Selenga Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Przelałam na konto Skarpety 105 zł ze spadku po nieodżałowanym dziadeczku Kamyczku. Prosiłabym o potwierdzenie na jego wątku jak wpłynął I jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za wsparcie Kamyczka. 2 Quote
Jolanta08 Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 8 godzin temu, Selenga napisał: Przelałam na konto Skarpety 105 zł ze spadku po nieodżałowanym dziadeczku Kamyczku. Prosiłabym o potwierdzenie na jego wątku jak wpłynął I jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za wsparcie Kamyczka. Tak mi przykro z powodu Kamyczka [*] :((Żegnaj piesku na tym świecie ... Dziękujemy za wsparcie Skarpety ! 1 Quote
Monika z Katowic Posted February 21, 2020 Author Posted February 21, 2020 16 godzin temu, Selenga napisał: Przelałam na konto Skarpety 105 zł ze spadku po nieodżałowanym dziadeczku Kamyczku. Prosiłabym o potwierdzenie na jego wątku jak wpłynął I jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za wsparcie Kamyczka. Najserdeczniej dziękujemy za wsparcie Skarpety im. Talcott. Pamięci prawdziwie dogomaniackiego psa Kamyczka [*] Quote
asikowska Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 bardzo mi przykro z powodu Kamyczka:( pieniążki wpłynęły 1 Quote
elik Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 Ogromnie dziękujemy za wsparcie finansowe dla chorej seniorki Fabii. Kwota 200,00 zł wpłynęła na jej konto w dniu 24.02.2020 r. Bardzo przepraszam za opóźnienie w powiadomieniu., spowodowane licznymi obowiązkami. Quote
Jolanta08 Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 Bardzo proszę o pomoc dla Cebulka ,który dzisiaj przeszedł rozległą operację , rokowania są bardzo niepewne. Koszt to wczoraj 400 zł a dzisiejsza operacja kolejne 600 zł . Cebulek bardzo potrzebuje wsparcia Duszek – staruszek za TM [*] Po jego odejściu szansę na normalne życie dostał Cebulek Quote
Jolanta08 Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 13 godzin temu, Jolanta08 napisał: Bardzo proszę o pomoc dla Cebulka ,który dzisiaj przeszedł rozległą operację , rokowania są bardzo niepewne. Koszt to wczoraj 400 zł a dzisiejsza operacja kolejne 600 zł . Cebulek bardzo potrzebuje wsparcia Duszek – staruszek za TM [*] Po jego odejściu szansę na normalne życie dostał Cebulek Niestety , Cebulek nie przeżył :(( odszedł w nocy. Cebulek za TM, nie przeżył ciężkiej operacji. Quote
Monika z Katowic Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 Bardzo mi przykro, że Cebulek nie przeżył. Quote
mari23 Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 strach na dogo wejść, tyle staruszków, tyle pożegnań :( :( a ja z innym dramatem - Argusiowym :( https://www.dogomania.com/forum/topic/61913-argo-z-szydłowca-na-dt-u-murki-potrzebne-wsparcie-na-opłaty-i-szukanie-domu/wprawdzie otrzymał juz pomoc ze skarpety, to chyba weteran dogomanii, w tej chwili to najdłużej przez dogomaniaków utrzymywany pies w hotelikach - postarzał się, choruje, a deklaracje się wykruszyły :( podsumowałam dzisiaj jego finanse, załamałam się :( Pomocy, Skarpeto Staruszkowa! https://www.dogomania.com/forum/topic/61913-argo-z-szydłowca-na-dt-u-murki-potrzebne-wsparcie-na-opłaty-i-szukanie-domu/ Quote
Monika z Katowic Posted June 2, 2020 Author Posted June 2, 2020 Dnia 26.05.2020 o 20:05, mari23 napisał: strach na dogo wejść, tyle staruszków, tyle pożegnań :( :( a ja z innym dramatem - Argusiowym :( https://www.dogomania.com/forum/topic/61913-argo-z-szydłowca-na-dt-u-murki-potrzebne-wsparcie-na-opłaty-i-szukanie-domu/wprawdzie otrzymał juz pomoc ze skarpety, to chyba weteran dogomanii, w tej chwili to najdłużej przez dogomaniaków utrzymywany pies w hotelikach - postarzał się, choruje, a deklaracje się wykruszyły :( podsumowałam dzisiaj jego finanse, załamałam się :( Pomocy, Skarpeto Staruszkowa! https://www.dogomania.com/forum/topic/61913-argo-z-szydłowca-na-dt-u-murki-potrzebne-wsparcie-na-opłaty-i-szukanie-domu/ Po analizie wątku i tragicznej sytuacji Argo - jestem za przyznaniem w ramach wyjątku kwoty 300 złotych. 1 Quote
