Olena84 Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Bardzo dziękuję za 200zł dla Grzesia!!! 1 Quote
Monika z Katowic Posted October 15, 2020 Author Posted October 15, 2020 Dnia 15.05.2010 o 10:08, Monika z Katowic napisał: Udzielono pomocy 333 psom-staruszkom! Nasza koleżanka i wyjątkowa dogomaniaczka Talcott odeszła w marcu 2010 roku za Tęczowy Most. Ku Jej pamięci powstała nasza Skarpeta im.Talcott... Prosimy obdarowanych o wklejenie tej grafiki na wątki- wystarczy zrobić: kopiuj-wklej: Quote
bakusiowa Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Bardzo proszę o zapomogę dla Fabio. Psiak nie ma deklaracji stałych tylko jednorazowe. Opłata za hotelik, doszła kastracja, szczepienie, odrobaczenie, odkleszczanie. Tym sposobem w tym miesiącu już powstało saldo -450,70 zł. https://www.dogomania.com/forum/topic/351881-zad%C5%82u%C5%BCony-fabiopsiak-kt%C3%B3ry-ca%C5%82e-swoje-8letnie-%C5%BCycie-sp%C4%99dzi%C5%82-na-%C5%82a%C5%84cuchuteraz-ma-szanse-na-normalny-domale-nie-ma-deklaracjibardzo-prosz%C4%99-o-finansowe-wsparcie-psiakakt%C3%B3ry-teraz-ma-szanse-na-lepsze-%C5%BCycie/page/7/ Quote
Jolanta08 Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 21 godzin temu, bakusiowa napisał: Bardzo proszę o zapomogę dla Fabio. Psiak nie ma deklaracji stałych tylko jednorazowe. Opłata za hotelik, doszła kastracja, szczepienie, odrobaczenie, odkleszczanie. Tym sposobem w tym miesiącu już powstało saldo -450,70 zł. https://www.dogomania.com/forum/topic/351881-zad%C5%82u%C5%BCony-fabiopsiak-kt%C3%B3ry-ca%C5%82e-swoje-8letnie-%C5%BCycie-sp%C4%99dzi%C5%82-na-%C5%82a%C5%84cuchuteraz-ma-szanse-na-normalny-domale-nie-ma-deklaracjibardzo-prosz%C4%99-o-finansowe-wsparcie-psiakakt%C3%B3ry-teraz-ma-szanse-na-lepsze-%C5%BCycie/page/7/ Jestem za pomocą dla Fabio w wysokości 200 zł 1 Quote
bakusiowa Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Jestem za pomocą dla Fabio w wysokości 200 zł Bardzo dziękuję. Podam Asikowskiej konto do Murki która jest skarbnikiem. 2 Quote
Monika z Katowic Posted October 29, 2020 Author Posted October 29, 2020 Takze jestem za pomocą dla Fabio w kwocie 200 zł. 1 Quote
bakusiowa Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Dnia 23.10.2020 o 14:02, bakusiowa napisał: Bardzo proszę o zapomogę dla Fabio. Psiak nie ma deklaracji stałych tylko jednorazowe. Opłata za hotelik, doszła kastracja, szczepienie, odrobaczenie, odkleszczanie. Tym sposobem w tym miesiącu już powstało saldo -450,70 zł. https://www.dogomania.com/forum/topic/351881-zad%C5%82u%C5%BCony-fabiopsiak-kt%C3%B3ry-ca%C5%82e-swoje-8letnie-%C5%BCycie-sp%C4%99dzi%C5%82-na-%C5%82a%C5%84cuchuteraz-ma-szanse-na-normalny-domale-nie-ma-deklaracjibardzo-prosz%C4%99-o-finansowe-wsparcie-psiakakt%C3%B3ry-teraz-ma-szanse-na-lepsze-%C5%BCycie/page/7/ Dnia 24.10.2020 o 11:59, Jolanta08 napisał: Jestem za pomocą dla Fabio w wysokości 200 zł Dnia 29.10.2020 o 20:13, Monika z Katowic napisał: Takze jestem za pomocą dla Fabio w kwocie 200 zł. Wysłałam asikowskiej numer konta 3-go listopada. Jakoś nic się dzieje w tej sprawie. Quote
Jolanta08 Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 5 godzin temu, bakusiowa napisał: Wysłałam asikowskiej numer konta 3-go listopada. Jakoś nic się dzieje w tej sprawie. Nie wiem co może być powodem ale wyślij ponownie maila zaznaczając, że jest wysyłany drugi raz. Napisałaś w temacie ,że to przyznana pomoc dla Fabia ? Quote
jola&tina Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Zwracam się z prośbą o przyznanie pomocy w kwocie 200 zł dla Szyszki z tego wątku. Szyszka już korzystała już z pomocy Skarpety w lipcu br. Szyszka jest po operacji usunięcia śledziony, musi być pod kontrolą lekarską, dlatego zwracam się z prośbą o ponowną pomoc. 1 Quote
Jolanta08 Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Dnia 26.11.2020 o 15:34, jola&tina napisał: Zwracam się z prośbą o przyznanie pomocy w kwocie 200 zł dla Szyszki z tego wątku. Szyszka już korzystała już z pomocy Skarpety w lipcu br. Szyszka jest po operacji usunięcia śledziony, musi być pod kontrolą lekarską, dlatego zwracam się z prośbą o ponowną pomoc. Popieram prośbę a tym samym jestem za pomocą dla Szyszki w wysokości 200 zł 2 Quote
