mari23 Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 16 minut temu, Monika z Katowic napisał: Kochana mari23! Link jest konieczny - albo do wątku indywidualnego, albo do wątku zbiorczego. Zaraz po spełnieniu tego wymogu potrzebujący Bezik otrzyma od Skarpety kwotę 200 zł na leczenie. https://www.dogomania.com/forum/topic/98038-tymczasy-wcale-nie-tymczasowe-czyli-gromadka-psiaków-szuka-domków/ link od lat ten sam :) zakładałam pojedyncze wątki kilku psom, ale i czasu brak, i niewiele osób zagląda, więc został ten zbiorczy. DZIĘKUJĘ !!!! Quote
Jolanta08 Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Jestem za pomocą dla Bezika w kwocie 200 zł 2 Quote
Monika z Katowic Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Dnia 15.05.2019 o 22:22, Jolanta08 napisał: Jestem za pomocą dla Bezika w kwocie 200 zł Ja również jestem za pomoca w kwocie 200 zł. Quote
Kejciu Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Dnia 7.04.2019 o 13:02, asiuniab napisał: witam ciocie, chciałabym prosić o wsparcie w tym miesiącu Babelka, to mały piesek w wieku13-14 lat. U kwiaciarenki jest około 4 lat i jak każdy staruszek potrzebuje wsparcia stawów, mokrego jedzonka, ząbki już nie te, witamin. z wątku poniżej: https://www.dogomania.com/forum/topic/133830-w-tej-krainie-znajdziesz-psa-i-kotabdt-u-kwiaciarenki/?page=52 Przepraszam że dopiero teraz ale natłok spraw i chory kotek u Kwiaciarenki z którym jeżdżę po lekarzach i który jest po 3 operacjach mnie przytloczył. Za otrzymane pieniążki po konsultacji z Marzenką zakupiłam Quote
mari23 Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Dnia 15.05.2019 o 22:22, Jolanta08 napisał: Jestem za pomocą dla Bezika w kwocie 200 zł Bardzo dziękuję za pomoc dla Bezika !!! <3 Dostałam wiadomość od kikou, że prawdopodobnie niedoczynność tarczycy z tych badań wynika, czekamy na potwierdzenie diagnozy 2 Quote
Jolanta08 Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Zwracam się z prośbą o pomoc w wysokości 200 zł dla Jogiego, starszego psiaka który potrzebuje pieniędzy na diagnostykę ,na chwilę obecną przebywa w lecznicy a biedak nie ma nawet pełnych deklaracji Jogi odebrany ze schroniska! Czeka na badanie i zaczyna nowe Zycie u Murki - Porzucony malutki puchaty staruszek czeka na ratunek w zamojskim schronisku... Quote
Monika z Katowic Posted May 22, 2019 Author Posted May 22, 2019 11 godzin temu, Jolanta08 napisał: Zwracam się z prośbą o pomoc w wysokości 200 zł dla Jogiego, starszego psiaka który potrzebuje pieniędzy na diagnostykę ,na chwilę obecną przebywa w lecznicy a biedak nie ma nawet pełnych deklaracji Jogi odebrany ze schroniska! Czeka na badanie i zaczyna nowe Zycie u Murki - Porzucony malutki puchaty staruszek czeka na ratunek w zamojskim schronisku... Jestem za udzieleniem pomocy Jogiemu w kwocie 200 złotych. Quote
Jolanta08 Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 17 minut temu, Monika z Katowic napisał: Jestem za udzieleniem pomocy Jogiemu w kwocie 200 złotych. Moniko ,bardzo dziękuję 1 Quote
asikowska Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 ja też jestem za, proszę o dane do przelewu 2 Quote
Jolanta08 Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 10 godzin temu, asikowska napisał: ja też jestem za, proszę o dane do przelewu asikowska ,pięknie dziękuję 1 Quote
asiuniab Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 cześć moje ulubione Ciocie, dziś chciałabym prosić o zapomogę w kwocie 200 zł dla Watsona z wątku poniżej: https://www.dogomania.com/forum/topic/348037-watson-prosi-o-wsparcie-a-najlepiej-o-dom/?page=10 Poniżej motywuję swoją prośbę: Watson mieszka w hoteliku Tymczasik od 19 października 2018. Został zabrany ze schroniska. Ma 13 lat, jest duży i brzydki - czytaj: prototyp psa nieadopcyjnego. Na dokładkę miał zostać wywieziony do schroniska bez wolontariatu. A przecież Watson to fajne, pogodne psisko, które kocha ludzi i zwierzęta... W Tymczasiku świetnie sobie radzi, dobrze dogaduje się z innymi psami. Tylko że oczywiście ta przyjemność kosztuje: całe 400 zł miesięcznie... + oczywiście koszty leczenia Quote
asikowska Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 kochani od jutra do poniedziałku mnie nie ma, nie mam jeszcze danych do przelewu dla Joggiego jestem oczywiście też za pomocą dla Watsona Quote
