bou Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 4 godziny temu, Nibobo napisał: Słuchajcie, powiedzcie mi co sądzicie o karmie royal canin? może warto ją jednak kupić? Co o tym sądzicie? Nie warto,jest droga,a przedce wszystkim - zdecydowanie przereklamowana. Quote
dwbem Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Royal placi wetom za reklamę, wg mnie to najgorsza karma a najdroższa. Ja z nią mam bardzo złe doświadczenie - kupilam szczeniaka karmionego tym royalem i gdybym go nie wzięła to padł by z glodu bo przyswajał ją gorzej niż siano. Całe życie karmię swoje psy a mam je ponad 50 lat naturalnie czyli mięsem z dodatkami, urozmaicam serem, jejkami, mlekiem i nie wiem co to alergie i biegunki. Psy są zdrowe i chyba dobrze zbilansowane bo jakoś mi nie chorują i są bardzo zadowlone. Ja uważam, że najgorsze mięso jest dla mięsożercy lepsze od najlepszej karmy, jakoś mimo że pracowałam i to długo dawaliśmy z mężem przygotowywać jedzenie dla kilku dużych psów, karma jest dla wygodnych bo najłatwiej sypnąć bobki jak kurze ziarno i się nie wysilać ale to niestety sprawa każdego choć nie wiem czy psy są szczęśliwe. Quote
Andzej Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 U royala bardzo spadła jakość! Nie warto kupować! Ja teraz kupuje nową karmę IronPet. Chyba jest tylko w 1 sklepie internetowym. Skład oraz jakość - super! Quote
karola try Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Na pewno nie karmy marketowe.... Po tygodniu na Active Pet Royal - Biedronka (skład niby lepszy niż w karmie niemieckiej którą cały czas kupowałam psu Boscha) mój pies zaczął ciągle pić, aż wymiotować wodą... Wyszło podwyższone ph moczu, wyższy cukier, wszystko przez karmę. Myślimy że była zanieczyszczona np. solą. Quote
Marik Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Wiadomo, że marketówki odpadają, ja podaję karmy dr.John, zamawiam w internecie z https://tricolor.pl/ Karmiłem tymi reklamowanymi w tv karmami to pies często chorował.. Quote
Recommended Posts