Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pamietacie ta pania o ktorej pisalam, ze prosila mnie abym pomogla z znalezieniu jej szczeniaka onkowatego?

wyslalam jej zdjecia malutkiej i wczoraj dostalam odpowiedz- panstwo sa zdecydowani na jej przygarnięcie.

tak wiec jesli sprawa jest aktualna to wydaje mi sie ze maluszek znalazł juz dom.

tylko jest klopot z transportem -panstwo sa z gdańska

Posted

Halo- To Pilna Sprawa Bo Jak Nie , To Panstwo WezmA Innego Szczeniora.
Ale Mysle Ze Temu W Szczególności Nalezy Sie Domek!

Pani Dzwonila Wczoraj Do Mnie I Prosia Abym Powiedziala Czy Sprawa Jest Aktualna I Gdzie I Kiedy Mozna Odebrac Pieska.

A Wiec...?????????????????????

Posted

Oliwka, z tego co wiem, to dzisiaj były próby nawiązania kontaktu z Tobą, tylko dogo nie działało:mad: :mad: :mad: :angryy: Dwa zamiast trzech ze starachowickich szczeniorów z lasu jechały do Gdańska i można było dołaczyć trzecie. Eh gdyby nie to niedziałające dogo !!!!!!!!!!!:placz: Że też zawsze cokolwiek przestaje działać jak jest najbardziej potrzebne:shake:
Ale staramy się zorganizować transport dla kolejnej suni ze szczeniorkami na północ Polski, może się uda i sunieczka wtedy też oczywiście mogłaby jechać :roll:

Posted

no wlasnie, mi dogo tez nie dzialalo////:(
ale rozumiem ,ze sprawa jest aktualna i ze dziewczynka szuka domu tak???

ci PANsTWO Z NIECIERPLIWOSCIA CZEKAJA NA MALUSZKA!
ja bede we wtorek w wawie( ad. sprawa ognika) i gdyby to bylo jakos mozliwe, moglabym odebrac malucha z wawy.

podaje do siebie jeszcze kom( na wypadek jakby dogo znow wywinelo nam taki numer) :501761462

Posted

Z tego co wiem, małe grube jest w Kielcach. Pewnie byłaby możliwość żeby szczeniorka dotarła do Warszawy, lecz co do daty nie odpowiem. To zależy od transportu Sary do Warszawy. Była szansa w ten weekend, ale niestety nie byłbym w stanie odebrać Sary ze względu na kontuzję :(

Posted

ja jestem jutro w wawie i moge odebrac/przewiezc jakies pieski do gdańska.

najlepiej by bylo , gdyby na jutro sie udalo.

moglabym odebrac dziewczynke i zabrac ja do gdańska do nowego domu.
nie wiem czy bede jeszcze dzis na dogo wiec jakby co kontaktujcie sie ze mna na kom:501761462

Posted

[quote name='Majaa']Radku A co Ty byś powiedział na wtorek? Moze udałoby się zorganizować transport wtedy :roll:[/quote]

Hmmm, wtorek to raczej nie za bardzo :shake: .

Posted

pisalam ze najlepiej byloby jutro, bo gdyby ktos dowiozl mala do wawy ja zabralabym ja juz do gdańska.

a potem raczej trudno mi bedzie pozwolic sobie na taka podroz.

tylko jesli jutro nie zabiore dziewczynki, to czy w pozniejszym terminie ktos dowiezie ja az do gdańska???

Posted

szuka???sorry, ale nie rozumiem.

przeciez mam dom dla tego pieska.!!!

jest tylko problem z transportem ale rodzina z gdańska czeka na maleństwo i z tego powodu nie zaadoptowala innego psa.

wiec prosze o wyjasnienie.

proponowalam, ze wczoraj wezme mala jak bYŁAM w wawie ale nie znalazł sie transport do warszawy.

a dzis czytajac forum, dowiaduje sie, ze ona szuka domu?????

TO SZUKA DOMU CZY TRANSPORTU???

Posted

Dokładnmie tak jest jak pisze pajunia! Akurat w sprawie sunieczki najbardziej odpowiednią osoba do kontaktu jest Erka

Oliwka, nie dziw się, ale wszyscy mają teraz urwanie kapelusza :roll: WAKACJE:angryy:

Chyba jutro się ustawię gdzieś w centrum naszego wypizdowa i zacznę przez CB szukać chętnych na transporty do Gdańska....... A nóż ktoś .....

Posted

ja rozmawialam z erka we wtorek.
z tego co mi powiedziala, to byc moze pod koniec tygodnia ktos bedzie mogl ją przywiezc .
mam nadzieje, ze to aktualne i ze maluszek szuka juz teraz tylko( albo az)transportu do gdańska.

bo jesli piesek bylby przeznaczony dla kogos innego to musze to wiedziec i to jak najszybciej- ci ludzie czekaja na mala i nie mozna ich zwodzic

Posted

[quote name='Radek']Sarunia jest już u mnie. Bardzo proszę o kciuki.[/quote]
Super !!!!! :laola:
Czekamy na relację, a kciuki napewno nie będą Wam potrzebne Poradzicie sobie świetnie z pewnością