Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj w Krakowskiej pisali [URL]http://www.gazetakrakowska.pl/aktualnosci/257462,psow-z-krakowskiego-schroniska-nie-ma-gdzie-zabrac,id,t.html[/URL]
Dziś wały na Wioślarkiej pękają. To tylko 1000m od schroniska. Rzecznik straży miejskiej mówił, że to sa tereny zalewowe i na razie nie podejmują żadnej akcji.

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='j3nny']Ania czy ty wiesz czym mozna sie tam teraz dostac?[/QUOTE]

Rybna zamknięta ale księcia józefa już nie - pewnie za chwilę zamkną w tej sytuacji

Posted

[quote name='Evelka']W razie czego ja też jestem pod telefonem (509 254 933).[/QUOTE]

ja mysle ,ze nie ma na co czekac kto moze wziasc psa na dt niech jedzie ,jedzie juz tez tam pani redaktor Magda ,mnie cholera wczoraj szef wezwal do pracy ,specjalnie kierowce samochodem ciezarowym wyslalm zebym tylko dotarala ,a mnie tutaj szl... trafia bo jestem bezsilna. W radiu prezydent mowil ,ze podstawiaja autobusy dla ludzi , a co zwierzetami ?
Prosilam meza zeby pojechal jakiegos staruszka zabral ale nie wiem bo na razie nie jest chetny ale prosilam zeby sie zastanowil ,ze przeciez to na chwile ,na ten moment, ze inne jak wypuszcza sobie poradza ale staruszki i chore ,po wypadkch nie maja szans.

Posted

[quote name='Asior']Pilnie!!!!!!!

[b][SIZE="4"]ewakuujemy schronisko!!!!
Pilnie potrzebujemy ludzi z autami!!!
W każdej ilości!!!![/SIZE][/b][/QUOTE]

ja siedzę w domu i pilnuje wałów u siebie... mój brat juz tam się wybiera z samochodem

Posted

[quote name='Wet-siostra']Koszmar......[/QUOTE]

kurde... ja nie moge sie z domu ruszyc... muszę tutaj pilnowac... mieszkam na parterze przy wiśle... szlag by to

Posted

Anetko to mój nr 510 114 389 jakby nie daj boże wał puścił to dzwoń do mnie bo ja na 13 do pracy idę. I jak będzie potrzebna jakaś pomoc to dzwońcie .

Posted

czy jest wątek ogólny krakowskiego schronu, gdzie są informacje na bieżąco?

matko, a myślałam że w porównaniu z zimą stulecia nic gorszego w tym roku się już nie zdarzy...

Posted

Jest ewakuacja schroniska czy nie ja nie mogę wziąść psa, ale gdzie one będą przeważone ? mam znajomych z autami na pewno pomogą.

Posted

[quote name='Anetka83']kurde... ja nie moge sie z domu ruszyc... muszę tutaj pilnowac... mieszkam na parterze przy wiśle... szlag by to[/QUOTE]
Ja mieszkam zbyt daleko...W Przemyślu...U nas jest tylko stan alarmowy...
Ale nie dostanę się do Krakowa,nie mam auta,a na pociągi nie ma co liczyć...
Jakbym mieszkała bliżej to na pewno wzięłabym jakiegoś psiaka do siebie,choćby na chwilę..Kurcze,bezradność dobija...

Posted

Wiem ,że z daleka radzić jest trudno.Chyba zejdę na zawał.
Najszybciej byłoby wywozić część boksów przenośnych w całości , razem z psami.\Potrzbna jest dlużyca i wózek widłowy do załadunku.
Tak przewoziśmy psy z naszego przytuliska do schroniska.

Posted

[quote name='Divi']Anetko to mój nr 510 114 389 jakby nie daj boże wał puścił to dzwoń do mnie bo ja na 13 do pracy idę. I jak będzie potrzebna jakaś pomoc to dzwońcie .[/QUOTE]

dziękuje... mam nadzieje ze to nie nastąpi...chociaż drże cały czas...

[quote name='pinkmoon']czy jest wątek ogólny krakowskiego schronu, gdzie są informacje na bieżąco?

matko, a myślałam że w porównaniu z zimą stulecia nic gorszego w tym roku się już nie zdarzy...[/QUOTE]

tu jest wątek krakowski [URL="http://www.dogomania.32052-Krak%C3%B3w-w%C4%85tek-pom.-plakat-rozlicz.-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str.-1/page1055?p=14699773#post14699773"]http://www.dogomania.pl/threads/32052-Krak%C3%B3w-w%C4%85tek-pom.-plakat-rozlicz.-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str.-1/page1055?p=14699773#post14699773[/URL]

[quote name='Divi']Jest ewakuacja schroniska czy nie ja nie mogę wziąść psa, ale gdzie one będą przeważone ? mam znajomych z autami na pewno pomogą.[/QUOTE]

jest ewakuacja

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...