Jolanta08 Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 20 minut temu, Monika z Katowic napisał: Po analizie wątku i tragicznej sytuacji Argo - jestem za przyznaniem w ramach wyjątku kwoty 300 złotych. Zgadzam się z Moniką ,która podjęła słuszną decyzję o propozycji pomocy w wysokości 300 zł. i jestem za wsparciem Argo taką kwotą. 2 Quote
Monika z Katowic Posted June 19, 2020 Author Posted June 19, 2020 Stan finansów Skarpety na dzień 10.06.2020 to 2396 złotych 50 groszy. Mam prośbę - jakby ktoś mógł jeszcze indywidualnie pomóc staruszkowi ARGO i wpłacić jakiś grosik... Zrzutka dla Argo: https://zrzutka.pl/2gthy5 Quote
mari23 Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Dnia 2.06.2020 o 13:45, Monika z Katowic napisał: Po analizie wątku i tragicznej sytuacji Argo - jestem za przyznaniem w ramach wyjątku kwoty 300 złotych. przepraszam za nieobecność na dogo, nieco mnie życie przygniotło :( Dnia 4.06.2020 na konto Argusia dotarła pomoc w wysokości 300 złotych. Kwota ogromna, a wdzięczność jeszcze większa!!!!!! Argo - dogomaniacki weteran z topniejacą gromadką jego fan-clubu DZIĘKUJE !!! 2 Quote
bakusiowa Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Dnia 19.06.2020 o 12:34, Monika z Katowic napisał: Jakby ktoś mógł jeszcze indywidualnie pomóc staruszkowi ARGO i wpłacić jakiś grosik... Zrzutka dla Argo: https://zrzutka.pl/2gthy5 Wpłaciłam i udostępniłam. Jeszcze porozsyłam po znajomych ale nie wiem co z tego wyniknie. Quote
Monika z Katowic Posted June 29, 2020 Author Posted June 29, 2020 Jako stały deklarowicz składam wniosek o pomoc w kwocie 200 zł dla BALBINKI z tego wątku: https://www.dogomania.com/forum/topic/349501-pomocy-brak-deklaracji-balbinka-radosna-mała-suczka-marzy-o-domu-na-resztę-swoim-dni-i-prosi-o-pomoc-w-utrzymaniu/ Staruszka Balbinka już raz (ale ponad rok temu) otrzymała pomoc od Skarpety. Teraz znowu jest w wielkiej potrzebie - starość, rosnący dług. Myślę, że Skarpeta została stworzona właśnie dla takich bied jak biedna BALBINKA. Quote
Jolanta08 Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 Dnia 29.06.2020 o 18:42, Monika z Katowic napisał: Jako stały deklarowicz składam wniosek o pomoc w kwocie 200 zł dla BALBINKI z tego wątku: https://www.dogomania.com/forum/topic/349501-pomocy-brak-deklaracji-balbinka-radosna-mała-suczka-marzy-o-domu-na-resztę-swoim-dni-i-prosi-o-pomoc-w-utrzymaniu/ Staruszka Balbinka już raz (ale ponad rok temu) otrzymała pomoc od Skarpety. Teraz znowu jest w wielkiej potrzebie - starość, rosnący dług. Myślę, że Skarpeta została stworzona właśnie dla takich bied jak biedna BALBINKA. Jestem za pomocą dla Balbinki w kwocie 200 zł 1 Quote
bakusiowa Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 Po latach bardzo intensywnego działania DT Mestudio boryka się z kłopotami i dużym długiem. Na przełomie 2019/2020 odeszły 3 starsze pieski , 2 z nich chorowały (nowotwór, zawał, pęknięty przedsionek) i pozostał po nich dług w lecznicy ponad 1000 zł. Odkąd nie ma spektakularnych przyjęć nowych piesków na wątku zrobiło się cicho. DT nie ma wystarczającego stałego wsparcia , a gospodarze mają kłopoty ze znalezieniem pracy. Zostały tam w tej chwili wybitnie nieadopcyjne 2 suczki co najmniej 10-cio letnie i jeden młodszy piesek z łamliwością kości do tego kilka przygarniętych kotów.. Stała pomoc to 30 zł. W związku z tą trudną sytuacja proszę Skarpetę o pomoc w maksymalnej kwocie jaka jest możliwa. https://www.dogomania.com/forum/topic/133070-dt-mestudio-w%C4%85tek-zbiorczy-tymczas%C3%B3w-banda/page/213/ Quote
