ayshe Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Gosiu -lubisz byc chwalona?hmmm.no nie mowcie ze tylko ja tak mam ze jak ktos mnie pochwali to podejrzewam ironie?:roll: .jesooo.w koncu mielismy wyjechac wpol do 20 ale kurna nie-znowu zmiana planow-jedziemy o wpol do 21[albo mi sie cos pochromolilo co jest podejrzanie mozliwe:oops: ]. Quote
BeataG Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='ayshe']Gosiu -lubisz byc chwalona?hmmm.no nie mowcie ze tylko ja tak mam ze jak ktos mnie pochwali to podejrzewam ironie?:roll: .jesooo.w koncu mielismy wyjechac wpol do 20 ale kurna nie-znowu zmiana planow-jedziemy o wpol do 21[albo mi sie cos pochromolilo co jest podejrzanie mozliwe:oops: ].[/quote] Hehe, no mnie mówiłaś kilka godzin temu, że jedziecie o wpół do 21. :evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 A co do tego chwalenia...nie jesteś sama Ayshe;) Quote
Szira/Gosia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='ayshe']Gosiu -lubisz byc chwalona?hmmm.no nie mowcie ze tylko ja tak mam ze jak ktos mnie pochwali to podejrzewam ironie?:roll: .jesooo.w koncu mielismy wyjechac wpol do 20 ale kurna nie-znowu zmiana planow-jedziemy o wpol do 21[albo mi sie cos pochromolilo co jest podejrzanie mozliwe:oops: ].[/QUOTE] Wiesz ja Miss Polski to nie zostanę, ale mój pies jakiś konkurs piękności mógłby wygrać albo przynajmniej zdobyć dobre miejsce:loveu: Co Ci się tak śpieszy z tym wyjazdem:crazyeye: zdrzemnęłaś sie przynajmniej trochę???? Quote
Szira/Gosia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='ayshe']Gosiu -lubisz byc chwalona?hmmm.no nie mowcie ze tylko ja tak mam ze jak ktos mnie pochwali to podejrzewam ironie?:roll: [/QUOTE] To znaczy że jak nas chwalisz to robisz to z ironią:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Quote
ayshe Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='BeataG']Hehe, no mnie mówiłaś kilka godzin temu, że jedziecie o wpół do 21. :evil_lol:[/quote]aaaaaaaaaaaaaaaa:watpliwy: :tard: :splat: .no wiedzialam:cooldevi: ze musialam cos pomylic bo dzwonilam do uwe gdzie niby sa bo ja w kurtce juz czekam a gloooopi jakis wykazal zdziwienie:grins: .dzieki-juz rozumiem dlaczego:PROXY5: Quote
ayshe Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Wiesz ja Miss Polski to nie zostanę, ale mój pies jakiś konkurs piękności mógłby wygrać albo przynajmniej zdobyć dobre miejsce:loveu: Co Ci się tak śpieszy z tym wyjazdem:crazyeye: zdrzemnęłaś sie przynajmniej trochę????[/quote]im sie spieszy-mi wogole.ja tam malo wyrywna jestem:sg168: .nie zdrzemnelam sie bo musialam zrobic pranie i kanapki i sprzatnac w domu :huh: Quote
Szira/Gosia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='ayshe']aaaaaaaaaaaaaaaa:watpliwy: :tard: :splat: .no wiedzialam:cooldevi: ze musialam cos pomylic bo dzwonilam do uwe gdzie niby sa bo ja w kurtce juz czekam a gloooopi jakis wykazal zdziwienie:grins: .dzieki-juz rozumiem dlaczego:PROXY5:[/QUOTE] Ty to naprawdę źle się chyba czujesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze że nie widzimy jak wyglądasz. Napewno będzie dobrze! trzymamy kciuki! Ty też za nas trzymaj!:lol: Quote
asher Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Szira/Gosia']To znaczy że jak nas chwalisz to robisz to z ironią:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad:[/quote]No a jak??? No nie mów, że nie zauwazyłas ironii w głosie i diabelskiego błysku w oku pani treser, kiedy raz na ruski rok zdaża się jej wycedzić jakąś pochwałę :evil_lol: Quote
ayshe Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Szira/Gosia']To znaczy że jak nas chwalisz to robisz to z ironią:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad:[/quote]chwale bo mowicie ze nie chwale.to mila jestem i czasem cos wycedze przez zeby:cooldevi: . a z ironia-to ja tak mam tylko do siebie.asertywnosc u mnie bowiem lezy i kwiczy:grab: Quote
ayshe Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='asher']No a jak??? No nie mów, że nie zauwazyłas ironii w głosie i diabelskiego błysku w oku pani treser, kiedy raz na ruski rok zdaża się jej wycedzić jakąś pochwałę :evil_lol:[/quote]rozszyfrowana zostalam i to na publicznym forum:diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='asher']No a jak??? No nie mów, że nie zauwazyłas ironii w głosie i diabelskiego błysku w oku pani treser, kiedy raz na ruski rok zdaża się jej wycedzić jakąś pochwałę :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie nia zauważyłam:shake: myslałam że jak mówi "dobrze Gosia" to naprawdę jest dobrze:placz: a tu d**a:placz: Quote
