Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naprawdę jest to wyjątkowa sunia. A ma za sobą naprawdę straszne życie. Nie chce mi się jeszcze raz o tym pisać, był kiedyś wątek na dogo o jej historii i jej szczeniaków. Tylko niektóre z nich udało sie uratować, a suni wtedy nie udało się wyciągnąć z tego horroru.
Teraz sie udało.... ale co z tego jak nikt jej nie chce? :placz: :placz: :placz:

Guest Jamnik
Posted

Tu Jamnik
Przepraszam, że się nie odzywałem. Po pierwsze miałem teraz małe urwanie głowy ( były chlebodawca strasznie się uaktywnił) dwa_ sunia mi z dogo gdzieś uciekła i nie mogłem jej znaleźć- a Pańcia prosiła o jakieś fotki - no i sprawa się troszkę przeciągła. Mam nadzieję, że to dziś lub jutro załatwię. Będę o Sunię walczył jaK LEWEK. nO SKORO JESTEM jAMNIK TO MUSZĘ NAPISAĆ JAK LEWEK A NIE JAK LEW BO MAM PRZECIESZ KRÓCIUTKIE ŁAPKI....:evil_lol: Dzięki za deklarację transportu. Do paliwa się dokładam razem z Baronkiem, który przekazuje kuzynce szeki i łapkę.
Tak na wszelki wypadek proszę bardzo uprzejmie o link do wątku suni na pv jamniczka.......PLEASE......

Posted

Jamnik, bardzo, bardzo dziękujemy :calus: Nawet jak nic z tego nie wyjdzie, to dzięki za dobre chęci.
Andziu69 wstaw ten link na pw Jamnika, proszę.

Posted

Jamnik - link podesłany.

Dla zainteresowanych podaję też link do wątku całej sytuacji Sary i jej szczeniaków z poprzedniego miotu:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20672[/url]

Guest Jamnik
Posted

Dziewczyny tu Jamnik.
Teraz to się chyba nie powstrzymam od rzucania mięchem!!!!!!! Co za popaprańcy z tych ludzzi!!!!!! Aż mi wstyd, że jestem człowiekiem.... Ta kobita co do niej wczoraj 4 razy łaziłem w sprawie Sary jest po prostu głupia i tyle! ( Ja się naprawdę staram powstrzymywać żeby nie napisać samych wulgarnych słów) Baba chce psa al;e: Nie ma siły z nim wyjść na spacer bo jest chora
Pies ma być bardzo łagodny bo ona już sobie z innym nie poradzi no itd.....
JA SARUNI JEJ PO PROSTU NIE DAM!!!!! Bo szkoda by suczycy było!!! A tak na ulicy skomlała o psa!!!! I do Baronka się tuliła i w ogóle! Wkurwiony za przeproszeniem jestem na maźa!!!!! Ja się z takim kurestwem nie zgadzam!!!!!!!!
Choooop na pierwszą stronkę Sarunia_ Śliczna dziewczynka z\ Ciebie!
Miziaki od wujka Jamnika, który wstydzi się, że Ci nie pomógł!!! A dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane. Więc całuski ood Was dziewczynki są baaardzo milutkie ale nie zasłużone!!!!:-( :-( :-( :-( :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Sara nadal na działkach :placz::placz::placz:
Na mój chłopski rozum to będzie się szczeniła mniej więcej do połowy czerwca :placz::placz::placz:
Bo tak sobie wyliczyłam, że skoro poprzedni miot był z grudnia to w marcu miała cieczkę..no i 62 dni ciąży to tak wychodzi:-(
I co dalej :placz: