Agnieszka_ Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 13.05.2004 w okolicy Grójca (k/Warszawy) zaginął pies rasy SIBERIAN HUSKY!!! Umaszczenie srebrno-szare... Oczy niebieskie... Charakterystyczne "okulary" wokół oczu... Jeśli go widzieliście, albo wiecie gdzie się teraz znajduje - dajcie znać na nr 609558355... NA ZNALAZCĘ CZEKA NAGRODA! NA PIESKA CZEKAJĄ ZROZPACZONE DZIECI... Quote
Agnieszka_ Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Witam! Przyblakaly sie do nas suka i pies rasy husky, z niebieskimi oczami. Sa zadbane, maja obroze firmy Manmat. Maja tatuaze, ale udalo nam sie tylko odczytac nr 317 w uchu psa. Moze ktos zglaszal do Panstwa takie zaginiecie? Psy aktualnie znajduja sie w Warszawie - Bialoleka. Marta Konieczny tel. 423-65-43, 0-605-602-722 Przeklejone z listy dyskusyjnej Czy ktoś wie jakiego koloru są te psiaki, bo znalazlam takie ogłoszenie : "25.04.2004 r. Zaginęły 2 psy siberian husky z rodowodem: rudo-bialy i czarno-bialy 2 lata, krosno podkarpackie, tel. 608659379 Quote
Agnieszka_ Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Oddam psa w dobre rece, musi byc dom z ogrodem, potrzebuje duzo swobody i ruchu, 1,5 roku rasowy Husky Syberyjski, zdrowy, pelne szczepienia, lagodny dla dzieci, bardzo przyjacielski i ulozony! Miasto: Cieszyn Dane osobowe: Kasia Kontakt: 502/349378, [email protected] Quote
szybszy_od_dylizansu Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Witam! Przyblakaly sie do nas suka i pies rasy husky, z niebieskimi oczami. Sa zadbane, maja obroze firmy Manmat. Maja tatuaze, ale udalo nam sie tylko odczytac nr 317 w uchu psa. Moze ktos zglaszal do Panstwa takie zaginiecie? Psy aktualnie znajduja sie w Warszawie - Bialoleka. Marta Konieczny tel. 423-65-43, 0-605-602-722 Przeklejone z listy dyskusyjnej Czy ktoś wie jakiego koloru są te psiaki, bo znalazlam takie ogłoszenie : "25.04.2004 r. Zaginęły 2 psy siberian husky z rodowodem: rudo-bialy i czarno-bialy 2 lata, krosno podkarpackie, tel. 608659379 Jest podany telefon... Quote
wiosna Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Psa rasy Siberian Husky (1,5 roku) w dobre ręce. informacje Karol Piechodzki (22) 751 90 37 to jest juz nie aktualne, analazlam ludzi chetnych, za jakies 2-3 tyg pies pojedzie do nowego domu. Quote
Agnieszka_ Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Szybszy wiem, że jest podany tel., tylko się zapytałam czy już ktoś tam moze dzwonił wcześniej. Witam! Przyblakaly sie do nas suka i pies rasy husky, z niebieskimi oczami. Sa zadbane, maja obroze firmy Manmat. Maja tatuaze, ale udalo nam sie tylko odczytac nr 317 w uchu psa. Moze ktos zglaszal do Panstwa takie zaginiecie? Psy aktualnie znajduja sie w Warszawie - Bialoleka. Marta Konieczny tel. 423-65-43, 0-605-602-722 Przeklejone z listy dyskusyjnej To były 2 szare, ale właściciel już się znalazł :D Quote
sh_maniak Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 Ja sprawa zajmuję się grzecznosciowo, gdyż wł. pieska mają chwilowy problem z internetem. Do oddania pies rasy Siberian Husky z rodowodem ( w umowie z przyszłymi właścicielami zaznaczone będzie, że mają go wykastrować, aby nie był używany do hodowli). Piesek ma obecnie 7 miesięcy i przebywa w swojej hodowli, jest umaszczenia czekoladowo-białego o oczkach bursztynowych, co wyglądają jak zielone. Jest to sympatyczny, grzeczny piesek, bez oznak agresji. Przyczyną jego oddania jest choroba, dostaje ataków ( miał takie 3 razy w życiu) skurczu mięśni, ataki są krótkie i polegaja na wykręceniu łapek, po czym pies wstaje jakby nigdy nic. Poszukiwany jest dla niego dardzo dobry dom z odpowiedziealnymi właścicelami i wielki sercem. Zainteresowanych proszę o kontakt ze mną [email protected] Quote
sh_maniak Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 Ja sprawa zajmuję się grzecznosciowo, gdyż wł. pieska mają chwilowy problem z internetem.Do oddania pies rasy Siberian Husky z rodowodem ( w umowie z przyszłymi właścicielami zaznaczone będzie, że mają go wykastrować, aby nie był używany do hodowli). Piesek ma obecnie 7 miesięcy i przebywa w swojej hodowli, jest umaszczenia czekoladowo-białego o oczkach bursztynowych, co wyglądają jak zielone. Jest to sympatyczny, grzeczny piesek, bez oznak agresji. Przyczyną jego oddania jest choroba, dostaje ataków ( miał takie 3 razy w życiu) skurczu mięśni, ataki są krótkie i polegaja na wykręceniu łapek, po czym pies wstaje jakby nigdy nic. Poszukiwany jest dla niego dardzo dobry dom z odpowiedziealnymi właścicelami i wielki sercem. Zainteresowanych proszę o kontakt ze mną [email protected] Już nie aktualne :D Quote