ayshe Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Szira/Gosia']No właśnie nia zauważyłam:shake: myslałam że jak mówi "dobrze Gosia" to naprawdę jest dobrze:placz: a tu d**a:placz:[/quote]:cool3: :evilbat: .ja sobie powtarzam:jestem milym treserem,jestem milym treserem,jestem.....:B-fly: . Quote
Szira/Gosia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='ayshe']:cool3: :evilbat: .ja sobie powtarzam:jestem milym treserem,jestem milym treserem,jestem.....:B-fly: .[/QUOTE] Oj tam dobry treser jesteś:bigcool: ja tam Twoimi krzykami i brakiem chwalenia nie bardzo sie przejmuję:eviltong: bo wiem że Ci na nas (całej grupie) zależy i wszystko co gadasz to dla naszego i psiego dobra:loveu: Quote
ayshe Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Oj tam dobry treser jesteś:bigcool: ja tam Twoimi krzykami i brakiem chwalenia nie bardzo sie przejmuję:eviltong: bo wiem że Ci na nas (całej grupie) zależy i wszystko co gadasz to dla naszego i psiego dobra:loveu:[/quote]ja was kooooocham:roll: :lol: :oops: Quote
Szira/Gosia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='ayshe']ja was kooooocham:roll: :lol: :oops:[/QUOTE] Tylko się nie rozklejaj:razz: i w drogę bo już prawie wpółdo a Ty tu gadu gadu.:lol: Quote
Ewa-Jo Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='ayshe']ja was kooooocham:roll: :lol: :oops:[/quote] My cie tyżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa-Jo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='ayshe']ech.wrocmy moze do tematu ekhem:oops:[/quote] Możemy wrócić -jak spytasz jak mocno to jak z Pola do cypelka!!!!wystarczy ??????:loveu::loveu::loveu::lol::lol: Quote
ayshe Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: bo siem zamkne w sobie skonfundowana na maksa:loveu: . Quote
Ewa-Jo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='ayshe']:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: bo siem zamkne w sobie skonfundowana na maksa:loveu: .[/quote] Nie dasz rady siem zamknąć -pękniesz i będzie strata!!!!:eviltong::eviltong:lepiej nie:evil_lol::diabloti: Quote
ayshe Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 a teraz linie grzbietu ktore mi sie osobiscie nie podobaja. zdjecie nr1.wysklepienie grzbietu ZA klebem.krotki niski klab. [IMG]http://img505.imageshack.us/img505/3628/grz9ek.jpg[/IMG] zdjecie nr2.bardzo nie lubie takich grzbietow u onkow.dla mnie to jest wlasnie "sztywny grzbiet" [img]http://img273.imageshack.us/img273/1733/gz0vy.jpg[/img] dla porownania piekna linia grzbietu quenna loher weg [img]http://img408.imageshack.us/img408/3831/gr9tq.jpg[/img] Quote
asher Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Ten drugi to dla mnie typowy karpik, niestety bardzo częsty wśród ON :shake: Przeglądam sobie baze onków i wyłapuję psy, które mi się podobają... Kurczę, przydałby się topik, do którego możnaby wrzucać swoje typy, żeby ktoś (:evil_lol: ) ocenił to nasze patrzenie ;) Tylko nie wiem, czy takie publiczne rozmawianie o cudzych psach byłoby na miejscu, jak sądzicie? Bo z drugiej strony, jak ktoś wrzuca do netu swojego psa, to musi się liczyć z tym, że ludzie będą o nim rozmawiać, prawda? Zresztą na samym pedigree database jest możliwośc wystawienia komentarza każdemu psu... Quote
ayshe Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 asher-no negatywne przyklady to uwazaj:cool3: .albo obetnij i wstaw szczegol.ja znam psy ktorych zdjecia zamieszczam[poza archiwalnymi],znam tez admina bazy onkow i on wie w jakim celu wykorzystuje zdjecia archiwalne.mysle jednak ze gdybym napisala:pikus z koziej wolki-przyklad fatalnej budowy....no wtedy to byloby nie fair. jednak jakos trzeba pokazac dobry typ i zly.pokazac roznice miedzy "przegietym"onkiem a takim ktory ma piekna linie grzbietu i jest pieknie katowany. ten"karpik"to fatalna sprawa:shake: .taki grzbiet wogole nie spelnia swojej funkcji -tak samo jak miekki grzbiet,nie zwiazany.aczkolwiek sa to skrajne przypadki dzialajace na ruch psa skrajnie odwrotnie.efekt jednak pozostaje ten sam-niewydajny ruch. Quote
asher Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Hhihi, ale ja chciałam linki wstawiać, do tych, które mi się PODOBAJĄ. A komentowałabyś Ty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Więc to ty bys sobie nagrabiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No dooobra, zły pomysł :lol: Zresztą widząc jedno zdjęcie trudno jest ocenić psa, zwlaszcza takiemu szczypiorkowi, jak ja. Takiego grzbietu jak ten ostatni szczerze mówiąc u żadnego innego psa nie wypatrzyłam, bo nawet jesli kłąb i dalej jest ladny, to tyłeczek - załamany, stromy dosyć. Ale to przcież może być kwestia ustawienia psa, ja tego nie umiem stwierdzić... Ale szukam dalej :cool1: Quote
Recommended Posts