mari23 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Nie korzystam często z możliwości prośby o pomoc, ale tym razem malutki piesek jest w dramatycznej sytuacji - pomoc pilnie potrzebna. W schronisku oceniono go na 10 lat, właśnie opuścił to miejsce, ale jego malutkie ciałko wymaga natychmiastowej pomocy weterynaryjnej Bingo prosi o pomoc! 1 Quote
Bogusik Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Proszę o wsparcie dla 10 letniego kudłaczka uratowanego z łańcucha. Coś utknęło z wypłatami ale mam nadzieję,że Asikowska cała i zdrowa i wnet się tu pojawi :) Wątek kudłaczka: https://www.dogomania.com/forum/topic/352797-jesienne-porządki-łysiejący-maluszek-na-zimnie-na-łańcuchu-zaćma-i-mnóstwo-pcheł-dziś-zaczyna-się-lepszy-rozdział-w-jego-życiu-potrzebne-na-diagnostykę/ 1 Quote
mari23 Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Miejmy nadzieję, że żadne wirusy ( z koroną, czy też bez ;)) nie dopadły nikogo :) wszystkim życzę zdrowia! <3 1 Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2020 Author Posted December 1, 2020 Dnia 26.11.2020 o 15:34, jola&tina napisał: Zwracam się z prośbą o przyznanie pomocy w kwocie 200 zł dla Szyszki z tego wątku. Szyszka już korzystała już z pomocy Skarpety w lipcu br. Szyszka jest po operacji usunięcia śledziony, musi być pod kontrolą lekarską, dlatego zwracam się z prośbą o ponowną pomoc. Jestem za przyznaniem pomocy Szyszce w kwocie 200 złotych. 1 Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2020 Author Posted December 1, 2020 Dnia 29.11.2020 o 21:33, mari23 napisał: Nie korzystam często z możliwości prośby o pomoc, ale tym razem malutki piesek jest w dramatycznej sytuacji - pomoc pilnie potrzebna. W schronisku oceniono go na 10 lat, właśnie opuścił to miejsce, ale jego malutkie ciałko wymaga natychmiastowej pomocy weterynaryjnej Bingo prosi o pomoc! Jestem za przyznaniem pomocy Bingo w kwocie 200 złotych. 1 Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2020 Author Posted December 1, 2020 18 godzin temu, Bogusik napisał: Proszę o wsparcie dla 10 letniego kudłaczka uratowanego z łańcucha. Coś utknęło z wypłatami ale mam nadzieję,że Asikowska cała i zdrowa i wnet się tu pojawi :) Wątek kudłaczka: https://www.dogomania.com/forum/topic/352797-jesienne-porządki-łysiejący-maluszek-na-zimnie-na-łańcuchu-zaćma-i-mnóstwo-pcheł-dziś-zaczyna-się-lepszy-rozdział-w-jego-życiu-potrzebne-na-diagnostykę/ Jestem za przyznaniem pomocy kudłaczkowi w kwocie 200 złotych. 1 Quote
jola&tina Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Dnia 28.11.2020 o 10:04, Jolanta08 napisał: Popieram prośbę a tym samym jestem za pomocą dla Szyszki w wysokości 200 zł 14 minut temu, Monika z Katowic napisał: Jestem za przyznaniem pomocy Szyszce w kwocie 200 złotych. Dziękuję. 1 Quote
mari23 Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 16 minut temu, Monika z Katowic napisał: Jestem za przyznaniem pomocy Szyszce w kwocie 200 złotych. 15 minut temu, Monika z Katowic napisał: Jestem za przyznaniem pomocy Bingo w kwocie 200 złotych. 11 minut temu, Monika z Katowic napisał: Jestem za przyznaniem pomocy kudłaczkowi w kwocie 200 złotych. jak dobrze, że jesteście !!!! Ogromne dzięki !!! 2 Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2020 Author Posted December 1, 2020 Wysyłajcie numery kont już dzisiaj do skarbnika asikowska W temacie wiadomości wpiszcie: "pomoc dla ........ imię pieska". Przepraszamy Was serdecznie za późnienie - sprawy życiowe... 1 Quote
Jolanta08 Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Dnia 29.11.2020 o 21:33, mari23 napisał: Nie korzystam często z możliwości prośby o pomoc, ale tym razem malutki piesek jest w dramatycznej sytuacji - pomoc pilnie potrzebna. W schronisku oceniono go na 10 lat, właśnie opuścił to miejsce, ale jego malutkie ciałko wymaga natychmiastowej pomocy weterynaryjnej Bingo prosi o pomoc! Jestem za pomocą dla Bingo w wysokości 200 zł 1 Quote
