Aska7 Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Na konto ZEA wpłynęło 350,00 zł. dla Dylana. Dziękuję ❤️🌺 2 Quote
Monika z Katowic Posted February 15 Author Posted February 15 Tak - działa od roku 2010, czyli piętnaście lat. 2 Quote
elik Posted February 16 Posted February 16 Dnia 3.12.2024 o 22:23, Monika z Katowic napisał: Ja także jestem za pomocą dla Dylana w kwocie 350 złotych. Serdecznie dziękuję za poparcie mojej prośby 🌺 ❤️ Quote
Monika z Katowic Posted April 5 Author Posted April 5 Jako stały deklarowicz Skarpety im. Talcott zwracam się z wnioskiem o przyznanie pomocy w kwocie 300 złotych starszej suczce Jadzi, chorej na padaczkę, z tego wątku: Quote
Sara2011 Posted April 5 Posted April 5 Bardzo serdecznie proszę o wsparcie kwotą 300zł schorowanej suni Frezji, która generuje duże, comiesięczne koszty ze względu na to, że musi przyjmować na stałe leki na padaczkę i tarczycę plus koszty za DT, karmy, itd, a deklaracji ma niewiele i ciągle się "wykruszają". Będę bardzo wdzięczna za pozytywne rozpatrzenie wniosku. 1 Quote
Monika z Katowic Posted April 5 Author Posted April 5 Wraz z Asikowską - skarbnikiem Skarpety - oba wnioski rozpatrujemy pozytywnie. Obie sunie - JADZIA i FREZJA otrzymają po 300 złotych wsparcia. 1 Quote
rozi Posted April 8 Posted April 8 Zwracam się z prośbą o wsparcie dla czterech piesków. Jeden mój, inne nie moje. Jasna Pola moja moja stale wymaga opieki wet Wiktor Dylan Grey Co będzie przyznane, to dziękują piesunie . 💓 1 Quote
Monika z Katowic Posted April 8 Author Posted April 8 Do rozi! Jedna osoba - wniosek o wsparcie jednego psa. Tak działa Skarpeta im. Talcott. Tu nie składamy wniosków zbiorowych. POLA otrzyma wsparcie w kwocie 300 zł. Ale o wsparcie pozostałych trzech psów muszą się zwrócić ich dogomaniaccy opiekunowie. Nie jesteś ich opiekunem! Poproś opiekunów psów, aby zwrócili się z wnioskiem do Skarpety. My, od 15 lat, kierujemy się jasnymi regułami. To są finanse darowane przez dogomaników i traktujemy je z szacunkiem, rzetelnością i starannością. Quote
rozi Posted April 8 Posted April 8 No ja po prostu zgłosiłam staruszki w potrzebie. Tak po prostu. Nie można, to nie można. Quote
rozi Posted April 8 Posted April 8 Dnia 8.04.2025 o 18:39, Monika z Katowic napisał: POLA otrzyma wsparcie w kwocie 300 zł. Pola ślicznie dziękuje. Quote
Sara2011 Posted April 8 Posted April 8 Frezja ślicznie dziękuje za wsparcie w kwocie 300zł Skarpecie im. Talcott 💖. 1 Quote
asikowska Posted April 8 Posted April 8 Tak jak pisała Monika. Jednorazowo można zgłosić o wsparcie dla jednego pieska. Pola to wsparcie od skarpety otrzyma. Proszę na pw o przesłanie danych do przelewu a po otrzymaniu wsparcia informację tutaj na wątku jak pieniądze wpłyną. 1 Quote
Monika z Katowic Posted April 12 Author Posted April 12 Napisałam do opiekunów pozostałych 3 piesków (nieregulaminowo grupowo zgłoszonych przez rozi). Czekamy teraz na wnioski opiekunów. Quote
Monika z Katowic Posted April 15 Author Posted April 15 Dnia 12.04.2025 o 18:41, Aska7 napisał: Proszę o wsparcie Skarpety dla Wiktora. Jestem za przyznaniem Wiktorowi kwoty wsparcia w wysokości 300 złotych. Skarbnik Skarpety też jest za. Proszę o przesłanie danych do przelewu. Quote
Recommended Posts