Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted
Dnia 2.01.2019 o 21:10, asiuniab napisał:

Kochani życzę Wam i sobie na ten 2019 rok i każdy inny, żeby mogły przestać istnieć takie skarpety jak nasza, żeby nie potrzebne były ośrodki pomocy dla pokrzywdzonych zwierząt, tym samym pragnę żeby każde zwierze było kochane i zaopiekowane, żeby wszyscy ludzie godnie i z szacunkiem traktowali naszych braci mniejszych!!

Póki co muszę Was prosić o pomoc dla stuletniego Misia, Jego historia poniżej:

Misio ma  15 może16 wiosen,  został zabrany z miejsca, gdzie żaden pies nie powinien być, a zwłaszcza taki dziadeczek. Piesek jest w pdt, nie szuka domu, będzie tam gdzie jest do końca swoich dni. Jest w miejscu sprawdzonym, które już polubił, polubił inne pieski, jest grzeczny, głównie śpi i je. 

Misio ma dwie stałe deklarowiczki dogomaniaczka i Mama dogomaniaczki, oraz od grudnia mnie w bardzo skromnej kwocie, dlatego Misio jest na minusie, wiadomo, że dziadeczki generują koszty. Misiowi brakuje na rozliczenie się z grudniem, dlatego bardzo, ale to bardzo proszę o zapomogę finansową w kwocie 200 zł dla tego starszego Pana :) będę Wam dozgonnie wdzięczna, jeśli przychylicie się do mojego wniosku :)

Asiu bardzo dziękuję za zgłoszenie Misia! 

Dnia 4.01.2019 o 17:54, Monika z Katowic napisał:

https://www.dogomania.com/forum/topic/347873-stuletni-misio-jest-w-pdt-w-końcu-odpocznie-po-wielu-latach-bezdomnoścI

Jestem za przyznaniem wsparcia w kwocie 200 zł Misiowi z wątku powyżej.

Dziękuję!

Dnia 10.01.2019 o 17:46, asikowska napisał:

proszę o dane do przelewu dla Misia na pw

wysłane, dziękuję!

Dnia 12.01.2019 o 09:25, Jolanta08 napisał:

Oczywiście Misiowi należy się pomoc

Bardzo dziekuję!

Posted

Mam takie pytanie rozliczeniowe...Kiedy są uzupełniane wpłaty w poście rozliczeniowym? Czy to od czegoś zależy?  Ostatni stan konta jest zapisany z datą 08.12.18.Nie ma wszystkich wpłat z grudnia,jak i teraźniejszych...

Posted

Bardzo dziękuję w imieniu Misia za wpłatę 200zł, Miś śpi w łóżeczku z panią w hoteliku, jak koty się kłócą wlatuje między nimi i robi porządek - ale nie gryzie, tak pokazuje że on rządzi;)

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted

witam się w nowym miesiącu i proszę o zapomogę w kwocie 200 zł dla Watsona, który został wyciągnięty z wrocławskiego schroniska, wiadomo, że dla dużego, starego, czarnego psa szansę na adopcje są bliskie zeru :(, Watson miał szczęście pojechał do hoteliku, żeby żyć godnie swe seniorskie życie i na ten cel zostaną spożytkowane środki; poniżej link do wątku;

https://www.dogomania.com/forum/topic/348037-watson-prosi-o-wsparcie-a-najlepiej-o-dom/?page=8

bardzo będę wdzięczna za zapomogę dla Seniora

Posted
Dnia 16.02.2019 o 20:56, asiuniab napisał:

witam się w nowym miesiącu i proszę o zapomogę w kwocie 200 zł dla Watsona, który został wyciągnięty z wrocławskiego schroniska, wiadomo, że dla dużego, starego, czarnego psa szansę na adopcje są bliskie zeru :(, Watson miał szczęście pojechał do hoteliku, żeby żyć godnie swe seniorskie życie i na ten cel zostaną spożytkowane środki; poniżej link do wątku;

https://www.dogomania.com/forum/topic/348037-watson-prosi-o-wsparcie-a-najlepiej-o-dom/?page=8

bardzo będę wdzięczna za zapomogę dla Seniora

Jestem za przyznaniem Watsonowi kwoty pomocy: 200 złotych.

• Upvote 1
Posted

https://www.dogomania.com/forum/topic/61913-argo-z-szydłowca-na-dt-u-murki-potrzebne-wsparcie-na-opłaty-i-szukanie-domu/?page=492

chciałabym prosić o pomoc w wysokości 200 złotych dla Argo. Zabrany w 2009 roku z Szydłowca ranny pies ostatnie 10 lat spędził w hotelikach. Jak to bywa na dogo - wykruszyły się deklaracje, rosną długi Argo, a on sam zaczął chorować. Pozostali przy nim "najwierniejsi z wiernych przyjaciół", ale czasem trudno podołać kosztom.

