ania_to_ja Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='meganka5']wielka ...nawet bardzo wielka bo był już i hotel i dziewczyny gotowe pomóc w transporcie ale pies zniknął...[/QUOTE] Mam tylko ogromną nadzieję, że może ktoś go wziął pod opiekę... Quote
buniaaga Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Pipi']Nie bardzo kumam ja o co chodzi z tą stacją. . . .według mnie,to Statoil,Orlen,Bp,czy jakiś jeszcze inny punkt tankowania,to zawsze jest CPN i jaka różnica,jakiej firmy to jest stacja. . . . .Możecie wytłumaczyć,o co chodzi?[/QUOTE] ja chętnie wytłumaczę CPN-ów już nie ma Centrale Paliw Naftowych były jeszcze w poprzednim ustroju.Teraz są stacje paliw a nazwa np Statoil to nazwa właściciela,chociaż nie zawsze bo np.Bliska to też stacje Orlenu.z branży jestem więc się mądrze:) Quote
Pipi Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Hej, bunia, mnie chodzilo o to, ze stacja paliw przecież, tylko ze cpn, latwiej napisac i szybciej. A przy okazji, to co? nie odnalazł się piesek? Quote
buniaaga Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 wiem wiem Pipi jak ja jakoś przypadkiem tu trafiłam to napisałam wyjaśnienie:) Quote
Recommended Posts