Saththa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='eria'] edit. o cholera, mamy konkurentkę w klasie i fatalnie się składa,że o znanym wśród sędziów nazwisku...[/QUOTE] nie lubie wystaw.... 3mamy kciuki:) Razem z Pół Bratem :lol: Quote
betty_labrador Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 o wystawa :) trzymam kciuki ! bedzie ocena doskonala :cool3: Quote
weszka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Dacie radę! Jakby nie poszło (a wierzę że pójdzie doskonale!) to zdobędziecie nowe doświadczenia na przyszłość bezcenne :) Quote
eria Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Dzięki, że w nas wierzycie ;) A póki co mój mały Dumbolocik zgubił dziś na szkoleniu podczas aportu ostatniego mlecznego kiełka :) Quote
angineuuka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='eria']Dzięki, że w nas wierzycie ;) A póki co mój mały Dumbolocik zgubił dziś na szkoleniu podczas aportu ostatniego mlecznego kiełka :)[/QUOTE] no to gratulacje :D Quote
#Etna# Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ja też trzymam za was kciuki:) w tym roku i ja przeżywałam taki stresik i stwierdzam, że nie było czym się denerwować hehe Ale żeby mi to ktos powiedział jak stałam przed ringiem czekając na wejście to w życiu bym nie uwierzyła:eviltong: Z resztą uważam, że baaaardzo dużo zależy od sedziego. W Bydgoszczy była taka sobie ta ocena według mnie i sędzie raczej taki... nieprzyjazny to chyba przesada ale coś podobnego. Za to w Kaliszu byłam zachwycona. Oczywiście tez się denerwowałam, ale sędzie uśmiechnięty i taki rzeczowy. Konkretnie co i jak. Na prawdę przyjemnie było wejść na ring. No i liczę na zdjęcia! Weź jakiegoś fotografa ze sobą;) Quote
Vectra Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 wystawa to zabawa i nie ma co się stresować , bo psowi się na ringu udziela :) przyjąć z dumą na klatę każdy werdykt sędziego i czerpać frajdę z udanej prezentacji psa. Z takim nastawieniem wystawy są dużo milsze ;) Trzymam za Was kciuki Quote
Tekla64 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 a tys chciala na latwize i bez konkurencji???!!! hihihi to co to za frajada???? bedzie dobrze !!!!! Quote
eria Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 no tak na pierwszy ogień tak właśnie chciałam ;) konkurentka w Rybniku wzięła BIS baby :( Quote
Saththa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='eria']no tak na pierwszy ogień tak właśnie chciałam ;) konkurentka w Rybniku wzięła BIS baby :([/QUOTE] Nie dramatyzuj. Dumiastej nie było to se wzieła :) Quote
angineuuka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 bez obaw :D zawsze musi być ten pierwszy raz ;) Quote
eria Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 marudzę bo ze znajomościami i układami się nie wygra, co nie zmienia faktu że damy z siebie 200% :) zdjęcie konkurentki jest na facebooku [url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=454580264586911&set=pb.100001048245088.-2207520000.1349709609&type=1&theater[/url] Quote
Culineo Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 słabe przedpiersie ma i jakąs dziwną kucającą poze, ale może to tylko zdjęcie :D Quote
angineuuka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='eria']marudzę bo ze znajomościami i układami się nie wygra, co nie zmienia faktu że damy z siebie 200% :) zdjęcie konkurentki jest na facebooku [URL]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=454580264586911&set=pb.100001048245088.-2207520000.1349709609&type=1&theater[/URL][/QUOTE] co racja, to racja.. z układami nie ma szans się wygrać.. Quote
#Etna# Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Przedpiersie takie bo to jeszcze dzidzia;) ale kątowanie i górną linie ma ładne jak mi się wydaje... Znawcą nie jestem:eviltong: Nie ma co patrzeć na te układziki. Sędziowie mają też różne typy i nie ma co się zniechęcać:) Tak jak Ci napisała Vectra jedziesz tam żeby się bawić i to jest super podejście:) Quote
Naklejka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Na tybetańskich ringach też się ciekawe rzeczy dzieją i ta znajomość wzorca wśród sędziów :loveu: Nie ma czym się przejmować. Nie wiem czy dojadę na wystawę, a tak bardzo Chciałam Was zobaczyć :-( Quote
angineuuka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) a ja chyba jednak dojadę! :loveu: / czym jedziesz na wystawę ? Edited October 8, 2012 by Angi Quote
Tekla64 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Anus jak bedziecie biegac w ringu z konkurencja z kazda wystawa bedzie lepiej dla was bo nie bedzie starchu a Duma pokaze ile jest warta i jak zostawia konkurencje w cuglach!!! ja jestem pewna a zabawa bedzie przednia i doswiadczenia piekne Quote
vpassione Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 No nie wierzę, spinasz się przed wystawą? :) Nie ma co się przejmować konkurencją, a już w babisiach to trzeba przede wszystkim skupić się na swoim psie, by wyniósł jak najwięcej dobrego doświadczenia. Będzie dobrze :) Quote
zuzolandia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='vpassione']No nie wierzę, spinasz się przed wystawą? :) Nie ma co się przejmować konkurencją, a już w babisiach to trzeba przede wszystkim skupić się na swoim psie, by wyniósł jak najwięcej dobrego doświadczenia. Będzie dobrze :)[/QUOTE] zgadzam sie w 1000% ;-) zestresujesz sie Ty to spalisz psa który tak naprawde jeszcze nie wie o co w tym wszystkim chodzi;-) Quote
angineuuka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 mogę za Ciebie spróbować wystawić :evil_lol: :D Quote
Aleks89 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Nie spinaj sie ,bo skopiemy ci żyć.Luz blus od tego nie zależy wasze życie ;) I powodzenia ,kopie was na szczęście :) Quote
eria Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Pewnie że nie zależy, Dumiszon dla mnie i tak już jest najpiękniejszy :loveu:. A rzyć się nie pisze przez 'rz' ? :D Quote
Recommended Posts