rozum to będzie się szczeniła mniej więcej do połowy czerwca :placz::placz::placz: Bo tak sobie wyliczyłam, że skoro poprzedni miot był z grudnia to w marcu miała cieczkę..no i 62 dni ciąży to tak wychodzi:-( I co dalej :placz: Quote
agula Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='mar.gajko']Macie zamiar odchować czy uśpić miot?[/quote] :-( :-( :-( :-( dlaczego tak jest? jakie straszne pytanie:-( Quote
Recommended Posts