karolkiewicz111 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 na początek chciałbym się przywitać od kilku lat interesuje się owczarkami, w domu mamy już psiaka (eksteriera) z jednej z niemieckich hodowli. Pies jest rodziców. Przez te kilka lat zafascynowały mnie psie sporty, sama chęć uczestniczenia w zawodach, nasz pies ma kilkanaście lat, w przyszłym roku planuje zakup także owczarka ale z linii użytkowej. Chcę pracowac z psem poczatkowo znalazłem się na czeskiej stronie klubu owczarka niemieckiego i wykazie hodowli. rozpatrywałem hodowle Vikar Jednakże wpadła mi w oko hodowla Anrebri.. sentyment do ciemnowilczastych psów. (chociaż charakter liczy sie najbardziej) Dlatego oddaje się w bardziej fachowe rece, i myśle ze tu znajde opinię na temat tej hodowli. Lub zaoferujecie jakieś inne godne polecenia? (bardzo zależy mi na wyszkoleniu) oczywiste psy z SchH3/IPO3 uparcie okładając na Czechów ;) mam nadzieję że uzyskam pomoc, a żadnej burzy nie rozpętam, jak to większe fora posiadają :) Quote
tatanka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 zobacz na stronie [url]http://waldfurter-wald.com/index.php[/url] tam ma ciekawe pieski Quote
agnieszkasylw Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 hm.. Tatanka panu chodziło o hodowle wilczastych psów.... minął miesiac i żadnego konkretnego odzewu ... potem wielka burza bo źle materiał dobrany .. tylu fachowców.. i jakoś zero pomocy.. nikt nie miał doświadczenia z hodowlą Anrebri? Quote
tatanka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 hodowca waldfurter też posiada wilczaste pieski jego strona jest przebudowie trzeba zadzwonić Quote
Koszmaria Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 z polskiego podwórka,jakby ktoś jeszcze szukał-hodowle Sądeckie góry iSądecki gazda mają ładne wilczaste użytki.'gazda' ma jedną sukę z Czech a drugą z 'gór'-można dryngnąć i się spytać z jakiej to hodowli brał śliczną czeszkę(: Quote
Recommended Posts