Jolanta08 Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 19 godzin temu, Bogusik napisał: Proszę o wsparcie dla 10 letniego kudłaczka uratowanego z łańcucha. Coś utknęło z wypłatami ale mam nadzieję,że Asikowska cała i zdrowa i wnet się tu pojawi :) Wątek kudłaczka: https://www.dogomania.com/forum/topic/352797-jesienne-porządki-łysiejący-maluszek-na-zimnie-na-łańcuchu-zaćma-i-mnóstwo-pcheł-dziś-zaczyna-się-lepszy-rozdział-w-jego-życiu-potrzebne-na-diagnostykę/ Jestem za pomocą dla pieska w wysokości 200 zł. 2 Quote
asikowska Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Kochani jestem i przepraszam że mnie tak długo nie było. Te dwa ostatnie miesiące były dla mnie bardzo trudne, najpierw ja się pochorowałam a potem moje dwa ogony. Listopad to dla mnie jakiś koszmar, pod długim leczeniu i walce musiałam pożegnać moją Neskę na początku listopada ( nerki przestały pracować) Niby powinnam się spodziewać bo to już staruszka i miała ponad 16 lat ( ze mną była 8 po tym jaka adoptowałam ją ze schroniska) ale jakoś ciężko. Chodziłyśmy przez dwa tygodnie dzień w dzień na kroplówki ale po odstawieniu wyniki były jeszcze gorsze niż na początku leczenia, z czasem organizm odmówił posłuszeństwa i mogłam podjąć tylko jedną decyzję by ulżyć jej w cierpieniu. Lekko odpoczęłam a potem zaczęły się problemy z drugą sunią (Nina spędziła ze mną 15 lat, przygarnęłam ją jak miała 1,5 roku wychudzony jamnik a w brzuchu 8 szczeniaków, maluchy znalazły dom a Ninka została ze mną). Zaczęło się od wymiotów, biegunek a w konsekwencji okazało się że ma rozległego raka wątroby. W piątek musiałam podjąć kolejną najgorszą decyzję w życiu. Staram się jakoś trzymać ale dla jednej osoby to za dużo.. Powoli wracam do żywych choć nie jest łatwo. Jutro zrobię wszystkie przelewy i postaram się do końca tygodnia zrobić rozliczenie. Uważajcie na siebie i dbajcie o siebie i bliskich bo ten rok jest bardzo trudny dla wszystkich. Dzięki Monika że czuwasz bo ja kompletnie straciłam głowę. 1 Quote
bakusiowa Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Asikowska, życzę aby to już był koniec wszystkich złych zdarzeń. Teraz już musi być tylko lepiej. 1 Quote
Bogusik Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 2 godziny temu, Monika z Katowic napisał: Jestem za przyznaniem pomocy kudłaczkowi w kwocie 200 złotych. 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Jestem za pomocą dla pieska w wysokości 200 zł. Bardzo dziękuję kochane dziewczyny :) 1 Quote
Bogusik Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 50 minut temu, asikowska napisał: Kochani jestem i przepraszam że mnie tak długo nie było. Te dwa ostatnie miesiące były dla mnie bardzo trudne, najpierw ja się pochorowałam a potem moje dwa ogony. Listopad to dla mnie jakiś koszmar, pod długim leczeniu i walce musiałam pożegnać moją Neskę na początku listopada ( nerki przestały pracować) Niby powinnam się spodziewać bo to już staruszka i miała ponad 16 lat ( ze mną była 8 po tym jaka adoptowałam ją ze schroniska) ale jakoś ciężko. Chodziłyśmy przez dwa tygodnie dzień w dzień na kroplówki ale po odstawieniu wyniki były jeszcze gorsze niż na początku leczenia, z czasem organizm odmówił posłuszeństwa i mogłam podjąć tylko jedną decyzję by ulżyć jej w cierpieniu. Lekko odpoczęłam a potem zaczęły się problemy z drugą sunią (Nina spędziła ze mną 15 lat, przygarnęłam ją jak miała 1,5 roku wychudzony jamnik a w brzuchu 8 szczeniaków, maluchy znalazły dom a Ninka została ze mną). Zaczęło się od wymiotów, biegunek a w konsekwencji okazało się że ma rozległego raka wątroby. W piątek musiałam podjąć kolejną najgorszą decyzję w życiu. Staram się jakoś trzymać ale dla jednej osoby to za dużo.. Powoli wracam do żywych choć nie jest łatwo. Jutro zrobię wszystkie przelewy i postaram się do końca tygodnia zrobić rozliczenie. Uważajcie na siebie i dbajcie o siebie i bliskich bo ten rok jest bardzo trudny dla wszystkich. Dzięki Monika że czuwasz bo ja kompletnie straciłam głowę. Sporo zwaliło się na Twoją głowę i to był na pewno trudny czas.Gdy odchodzą nasi bliscy przyjaciele nie tak łatwo się pozbierać ale o nich zawsze będziemy pamiętać i pozostaną w naszych sercach.Życzę sił i zdrowia w tych trudnych czasach pandemii. Nesko,Nino biegajcie szczęśliwe za TM [*] 1 Quote
Recommended Posts