Jeśli można przeznaczyć 100 zł na leki, a 100 zł na spłatę długu w hoteliku, byłoby to wielką pomocą w poprawie jego finansów. Arguś to weteran dogomanii, niestety większość pomagających mu od początki nie bywa już na dogo, deklaracje nie pokrywają kosztów hoteliku, a tu jeszcze leki i badania...

Jeśli nie można na hotelik - to chociaż na leki.

• Like 1
Posted
11 godzin temu, mari23 napisał:

https://www.dogomania.com/forum/topic/61913-argo-z-szydłowca-na-dt-u-murki-potrzebne-wsparcie-na-opłaty-i-szukanie-domu/?page=492

chciałabym prosić o pomoc w wysokości 200 złotych dla Argo. Zabrany w 2009 roku z Szydłowca ranny pies ostatnie 10 lat spędził w hotelikach. Jak to bywa na dogo - wykruszyły się deklaracje, rosną długi Argo, a on sam zaczął chorować. Pozostali przy nim "najwierniejsi z wiernych przyjaciół", ale czasem trudno podołać kosztom.

Jeśli można przeznaczyć 100 zł na leki, a 100 zł na spłatę długu w hoteliku, byłoby to wielką pomocą w poprawie jego finansów. Arguś to weteran dogomanii, niestety większość pomagających mu od początki nie bywa już na dogo, deklaracje nie pokrywają kosztów hoteliku, a tu jeszcze leki i badania...

Jeśli nie można na hotelik - to chociaż na leki.

Jestem za pomocą dla Argo  w kwocie 200 zł

• Like 2
Posted

Bardzo proszę o pomoc niewidomemu Aureliuszowi ,staruszek niedawno został wyciągnięty ze schronu więc nie wiemy w jakim jest stanie i będzie potrzebował diagnostyki ,która w jego przypadku jest priorytetem

Aureliusz - głuchy, niedowidzący staruszek, pozbawiony wszystkiego, co zapewne było mu znane, kochane przez niego i bezcenne, porzucony wylądował w schronie :( Czy ma tam zostać? Bardzo proszę dajmy mu chociaż namiastkę domu.

Posted
8 minut temu, Bogusik napisał:

Jestem za udzieleniem Fado pomocy w kwocie 200 zł

• Upvote 1
Posted
9 godzin temu, Jolanta08 napisał:

Bardzo proszę o pomoc niewidomemu Aureliuszowi ,staruszek niedawno został wyciągnięty ze schronu więc nie wiemy w jakim jest stanie i będzie potrzebował diagnostyki ,która w jego przypadku jest priorytetem

Aureliusz - głuchy, niedowidzący staruszek, pozbawiony wszystkiego, co zapewne było mu znane, kochane przez niego i bezcenne, porzucony wylądował w schronie :( Czy ma tam zostać? Bardzo proszę dajmy mu chociaż namiastkę domu.

Jestem za przyznaniem pomocy niewidomemu Aureliuszowi w kwocie 200 złotych.

• Upvote 1
Posted
9 godzin temu, Bogusik napisał:

Jestem za przyznaniem pomocy schorowanemu Fado  w kwocie 200 złotych.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
26 minut temu, Monika z Katowic napisał:

Jestem za przyznaniem pomocy niewidomemu Aureliuszowi w kwocie 200 złotych.

Moniko ,bardzo dziękuję a że nie mam już lajków to jutro nadrobię zaległości

• Like 1
Posted

Kochane Kobietki Dogomanki bardzo serdecznie dziękuję za przyznaną zapomogę dla mojego podopiecznego staruszka Aureliusza. Z okazji Dnia Kobiet przesyłamy wam serdeczne życzenia.

1592509892_DzieKobiet.jpg.d6abbcea7e322bb1167d3a5d84b1fcdc.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 7.03.2019 o 09:15, Jolanta08 napisał:

Jestem za udzieleniem Fado pomocy w kwocie 200 zł

Dnia 7.03.2019 o 18:27, Monika z Katowic napisał:

Jestem za przyznaniem pomocy schorowanemu Fado  w kwocie 200 złotych.

21 godzin temu, asikowska napisał:

Ja też jestem za pomocą dla tych staruszków. Kochani proszę o dane do przelewu na pw.

Bardzo dziękuję za przyznanie Fado pomocy w kwocie 200zł.kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0069.gif  Zaraz poproszę skarbnika aby przesłał nr konta do przelewu

• Like 1