mikzzz Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 W Warszawie na Jelonkach zaginęła jednoroczna suczka Siberian Husky. Rudo-biała z niebieskimi oczami. Niestety nie pamiętam numeru telefonu do właścicieli, którzy jej szukają, ale mogę sie z nimi skontaktować. Więc jesli ktoś wie coś o tym psie. To proszę o informację. Numer telefonu do mnie: 501 299 003. Quote
PaYooK Posted May 25, 2004 Author Posted May 25, 2004 ELO!!! z malahuskity W sobote, 22 maja, w Puszczykowie koło Poznania przy ul.Sobieskiego znaleziono malamutke. Suczka ok. 2-letnia wałesała sie w okolicy przynajmniej od tygodnia. Suczka nie posiada tatuazy, ale jest oczywiscie - jak na malamutke przystało - bardzo piekna: ma czystš biała mordke bez okularkow i bursztynowe oczy a do tego jest niezwykle komunikatywna i posłuszna : przybiega na zawolanie, daje lapę, siada, prosi ... zapewne odebrala dobre wychowanie. Budowy jest raczej krepej, ale czuć w niej sporš siłe i entuzjazm. Po kilkudniowej z nia znajomosci wiem, że dobremu włascicielowi odwdzieczy się miłosciš i absolutna wiernosciš, a zauważyłam również, że jest w stanie skutecznie obronic (przegonic wroga). Bardzo mi zalezy by suczka odnalazła własciciela: dawnego lub nowego. Niestety nie moge jej zatrzymac. Prosze o pomoc w znalezieniu bezpiecznego domu dla tej przemilej suni. Chetnie udziele dalszych informacji ([email protected]) Pozdrawiam, olga Quote
Murka Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Dziś do prywatnego azylu pod Krosnem trafiła sunia husky, czarno-biała, z niebieskimi oczami, wiek: 2 lata. We wsi, w której mieści się azyl zmarł ludź, który miał kilkanaście psów tej rasy i rodzina sie ich pozbywa... nie wiem ile jeszcze zostało, ale tą suńkę przyprowadzili do sąsiada azylu i sąsiad przyprowadził do azylu... Sunia jest bardzo przyjazna. Kontakt: Maria Borowiec WYSOKA STRZYŻOWSKA 559 38-123 WYSOKA STRZYŻOWSKA Tel. 0 692-387-952 www http://republika.pl/pigunia Quote
szybszy_od_dylizansu Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 syberian husky Data znalezienia: 19.05.2004r. Miejsce znalezienia: Warszawa centrum Znalazłem pieska huskiego rudo białego z niebieskimi oczkami.Oddam go w dobre ręce gdyż nie moge go zatrzymać bo mam już swoje dwa psy. Ma on ok.0,5 roku. Kontakt: 508176973 Data ogłoszenia: 19.05.2004 Quote
maszer Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 hmm jesli suczka jeszcze szuka domu... to chyba sie coś znajdze. dałam tel do mnie na prv prosze o kontakt. (niemogłam sie dodzwonic na podany fon, ale jeszcze sie postaram) :wink: Quote
anyia Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Sluchajcie.... pilne!!!! dzis kolezance z Izabelina k/Warszawy z terenu posesji uciekly dwa malamuty prosimy o wszelkie sygnaly na ich temat... moze ktos cos wie :( :( a & malamuty oto apel : Ratunku, uciekly dwa malamuty w Izabelinie, Scotty i Shilah, dzis o 17 tej, do tej pory (22.20) ich nie ma!!! W schroniskach nic nie wiedza, ale mowia, ze do nich by nie zawieziono (ale nie wiedza, dokad!) w pogotowiu weterynaryjnym nikt nic nie zglaszal, na policji tylko widzieli jak przebiegly. Objechalam cale okolice, Maciek jezdzil na rowerze po lesie. Nic. Mysle, ze skoro tyle czasu ich nie ma, to chyba nie moga przyjsc, musza byc gdzies zamkniete, albo nie wiem... Moze ktos je znalazl i zamknal. Moze cos narozrabialy, i ktos je zamknal i bedzie szukal wlasciciela, ale jak bedzie szukal, kiedy? Gdzie sie szuka w razie takiej sytuacji? Jesli ktos cos wie, slyszal, BLAGAM O POMOC!!! Scotty jest duzy, ma w pachwinie tatuzaz duzy ale calkiem nieczytelny, Shilka ma w lewym uchu T30080. Oboje sa wilczasto biale, tylko ze on ma bogata siersc, a ona raczej krotka i "przylizana". One nie zrobia nikomu krzywdy, do kazdego chetnie podejda, moga jedynie pokusic sie na ptactwo czy jakies jadalne zwierzeta. Moj telefon (22) 722-66-55, 608634876, email [email protected] Slawanka Quote
