anix94 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Witam ! Mam pinczera miniaturowego (suczkę) i ma aktualnie 5mies. Jeżeli dostanie cieczkę to myślę o zakupie majteczek i do tego bym wkładała takie wkładki higieniczne . No ,ale jak bedzie z siusianiem ? Mieszkam w bloku na 4 pietrze i nie mogę co chwile schodzić na siusiu :( Nauczyłam ją do kuwety sikać ,ale przecież w majteczkach nie będzie sikała. Myślę o sterylce ,bo nie chce ją rozmnażać ,ale słyszałam znowu ,że po sterylce może popuszczać moczem jak i też może mieć cieczkę. W nocy śpi ze mną w łożku to na pewno bedzie wtedy musiała mieć coś założone. Co ja mam zrobić ? Jak to będzie ? Pomóżcie. !!! To mój pierwszy pies. Quote
Impresja&Simarilion Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Po dobrze przeprowadzonej sterylce, nie ma mowy o cieczkach ani nietrzymaniu moczu. Majteczki zakłada się jak pies jest w domu żeby nie brudził np. Kanapy, dywanów. na spacer i do siusianie trzeba je oczywiście zdjąć. Chociaż cześć suczek nie lubi majtek i sobie je zdejmuje. Quote
Recommended Posts