Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.01.2022 o 20:09, mari23 napisał:

i jeszcze jedna prośba, wiem, że mogę prosić o pomoc dla jednego miesięcznie psiaka, ale nie co miesiąc prosiłam, więc może na poczet któregoś z tych nie wykorzystanych miesięcy. Gdyby jednak trzeba było zwrócić część pomocy wg regulaminu - zapłacę z własnych pieniążków, ten biedak nie ma NIC.

received_298863262198450.jpeg

ślepy jamnisio bez jednego oczka, w tym samym schronisku co kudłatek z depresją i do tego samego miejsca pojedzie. Na razie jego sprawy omawiane są na wątku Edzia, bo własnie zamiast Edzia ślepcio pojedzie do hoteliku. Wątek Edzia w ciągu najbliższych godzin stanie się wątkiem ślepego jamnisia Oczusia:

Jestem za przyznaniem pomocy bezzwrotnej w kwocie 300 złotych ze względu na chore, wymagające leczenia oczko tego pieska Oczka.

Posted
Dnia 7.01.2022 o 21:57, Monika z Katowic napisał:

Jestem za przyznaniem pomocy bezzwrotnej w kwocie 300 złotych.

Dnia 7.01.2022 o 22:06, Monika z Katowic napisał:

Jestem za przyznaniem pomocy bezzwrotnej w kwocie 300 złotych ze względu na chore, wymagające leczenia oczko tego pieska Oczka.

Bardzo, bardzo dziękuję !!!! ❤️❤️❤️ 

Zobacz obraz źródłowy

• Like 1
Posted
Dnia 4.01.2022 o 18:37, mari23 napisał:

Bardzo proszę o pomoc dla tego stareńkiego maluszka w dramatycznym stanie psychicznym i fizycznym. Opuszcza schronisko i nie ma nic na start, na diagnostykę podstawową choćby. Oto jego wątek:

Joszko umarł 😞

zebrane środki wystarczą na pokrycie kosztów, prosimy więc o wycofanie pomocy ze Skarpety, przyda się innemu staruszkowi.

Napisałam PW do asikowskiej, żeby nie robiła przelewu.

• 3 weeks later...
Posted

To znów ja z prośbą o pomoc dla kolejnego biedaka w dramatycznym stanie, spędził w schronisku 11 lat 😞 😞pobyt w hoteliku to 15 zł/doba, a patrząc na tego biedaka nie sposób nie przewidywać ogromnych kosztów weterynaryjnych 😞

oto jego wątek:

• Like 1
Posted
Dnia 9.02.2022 o 20:49, mari23 napisał:

To znów ja z prośbą o pomoc dla kolejnego biedaka w dramatycznym stanie, spędził w schronisku 11 lat 😞 😞pobyt w hoteliku to 15 zł/doba, a patrząc na tego biedaka nie sposób nie przewidywać ogromnych kosztów weterynaryjnych 😞

oto jego wątek:

Jestem za przyznaniem temu biedakowi 200 złotych pomocy bezzwrotnej.

On nazywa się Drugi Feniś?

• Like 1
Posted
Dnia 14.02.2022 o 22:02, Monika z Katowic napisał:

Z bazarku imiennego otrzymał imię Drugi, a że wyglądem i stanem Feniksa przypomina, to wszyscy piszą "drugi Feniś". Opuścił już schronisko i pilnie potrzebuje funduszy na diagnostykę.

• 3 weeks later...
Posted

Składam wniosek o jednorazowe wsparcie bezdomnej Jadziuni z ciężką padaczką.

Serdecznie proszę o kwotę 300 złotych, bo Jadziunia nie ma stałych deklaracji.

Finanse potrzebne są na leki, wizyty u weterynarza.

Link do wątku, który po odejściu Pelikanka, "oddziedziczyła" Jadziunia:

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 14.02.2022 o 22:02, Monika z Katowic napisał:

Na konto Drugiego wpłynęło 200zł ze skarpety im. Talcott.  Bardzo dziękujemy!!!