anyia Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 pies sie odnalazl.... poszukiwana jest jeszcze suczka a & malamuty Quote
Agnieszka_ Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 Znaleziono w Krakowie : husky, szczenię, znal. Oś. Ruczaj – tel. 269-47-33 lub 0609-127-374 lub 262-05-05 Pies huski, rudo- biały, obroża parciana, kolczatka, znaleziony na Salwatorze 14.05.04 – tel. 0601—522-176, Quote
wiosna Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 no wiec ja mam prosbe.. sprawdzajcie nry zanim tutaj podacie info.. bo polowa to pomylki... wiec tak: Oddam psa w dobre rece, musi byc dom z ogrodem, potrzebuje duzo swobody i ruchu, 1,5 roku rasowy Husky Syberyjski, zdrowy, pelne szczepienia, lagodny dla dzieci, bardzo przyjacielski i ulozony! Miasto: Cieszyn Dane osobowe: Kasia Kontakt: 502/349378, [email protected] - niepewne - wlascicielka ma wyjechac za granice, ale nie jest pewna czy wyjedzie, wiec narazie psa nie oddaje. jak bedzie wiedziala, da mi znac. Dziś do prywatnego azylu pod Krosnem trafiła sunia husky, czarno-biała, z niebieskimi oczami, wiek: 2 lata. wiecej psow nie ma, tylko ta jedna sunka, jest bez papierow, spokojna [trzymana z dziecmi]. za nia trzeba dac okolo 250zl na schronisko, w ktorym teraz przebywa. syberian husky Data znalezienia: 19.05.2004r. Miejsce znalezienia: Warszawa centrum Znalazłem pieska huskiego rudo białego z niebieskimi oczkami.Oddam go w dobre ręce gdyż nie moge go zatrzymać bo mam już swoje dwa psy. Ma on ok.0,5 roku. Kontakt: 508176973 Data ogłoszenia: 19.05.2004 zly numer! husky, szczenię, znal. Oś. Ruczaj – tel. 269-47-33 lub 0609-127-374 lub 262-05-05 nie do oddania Pies huski, rudo- biały, obroża parciana, kolczatka, znaleziony na Salwatorze 14.05.04 – tel. 0601—522-176, zly numer !! byly jeszcze ogloszenia: - o 3-letnim SH, rudo-bialym, z rodowodem, Poznan [tel do wlasciciela 0-88 8781220] - jest juz nieaktualny - oddany. - AM, 6 lat, czarno-bialy, bez rodowodu, biegajacy, agresywny - Lidia Kazen, 502555375 - zly numer !! - AM 2 lata, pies, duzy, silny, ladny, k/Warszawy - [email protected] - zly mail - poczta wraca prosze jeszcze raz, sprawdzajcie kontakt... Quote
Nat Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 - AM 2 lata, pies, duzy, silny, ladny, k/Warszawy - [email protected] - zly mail - poczta wraca ma byc [email protected] Quote
agacia Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 Z dzisiejszego wroclawskiego dodatku do gazety wyborczej: "5 czerwca ok. g. 19 w okolicach Prężyc i Lenartowic zaginęła Diana- 18-miesieczna suka siberian husky,srebrno-biała, z brązowymi oczami,w prawym uchu ma tatuaż SS, na brzuchu blizna po operacji.Suka potrzebuje stałej opieki lekarskiej. tel.(71*) 322 14 58, 606794 781" *to moj przypis, jesli to gdzies kolo wrocka to taki jest kier. Quote
wiosna Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 to byla moja pomylka teraz, maila pisalam na [email protected]. dzieki za poprawienie ;) Quote
Nat Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 oba pieski od Slawanki ([email protected]) sie znalazly :) Quote
szybszy_od_dylizansu Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Wczoraj wieczorem w Warszawie na ul.Chmielnej widziano biegającego około godziny samotnego psa husky.Może komuś się zgubił? Quote
Murka Posted June 13, 2004 Posted June 13, 2004 sunia husky z Azylu u Majki pod Krosnem pojechała już do domku :D Quote
Manu Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Słuchajcie ! Znajomemu, który swego czasu przygarnął poprzez Dogomanię sunie husky,zaginął pies ! (miał już wcześniej jednego haszczaka) Pies ma obecnie 10 miesięcy, jest bez rodowodu, czarno-biały, brązowooki, mocnej budowy. Maska czarna z dwoma białymi plamkami nad oczyma. Ogon szary z białą końcówką i rudą (nie czarną) plamką na środku ogona. (zdjęcie będzie później) Zaginął ponad dwa miesiące temu. Mieszkają w Hajnówce w woj. podlaskim. Jest to niedaleko Białegostoku. Kontakt: Daniel Kulaj e-mail: [email protected] tel. 0 604 689 955 Quote
Recommended Posts