Milka66 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Witam :) Poszukuję konika do towarzystwa dla źrebaka.Nie chcę żeby stał sam,mogę mu zapewnić towarzystwo kozy,owcy ale to nie zawsze to samo co koń... Niestety nie stać mnie na zakup drugiego rumaka z tegoż względu postanowiłam zamiescić ogłoszenie tutaj.Konik miał by u mnie wspaniałe warunki.Posiadam własna przydomową stajnię,hektary łąk do biegania,mam własne sianko i pasze.Płeć nie ma znaczenia,może to być zarówno wałach jak i klacz.Najlepiej żeby to był koń spokojny,niewysoki do 150 cm.Konik będzie służył u mnie jako kosiarka,towarzysz dla mojego źrebaka i dobrze by było gdybym mogła wsiąść chociaż od czasu do czasu na krótkie spacerki w terenie(ale niekoniecznie).Jeżeli ktoś poszukuje domu dla takiego konika to proszę o kontakt na PW Pozdrawiam serdecznie:) Milka66 Quote
Cudak Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Szkoda. Kontaktowałaś się z Fundacją Nasza Szkapa? Quote
Milka66 Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Nie,nie kontaktowałam sie z Naszą Szkapą ani z żadną inną Fundacją. Quote
2010 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Mamy konie w potrzebie..Zerknij w moim podpisie... Quote
Milka66 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Nadal poszukuję niewyskiego konika(kuca) do towarzystwa dla mojego wierzchowca ! Quote
emhokr Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ja szukam domu na dożywocie dla 6-latka. jestem go w stanie kupic, ale nie utrzymam kolejnego konia. koń jest dośc trudny - miał przejścia. jest w 100% zdrowy, jego problem to strach przed dosiadaniem przez facetów. jest pieknym koniem, ma 165 cm. póki nie znajdę mu domu to go nie wykupię, bo nie wydolę finansowo z utrzymaniem go. koń chodzi normalnie, skacze, chodzi ujeżdżeniowo na poziomie L-ki. zależy mi na jego szczęściu i życiu. nie grozi mu mięcho - na razie. bo może byc tak, że go ktoś kupi, będzie ciężko, bo zwierz go nie zaakceptuje, sprzeda dalej, koń będzie co i raz zmieniał ludzi, aż znowu zgłupieje i go wywalą na mięso. tego nie chcę. już widziałam podobną sytuację ;/ nie mam 100% pewności, że go odkupię, wszystko jest pogmatwane, ale, jesli ewentualnie znalazłabym dom, to będę walczyc jeszcze zacieklej. Quote
Therion Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Milka skontaktuj sie z Krakowskim Tozem, maja chyba jakieś hucuły do oddania. Napisz w tej sprawie na [email][email protected][/email] Quote
Anastazja&Aleksander Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Czy ktoś sie orientuje czy w zachodniopomorskim mozna kupic mloda klacz lub kuca (nie wiem czy poprawnie określiłam) przegladalam ogloszenia ale nic nie znalazłam. Quote
Cudak Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='Anastazja&Aleksander']Czy ktoś sie orientuje czy w zachodniopomorskim mozna kupic mloda klacz lub kuca (nie wiem czy poprawnie określiłam) przegladalam ogloszenia ale nic nie znalazłam.[/QUOTE] Mam do sprzedania tanio konika polskiego (kwalifikuje się jako kuc?), wałach (wykastrowany). W dobre ręce. Quote
Gosiara Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Czy to ogłoszenie nadal jest aktualne? Quote
Recommended Posts