• 2 months later...
Posted

Po raz kolejny przychodzę żebrać o pomoc..... ten biedak w schronisku spędził 8 lat!!! Nie ma nic, nawet połowy potrzebnych deklaracji, a przed nim diagnostyka i koszty hotelowania.... potrzebuje pomocy.... duuużej pomocy 😞 😞 😞

oto jego wątek:

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 14.06.2022 o 12:12, mari23 napisał:

Po raz kolejny przychodzę żebrać o pomoc..... ten biedak w schronisku spędził 8 lat!!! Nie ma nic, nawet połowy potrzebnych deklaracji, a przed nim diagnostyka i koszty hotelowania.... potrzebuje pomocy.... duuużej pomocy 😞 😞 😞

oto jego wątek:

Jestem za przyznaniem temu pieskowi pomocy bezzwrotnej w kwocie 300 złotych .

• Like 1
  • Monika z Katowic changed the title to Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.
Posted
Dnia 27.06.2022 o 17:03, Monika z Katowic napisał:

Dziękuję ❤️ Bardzo, bardzo dziękuję !!!!!

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 27.06.2022 o 17:03, Monika z Katowic napisał:

Dnia 28.06.2022 o 21:02, asikowska napisał:

ja też jestem za przyznaniem pomocy dla pieska, proszę o dane do przelewu na priv.

Pomoc dotarła, banerek Skarpety wklejony w pierwszym poście wątku Wiktora. Bardzo dziękuję !!!!! ❤️ 

• 4 weeks later...
Posted

Staruszek Loluś po w miarę dobrych latach znalazł się w dramatycznej sytuacji. Błagam o pomoc finansową, a potrzebny będzie i wózek, i leki, i zabiegi..... a Loluś nie ma zebranych "oszczędności" 😞

• 3 weeks later...
Posted
Dnia 5.08.2022 o 09:04, mari23 napisał:

Staruszek Loluś po w miarę dobrych latach znalazł się w dramatycznej sytuacji. Błagam o pomoc finansową, a potrzebny będzie i wózek, i leki, i zabiegi..... a Loluś nie ma zebranych "oszczędności" 😞

Na wsparcie Lolusia Skarpeta im. Talcott przeznacza 300 złotych bezzwrotnego wsparcia.

• Like 1
Posted
Dnia 28.08.2022 o 20:24, Monika z Katowic napisał:

Na wsparcie Lolusia Skarpeta im. Talcott przeznacza 300 złotych bezzwrotnego wsparcia.

Bardzo, bardzo dziękuję w imieniu Lolusia i Opiekunki ❤️ 

• Like 1
Posted
Dnia 5.08.2022 o 09:04, mari23 napisał:

Loluś bardzo dziękuje Skarpecie im. Talcott za tak ogromną i niespodziewaną pomoc ( 300,00 zł).

Jeszcze nie tracimy nadziei. Wierzymy że chłopak się pozbiera, jak 13 lat temu. Tyle w nim  energii i życia, Rehabilitujemy, aplikujemy Nivali na przewodnictwo nerwowe. Codziennie jesteśmy w lecznicy.

Dlatego potrzebna każda złotówka , każda.

Mari23 ,dla Ciebie specjalne podziękowania za rekomendację Lolusia.

Dnia 29.08.2022 o 14:01, asikowska napisał:

czekam na numer konta na pw:)

Ona03 jest skarbnikiem Lolusia.Poproszę by się skontaktowała.

1069342642_Lolochory3.jpg.34ec6a557a5b7f9626817c13edbf4cc5.jpg

• Like 2
  • 3 weeks later...
Posted
Dnia 29.08.2022 o 23:08, togaa napisał:

Loluś bardzo dziękuje Skarpecie im. Talcott za tak ogromną i niespodziewaną pomoc ( 300,00 zł).

Jeszcze nie tracimy nadziei. Wierzymy że chłopak się pozbiera, jak 13 lat temu. Tyle w nim  energii i życia, Rehabilitujemy, aplikujemy Nivali na przewodnictwo nerwowe. Codziennie jesteśmy w lecznicy.

Dlatego potrzebna każda złotówka , każda.

Mari23 ,dla Ciebie specjalne podziękowania za rekomendację Lolusia.

Ona03 jest skarbnikiem Lolusia.Poproszę by się skontaktowała.

1069342642_Lolochory3.jpg.34ec6a557a5b7f9626817c13edbf4cc5.jpg

Kasa już na koncie Lolusia ❤️ Dziękuję z całego serca w imieniu "Galociarza" 

1578997398.jpg

Posted

I znów ja..... i znów z prośbą o pomoc..... zbliża się koniec miesiąca, a ten staruszek niewiele na na koncie, niewiele deklaracji... bardzo proszę o wsparcie Czarusia - sieroty :