Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']
edit. o cholera, mamy konkurentkę w klasie i fatalnie się składa,że o znanym wśród sędziów nazwisku...[/QUOTE]

nie lubie wystaw....

3mamy kciuki:)

Razem z Pół Bratem :lol:

Posted

Dzięki, że w nas wierzycie ;)
A póki co mój mały Dumbolocik zgubił dziś na szkoleniu podczas aportu ostatniego mlecznego kiełka :)

Posted

[quote name='eria']Dzięki, że w nas wierzycie ;)
A póki co mój mały Dumbolocik zgubił dziś na szkoleniu podczas aportu ostatniego mlecznego kiełka :)[/QUOTE]
no to gratulacje :D

Posted

Ja też trzymam za was kciuki:) w tym roku i ja przeżywałam taki stresik i stwierdzam, że nie było czym się denerwować hehe
Ale żeby mi to ktos powiedział jak stałam przed ringiem czekając na wejście to w życiu bym nie uwierzyła:eviltong:
Z resztą uważam, że baaaardzo dużo zależy od sedziego.
W Bydgoszczy była taka sobie ta ocena według mnie i sędzie raczej taki... nieprzyjazny to chyba przesada ale coś podobnego.
Za to w Kaliszu byłam zachwycona. Oczywiście tez się denerwowałam, ale sędzie uśmiechnięty i taki rzeczowy.
Konkretnie co i jak. Na prawdę przyjemnie było wejść na ring.

No i liczę na zdjęcia! Weź jakiegoś fotografa ze sobą;)

Posted

wystawa to zabawa i nie ma co się stresować , bo psowi się na ringu udziela :)
przyjąć z dumą na klatę każdy werdykt sędziego i czerpać frajdę z udanej prezentacji psa.
Z takim nastawieniem wystawy są dużo milsze ;)

Trzymam za Was kciuki

Posted

[quote name='eria']no tak na pierwszy ogień tak właśnie chciałam ;)
konkurentka w Rybniku wzięła BIS baby :([/QUOTE]

Nie dramatyzuj. Dumiastej nie było to se wzieła :)

Posted

marudzę bo ze znajomościami i układami się nie wygra, co nie zmienia faktu że damy z siebie 200% :)
zdjęcie konkurentki jest na facebooku
[url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=454580264586911&set=pb.100001048245088.-2207520000.1349709609&type=1&theater[/url]

Posted

[quote name='eria']marudzę bo ze znajomościami i układami się nie wygra, co nie zmienia faktu że damy z siebie 200% :)
zdjęcie konkurentki jest na facebooku
[URL]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=454580264586911&set=pb.100001048245088.-2207520000.1349709609&type=1&theater[/URL][/QUOTE]

co racja, to racja..
z układami nie ma szans się wygrać..

Posted

Przedpiersie takie bo to jeszcze dzidzia;) ale kątowanie i górną linie ma ładne jak mi się wydaje... Znawcą nie jestem:eviltong:

Nie ma co patrzeć na te układziki. Sędziowie mają też różne typy i nie ma co się zniechęcać:)
Tak jak Ci napisała Vectra jedziesz tam żeby się bawić i to jest super podejście:)

Posted

Na tybetańskich ringach też się ciekawe rzeczy dzieją i ta znajomość wzorca wśród sędziów :loveu: Nie ma czym się przejmować.
Nie wiem czy dojadę na wystawę, a tak bardzo Chciałam Was zobaczyć :-(

Posted

Anus jak bedziecie biegac w ringu z konkurencja z kazda wystawa bedzie lepiej dla was bo nie bedzie starchu
a Duma pokaze ile jest warta i jak zostawia konkurencje w cuglach!!!
ja jestem pewna
a zabawa bedzie przednia i doswiadczenia piekne

Posted

No nie wierzę, spinasz się przed wystawą? :)
Nie ma co się przejmować konkurencją, a już w babisiach to trzeba przede wszystkim skupić się na swoim psie, by wyniósł jak najwięcej dobrego doświadczenia. Będzie dobrze :)

Posted

[quote name='vpassione']No nie wierzę, spinasz się przed wystawą? :)
Nie ma co się przejmować konkurencją, a już w babisiach to trzeba przede wszystkim skupić się na swoim psie, by wyniósł jak najwięcej dobrego doświadczenia. Będzie dobrze :)[/QUOTE]

zgadzam sie w 1000% ;-)
zestresujesz sie Ty to spalisz psa który tak naprawde jeszcze nie wie o co w tym wszystkim chodzi;-)