Apollo Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Chyba mój 2-mies. pies połknał skarpetkę (dziecięcą) :sad: jest możliwe,że to wydali (prze wymioty lub kał)? Martwie się, jak na razie nic dziwnego się z nią nie dzieje, bawi się, jest aktywna. Staramy się uwarzać,że jak cos niepporządanego bierze to pyska wyciągamy ale mąż zanim do niej doszedł to coś już połkneła. Co robić? :nerwy: Quote
Apollo Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 no i wydaliła po 3 dniach (zwywmiotowała) - tak dla informacji jakby ktoś tu przypadkiem zerknal Quote
CocoChanel Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 hardcore - dobrze, że nic poważnego się nie podziało! Quote
CBDNA_pl Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Tak szczerze mówiąc to ja byłbym w wielkim strachu gdyby mój pies zjadł skarpetkę,to mogło skończyć sie dla niego tragicznie. Dobrze że tutaj wszystko zwrócił. Oby mniej podobnych historii. Quote
ankael Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 a mój zjadł dziś jakieś 3 - 4 drobne monety i co teraz? Quote
gryf80 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='ankael']a mój zjadł dziś jakieś 3 - 4 drobne monety i co teraz?[/QUOTE] ale kiedy zjadł i czy jaki"nominał podejzewasz Quote
ankael Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 między godziną 18 a 20 dzisiaj, nominał zagraniczny - wielkość 5 groszówek naszych Quote
ankael Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 mały pies, waży 10 kg, ma 5 i pół roku. Dzisiaj wieczorem się załatwiał, ale jeszcze chyba zbyt wcześnie by wydalić monety. Wcześniej już zjadał skarpetki, sznurówki, płatki kosmetyczne i do dwóch dni wychodziło to z niego jedną lub drugą stroną. monety pierwszy raz zjadł - chyba że o czymś nie wiem i już kiedyś je zszamał. Quote
Recommended Posts