Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

juz wklejam jeszcze raz

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/32052-Krak%C3%B3w-w%C4%85tek-pom.-plakat-rozlicz.-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str.-1/page1055?p=14699814#post14699814[/URL]

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też jadę za chwilę z mamą, ale nie mamy miejsca na dużo psów. Jeśli ktoś ma miejsce w domu a nie ma transportu to możemy przywieźć. Proszę dzwonić na 514 453 927 bo znikam z forum

Posted

Właśnie się dowiedziałam o ewakuacji schroniska. Czy mogę jakoś pomóc? Jestem w Prokocimiu, niestety nie mam samochodu... Mam tam jechać autobusem, czy w ogóle można się dostać rejon Rybnej bez własnego samochodu?

Posted

[quote name='Afryka']Właśnie się dowiedziałam o ewakuacji schroniska. Czy mogę jakoś pomóc? Jestem w Prokocimiu, niestety nie mam samochodu... Mam tam jechać autobusem, czy w ogóle można się dostać rejon Rybnej bez własnego samochodu?[/QUOTE]

jestem w podobnej sytuacji (mieszkam w Bieżanowie)
[SIZE=1](tyle że nie wiem czy na 100% będę mogła iść )[/SIZE]

Posted

Tez nie mam samochodu, poprosilam, zeby abero wziela dla mnei psa na dt. Aquafire deklarowala pomoc w przywozie zwierzat.
[quote name='Afryka']Właśnie się dowiedziałam o ewakuacji schroniska. Czy mogę jakoś pomóc? Jestem w Prokocimiu, niestety nie mam samochodu... Mam tam jechać autobusem, czy w ogóle można się dostać rejon Rybnej bez własnego samochodu?[/QUOTE]

Posted

[quote name='Aquifere']Ja też jadę za chwilę z mamą, ale nie mamy miejsca na dużo psów. Jeśli ktoś ma miejsce w domu a nie ma transportu to możemy przywieźć. Proszę dzwonić na 514 453 927 bo znikam z forum[/QUOTE]
Na miejscu jest pani Paulina z Tozu ,wie juz ze na ulicy Zmujdzkiej mama Marty przyjmie 4 nieduze zgodne psy ,w glogoczowie Marta tez przyjmie 4 zgodne psy.Juz zreszta dzwonie do ciebie na wszelki wypadek

Posted

teraz nie mam auta, mieszkam w kawalerce z dwoma jamniczkami ale mogę przyjąć jakiegoś małego nieagresywnego psiaka. Auto dopiero po 17.00 będę miała to chyba za późno :(

Posted

Mogę wziąć psa, niestety tylko jednego, bo mam psa, który nie ucieszy się z wizyty gościa i będę musiała psy izolować (dam radę, nie pierwsza to taka dłuższa wizyta u mnie w domu). Niestety nie mam jak dojechać do schroniska. Mieszkam na Prądniku Czerwonym. Gdyby ktoś zabierał w kierunku Huty więcej psów, mogę gdzieś po drodze zabrać jednego. Nie mogę dodzwonić się do schroniska na tel. podane w wiadomościach jako tel. w sprawie ewakuacji, ciągle zajęte. Mój nr tel. 502 313 972.

Posted

ktore pieski zostaly ewakuowane? co bedzie z reszta? jaki jest plan?
czy wszystkie koty zostaly zabrane?
czy ktos wie wiecej?

Posted

[quote name='Aquifere']Ja też jadę za chwilę z mamą, ale nie mamy miejsca na dużo psów. Jeśli ktoś ma miejsce w domu a nie ma transportu to możemy przywieźć. Proszę dzwonić na 514 453 927 bo znikam z forum[/QUOTE]
Nie dzwońcie na ten numer w sprawie transportu psów do osób, które nie mogą dojechać do schroniska, to jakieś nieporozumienie.

Posted

Usłyszałam, że ani właścicielka telefonu ani jej córka nie napisały takiej informacji na forum, że pomogą osobom, które nie mają jak dojechać do schroniska, a chcą wziąć psa.

Posted

nie wiem gdzie to napisac !!!! piszę w imieniu wtatary:

Jadą w tej chwili do schroniska - przez Wisłę można przejechać z Ruczaju przez Most Zwierzyniecki - jest otwarty. Ulica Józefa jest również przejezdna więc do schroniska jest dojazd !!!!!!!!!!!!!!

Posted

A może trzeba porobić jakies ogłoszenia na portalach ogłoszeniowych z apelem o pomoc i domy tymczasowe?

Ja chętnie pomogę tylko jaki mogłabym podać numer telefonu?

Posted

na krakow.naszemiasto.pl znalazłam taką wiadomość

Do ewakuacji przygotowuje się także krakowskie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt. Część zwierząt zostanie przewieziona do stadniny koni przy ul. Bieżanowskiej.

Posted

[quote name='Divi']Bo in chodziło że mogą do kogos przywieść psa, a nie kogoś zabrać do schronu .[/QUOTE]
Dokładnie w takiej sprawie dzwoniłam. Wezmę psa, nie mam jak dostać się do schronu, gdzieś indziej może nawet podjadę. I okazało się, że taką sprawą nie ma po co dzwonić na ten numer.

Posted

przed chwila dzwonilam, pani poprosila mnie o podanie adresu sms'em i tyle. spytala czy may czy duzy
[quote name='qlpiak']Dokładnie w takiej sprawie dzwoniłam. Wezmę psa, nie mam jak dostać się do schronu, gdzieś indziej może nawet podjadę. I okazało się, że taką sprawą nie ma po co dzwonić na ten numer.[/QUOTE]
moze omylkowo dodzwonilas sie do kogos innego?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...