Jolanta08 Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 Dnia 2019-05-28 o 20:48, asiuniab napisał: cześć moje ulubione Ciocie, dziś chciałabym prosić o zapomogę w kwocie 200 zł dla Watsona z wątku poniżej: https://www.dogomania.com/forum/topic/348037-watson-prosi-o-wsparcie-a-najlepiej-o-dom/?page=10 Poniżej motywuję swoją prośbę: Watson mieszka w hoteliku Tymczasik od 19 października 2018. Został zabrany ze schroniska. Ma 13 lat, jest duży i brzydki - czytaj: prototyp psa nieadopcyjnego. Na dokładkę miał zostać wywieziony do schroniska bez wolontariatu. A przecież Watson to fajne, pogodne psisko, które kocha ludzi i zwierzęta... W Tymczasiku świetnie sobie radzi, dobrze dogaduje się z innymi psami. Tylko że oczywiście ta przyjemność kosztuje: całe 400 zł miesięcznie... + oczywiście koszty leczenia Kochana anusiab ,na Twój wniosek Watson otrzymał w lutym br pomoc w wysokości 200 zł . Oczywiście Skarpeta wspiera psiaki w uzasadnionych przypadkach więcej niż jeden raz ,ale dla mnie ten przypadek jest tym z którym się nie spotkałam więc poczekam na decyzję pozostałego członka komisji. Quote
asiuniab Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 19 godzin temu, Jolanta08 napisał: Kochana anusiab ,na Twój wniosek Watson otrzymał w lutym br pomoc w wysokości 200 zł . Oczywiście Skarpeta wspiera psiaki w uzasadnionych przypadkach więcej niż jeden raz ,ale dla mnie ten przypadek jest tym z którym się nie spotkałam więc poczekam na decyzję pozostałego członka komisji. Jolanta08 dzięki piękne za czujność, zupełnie o tym nie pamiętałam, że Watson otrzymał pomoc, także wycofuję swoją prośbę o zapomogę dla Watsona, jeśli oczywiście sytuacja staruszka dramatycznie się pogorszy, to wtedy wyjątkowo zawnioskuję; jeszcze raz przepraszam, za zamieszanie :) ściskam wszystkie cioteczki Quote
Jolanta08 Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 28 minut temu, asiuniab napisał: Jolanta08 dzięki piękne za czujność, zupełnie o tym nie pamiętałam, że Watson otrzymał pomoc, także wycofuję swoją prośbę o zapomogę dla Watsona, jeśli oczywiście sytuacja staruszka dramatycznie się pogorszy, to wtedy wyjątkowo zawnioskuję; jeszcze raz przepraszam, za zamieszanie :) ściskam wszystkie cioteczki Nie ma za co przepraszać bo masz prawo zapomnieć :)) w końcu nie na jednym wątku pomagamy psiakom. Życzę Watsonowi wszystkiego dobrego a w razie potrzeby Skarpeta pomoże chłopakowi. 1 Quote
Olena84 Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Bardzo dziękuję za wsparcie Jogiego pod moją opieką kwotą 200zł i jeśli nie potwierdziłam także staruszka Misia 1 Quote
mari23 Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 Pomoc dla Bezika dotarła na konto, wykorzystana natychmiast - faktura zapłacona, Bezik już w trakcie leczenia Bezik dziękuje !!! <3 1 Quote
mari23 Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Dostałam Vetoryl dla Bezika, a jemu na szczęście "tylko" Euthyrox potrzebny. Dlatego oddam psiakowi w potrzebie, także Nutribound - zestaw niezbędnych składników wspomagających wczesną i stopniową rekonwalescencje psów. Edytuję, bo przypomniałam sobie, że całkiem blisko mam do psa z Cushingiem, to Perełka u Ulv we Wrocławiu. 1 Quote
Jolanta08 Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Bardzo proszę o pomoc na leczenie małego staruszka Gacusia , który dzięki Gabi79 został zabrany ze schroniska w którym biedak mdlał ze strachu. Okazało się ,że ma anemię, chore jelita ,trzustkę, serduszko i jakby tego było mało to dostał ataku padaczki :(( https://www.dogomania.com/forum/topic/350289-anemia-zapalenie-jelit-problemy-z-trzustk%C4%85-szmery-w-serduszku-gacu%C5%9B-u-mnie-w-bdt-bardzo-prosi-o-wsparcie-na-leczenie/ 1 Quote
Monika z Katowic Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 Dnia 3.08.2019 o 10:33, Jolanta08 napisał: Bardzo proszę o pomoc na leczenie małego staruszka Gacusia , który dzięki Gabi79 został zabrany ze schroniska w którym biedak mdlał ze strachu. Okazało się ,że ma anemię, chore jelita ,trzustkę, serduszko i jakby tego było mało to dostał ataku padaczki :(( https://www.dogomania.com/forum/topic/350289-anemia-zapalenie-jelit-problemy-z-trzustk%C4%85-szmery-w-serduszku-gacu%C5%9B-u-mnie-w-bdt-bardzo-prosi-o-wsparcie-na-leczenie/ Jestem za wsparciem staruszka Gacusia w kwocie 200 złotych. 1 Quote
Jolanta08 Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 21 godzin temu, Monika z Katowic napisał: Jestem za wsparciem staruszka Gacusia w kwocie 200 złotych. Moniko ,z całego serca dziękuję 1 Quote
asikowska Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 ja też jestem za pomocą dla Gacusia. Proszę dane do przelewu na pw. 2 Quote
Jolanta08 Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 8 godzin temu, asikowska napisał: ja też jestem za pomocą dla Gacusia. Proszę dane do przelewu na pw. Dziękuję z całego serca 1 Quote
Gabi79 Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Dnia 6.08.2019 o 13:26, Monika z Katowic napisał: Jestem za wsparciem staruszka Gacusia w kwocie 200 złotych. 10 godzin temu, asikowska napisał: ja też jestem za pomocą dla Gacusia. Proszę dane do przelewu na pw. Z całego serca dziękuję w imieniu Gacusia!!! 1 Quote
Recommended Posts