justika Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Czyli co, powinnam zrobić suni nowe testy? te, które miała robione ostatnio, nie miały innych odczynników prócz pokarmów, pyłków, pleśni i śliny pcheł. to muszę poprosic o jakieś inne, specjalne (myślałam,że testy alerg. są standardowe, czyli sprawdza się to co najczęściej uczula)? Pytam, bo dotychczas nikt nigdy nie zwrócił mi uwagi na takie czynniki, będę więc molestować weterynarza, a wcześniej chciałabym zebrać jak najwięcej informacji, żeby nie być u niego "zielonym" Quote
Martens Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jak jesteście z W-wy, to polecam dr Milewską-Ignacek, my z naszym alergikiem się u niej leczymy i robimy testy i odczulanie biorezonansem, i jestem zachwycona, szczególnie po tym, jak przejechaliśmy się już na kilku wetach, w tym pseudocudownym doktorze Dembele :roll: Quote
filodendron Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 A jak z Warszawy, to może w ogóle przed następnym ewentualnym zabiegiem postarać się u wizytę u dra Garncarza (okulista)? Quote
justika Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jesteśmy z Wrocławia, leczymy sie u dr .Popiela. Też ponoć jest jednym z lepszych, jeśli chodzi o alergie. Dzięki za wskazówki, jutro mamy wizytę, to wypytam o wszystko. Quote
Recommended Posts