finezjowa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Witam ;) Nie znalazłam tematu do którego mogłabym się 'podczepić', więc założyłam nowy. Planuję kupić suczkę grzywacza chińskiego power puff'a, i chciałam spytać czy ktoś ma do polecenia jakąś hodowlę w zachoniopomorskim, pomorskim - byle blisko Szczecina. Piesek ma być 'na kolanka', raczej nie był by wystawiany. I najlepiej gdyby jego odbiór datowany był na lipiec/sierpień, ponieważ mam 2 miesiące wolnego, a małemu pieskowi trzeba poświęcić bardzo dużo uwagi. Pozdrawiam ; ) Quote
nataliahexe Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Witam! Wiem, że hodowla Grzywkomania ma szczeniaki "do kochania" do przekazania, ale ona jest w Lesznie (Wielkopolska). Quote
Matyk Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Hodowla Catani (Pomorskie) z tego co wiem, choć nie wiem czy mają szczenięta grzywczaczy w owym okresie który Cię interesuje Quote
finezjowa Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 tak, tak znalazłam maleńką suczkę power puff tricolorek ; ) w sobotę ma do mnie dojechać, więc może wstawie fotki ;) dzięki za pomoc ;)) Quote
Matyk Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Nie może tylko koniecznie, jak juz bedziesz miała maluszka pochwal się :) Quote
finezjowa Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 właśnie oczekuję maluszka w domu:loveu: i strasznie się denerwuję ;( , żeby tylko dojechała do mnie szczęśliwie. Quote
Foxowa Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 To czekamy na relację :) A sunia z jakiej hodowli? :cool3: Quote
finezjowa Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Napisałam już, ale coś się nie dodało. Ponieważ specem od dodawania zdjęć nie jestem, dam linki ; 1.[url]http://img146.imageshack.us/i/dsc04265f.jpg/[/url] 2.[url]http://img689.imageshack.us/i/dsc04267x.jpg/[/url] 3.[url]http://img697.imageshack.us/i/dsc04270k.jpg/[/url] Tylko tyle, bo narazie urwanie głowy z małą. Jak będzie chwila wolnego to zrobimy sesje małej ;) Dojechała dosyć szybko i szczęśliwie ;) Pierwszy dzień spała, ale dzisiaj się już rozbrykała i lata maly diabeł i gryzie wszystko co na swojej drodze :evil_lol: Wszyscy są w niej zakochani :loveu: Jest od prywatnego hodowcy, jednak sprawdzonego, piesek ma wszystkie szczepienia, odrobaczenia i rodowód. Od strony matki płynie krew Pastoralu, a od ojciec ma przydomek Hossa, wiec pewnie i z tej hodowli chodź przyznam szczerze, że znana mi jest tylko ta pierwsza. Ale to i tak tylko po to by mieć pewność, że grzywacz, bo wystawiać jej nie zamierzamy ; )) Pozdrawiam serdecznie (; Quote
maga18 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Finezjowa - masz metryke?? Nie znam sprawdzonej hodowli która kryła psem o przydomku Hossa (mniemam za dalej Vija) - psy z hodowli Hosa Vija jeszcze dzieci się nie doczekały, a jakby sprawdzona hodowla kryła któryms z tych psów to by wszyscy o tym wiedzieli bo sprawdzone hodowle mają www i tam wszystko piszą, wiec nie wiem teraz kto ma suke z Pastorala którą kryłby psem z Hossa Vija - Hossa Vija wyhodowała w sumie 7 psów/samców i poki co z tego co wiem to zaden nie ma dzieci Ale jak masz metryke to tam wszystko jest napisane No i mam złe wiesc - to nie jest powder-puff :grins: to nagi tzw semi - czyli mocno zarastajacy - Twoha suczka ma cały nagi brzuch i straszne prześwity na całym ciele Quote
Dada Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Tak jak mowi Magda, to z pewnoscia jest naa suczka :)!! Quote
Matyk Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Suczka piękna, ale zgadzam się z moimi poprzedniczkami że to naga suczka Quote
Recommended Posts