Jolanta08 Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 Dnia 7.07.2020 o 21:29, bakusiowa napisał: Po latach bardzo intensywnego działania DT Mestudio boryka się z kłopotami i dużym długiem. Na przełomie 2019/2020 odeszły 3 starsze pieski , 2 z nich chorowały (nowotwór, zawał, pęknięty przedsionek) i pozostał po nich dług w lecznicy ponad 1000 zł. Odkąd nie ma spektakularnych przyjęć nowych piesków na wątku zrobiło się cicho. DT nie ma wystarczającego stałego wsparcia , a gospodarze mają kłopoty ze znalezieniem pracy. Zostały tam w tej chwili wybitnie nieadopcyjne 2 suczki co najmniej 10-cio letnie i jeden młodszy piesek z łamliwością kości do tego kilka przygarniętych kotów.. Stała pomoc to 30 zł. W związku z tą trudną sytuacja proszę Skarpetę o pomoc w maksymalnej kwocie jaka jest możliwa. https://www.dogomania.com/forum/topic/133070-dt-mestudio-w%C4%85tek-zbiorczy-tymczas%C3%B3w-banda/page/213/ DT Mestudio znalazł się w dramatycznej sytuacji i dlatego wyjątkowo jestem za pomocą w wysokości 300 zł. Trzymam kciuki by ta trudna sytuacja jak najszybciej uległa poprawie. 1 Quote
Monika z Katowic Posted July 9, 2020 Author Posted July 9, 2020 17 godzin temu, Jolanta08 napisał: DT Mestudio znalazł się w dramatycznej sytuacji i dlatego wyjątkowo jestem za pomocą w wysokości 300 zł. Trzymam kciuki by ta trudna sytuacja jak najszybciej uległa poprawie. Jestem za przyznaniem kwoty 300 zł jako pomocy od Skarpety im. Talcott. Quote
bakusiowa Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 5 minut temu, Monika z Katowic napisał: Jestem za przyznaniem kwoty 300 zł jako pomocy od Skarpety im. Talcott. Bardzo dziękuję. 1 Quote
mdk8 Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 Potwierdzam wpływ na konto Balbinki 200,- . Bardzo dziękuję za pomoc :) 2 Quote
TZmestudio Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Potwierdzam wpłynięcie 300zł na konto Bandy. Bardzo dziękujemy! 3 Quote
iwna5702 Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 A ja chciałam prosić o wsparcie Skarpety im. Talcott dla Szyszki. Szyszunia została zgarnięta z drogi, którą szła bez celu. Szyszka ma ok 10 lat - nie jest sterylizowana, a na dodatek przy okazji robienia jej ogólnych badań wyszło, że ma guz na śledzionie. Żeby szukać Szyszce domu stałego, sunia musi mieć najpierw wykonane te dwa zabiegi, które lekko licząc będą kosztować ok. 600 zl., a wstępne badania pochłonęły już 160,- zl. Sunia z drogi została zabrana przez Kasię i jest w tej chwili u niej - poniżej wątek psiaków, które przebywają u Kasi: https://www.dogomania.com/forum/topic/350739-szansa-na-cud-komu-podarować-życie/ Przy tej ilości podopiecznych jest niezwykle trudno wygospodarować potrzebne na zabiegi Szyszki pieniądze, dlatego bardzo proszę w mieniu Kasi i suni o wsparcie. Quote
Monika z Katowic Posted July 26, 2020 Author Posted July 26, 2020 Do iwna5702 - proszę o decyzję Jeżeli przyznamy Szyszce 200 zł wsparcia - to musisz zwrócić do Skarpety 50 złotych w przeciągu 6 tygodni. Ze względu na to, że nie jesteś stałym deklarowiczem Skarpety im. Talcott - przypominam obowiązujący regulamin: " - każdy, kto zgłosił pieska i otrzymał pomoc, jest zobowiązany w przeciągu 6 tygodni od uzyskania pomocy wnieść do Skarpety w dowolnej formie (wpłaty własnej, wpływów z bazarku, itp.) 25% kwoty uzyskanego wsparcia; powyższa zasada nie dotyczy stałych deklarowiczów (wpłaty od minimum 3 miesięcy po minimum 10 zł miesięcznie) - te osoby mogą zgłosić 1 pieska w miesiącu bez obowiązku zwrotu kwoty uzyskanej pomocy" 2 Quote
Recommended Posts