Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

Byłam tak ucieszona z pomocy dla Aureliusza, że nie zauważyłam, że zapomogę przyznałyście także Fado.  Dopiero Bogusik poinformowała o tym na jego wątku.

Bardzo, bardzo gorąco dziękuję

w imieniu tego potwornie skrzywdzonego psiaczka.

1776357535_dzikuj1.jpg.0b50394ab9ac50ff1e6ef833e1243da0.jpg

• Like 1
Posted

Proszę o pomoc w kwocie 200 złotych dla starego psa Kamyka z tego wątku:

klik: Kamyk, dogomaniacki weteran, zapomniany...

On jest od szczenięctwa bezdomny. Garstka darczyńców utrzymuje go od 10 lat.

Teraz zostało mu na jeden miesiąc w hoteliku....

Starzeje się i ma guza. Ogromnym problemem są także kamysiowe stawy.

Weterynarz zalecił tabletki Artro HA Dolfos i trzeba je stosować regularnie.

Posted
Dnia 27.02.2019 o 09:55, Jolanta08 napisał:

Jestem za pomocą dla Argo  w kwocie 200 zł

Dziękuję!!! Bardzo, bardzo dziękuję!!!

Dnia 27.02.2019 o 13:11, Monika z Katowic napisał:

Ja również jestem za pomocą dla psa Argo  w kwocie 200 złotych.

Dziękuję!!! Bardzo, bardzo dziękuję!!!

Dnia 4.03.2019 o 16:20, asikowska napisał:

poproszę o dane na pw

Podam od razu konto Murki - Argo jest u niej w hoteliku, ona kupuje leki i wszystko, czego Argo potrzebuje

Posted
Dnia ‎2019‎-‎03‎-‎11 o 21:04, Monika z Katowic napisał:

Proszę o pomoc w kwocie 200 złotych dla starego psa Kamyka z tego wątku:

klik: Kamyk, dogomaniacki weteran, zapomniany...

On jest od szczenięctwa bezdomny. Garstka darczyńców utrzymuje go od 10 lat.

Teraz zostało mu na jeden miesiąc w hoteliku....

Starzeje się i ma guza. Ogromnym problemem są także kamysiowe stawy.

Weterynarz zalecił tabletki Artro HA Dolfos i trzeba je stosować regularnie.

Jestem za pomocą w wysokości 200 zł dla Kamyka. Trzymaj się psinko

• Like 1
Posted

13 marca na konto Aureliusza wpłynęła kwota 200,00 zł ze Skarpety im. Talcott. Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu tego staruszka.

1255905458_kwiatki5.jpg.dc13c42a99b2dee72a206d48675c0bd1.jpg

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Proszę o wsparcie w kwocie 200 zł dla 8-letniej Balbinki z wątku: klik . Dziewczynka miała zabieg mastektomii na kwotę 350 zł, a na koncie pusto, Balbinką opiekuje się kikou i mdk8.

20190410_081341-1.jpg

20190409_185954-1-1.jpg

Posted
7 godzin temu, sharka napisał:

Proszę o wsparcie w kwocie 200 zł dla 8-letniej Balbinki z wątku: klik . Dziewczynka miała zabieg mastektomii na kwotę 350 zł, a na koncie pusto, Balbinką opiekuje się kikou i mdk8.

20190410_081341-1.jpg

20190409_185954-1-1.jpg

Jestem za pomocą dla Balbinki w wysokości 200 zł

• Like 1
Posted
Dnia 11.04.2019 o 12:56, asikowska napisał:

ja też  jestem za wsparciem dla Balbinki 

Zacytuję Ciebie bo jesteś skarbnikiem na tym wątku.Jakiś czas temu pytałam,jak wygląda uzupełnianie postu rozliczeniowego i czy to od czegoś zależy? Nie otrzymałam żadnej odpowiedzi...Post ten nie jest uzupełniany na bieżąco od grudnia...Nie ma wpłat i wypłat oraz adnotacji na jakie psiaki zostały przeznaczone pieniądze,tak jak to było wcześniej...Nie bardzo rozumiem jak to funkcjonuje i na jakiej podstawie,bo wypłaty są,a nie wiadomo jaki jest stan konta.Proszę o uzupełnienie postu, bo zaraz już nas maj zastanie...

stan na 02.12.2018   2255 zł

15 zł Ajula 03.12.2018

20 zł Monika z Katowic 03,12,2018

- 200 zł dla Lapisia 05.12.2018

stan na 08.12.2018  2090 zł

Posted

Uzupełniłam rozliczenie, proszę sprawdźcie czy wszystko się zgadza.

stan skarpety na 17.04.2019 r    1615 zł

wiem że ostatnio nawalam z rozliczeniami ale z przyczyn osobistych nie jestem w stanie robić tego na bieżąco.

Już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad tym żeby zrezygnować z roli skarbnika i może to jest dobry moment. Może ktoś z deklarowiczów chciałby przejąć tą funkcję?

• Like 2
  • 4 weeks later...
Posted

4ad4e31517de.jpg

przychodzę z prośbą, choć wolę dawać, niż otrzymywać - tym razem dla siebie, to znaczy dla "swojego" psa.

Bezik nie ma wątku, jest od dawna moim podopiecznym u kikou, to ogromny, niewidomy staruszek, który po usunięciu jąder z nowotworem czuł się dotąd świetnie.Niestety Bezik nam się rozchorował, na razie spędził cały dzień w klinice na badaniach, jest poważne podejrzenie Cushinga, czekamy na wyniki.... i rachunek na kwotę 360 złotych za te wszystkie badania. Chciałabym prosić o wsparcie na pokrycie kosztów tych badań, zanim znajdę "sponsorów" na dalsze badania i leczenie to będzie naprawdę duża pomoc.

Posted
24 minuty temu, mari23 napisał:

4ad4e31517de.jpg

przychodzę z prośbą, choć wolę dawać, niż otrzymywać - tym razem dla siebie, to znaczy dla "swojego" psa.

Bezik nie ma wątku, jest od dawna moim podopiecznym u kikou, to ogromny, niewidomy staruszek, który po usunięciu jąder z nowotworem czuł się dotąd świetnie.Niestety Bezik nam się rozchorował, na razie spędził cały dzień w klinice na badaniach, jest poważne podejrzenie Cushinga, czekamy na wyniki.... i rachunek na kwotę 360 złotych za te wszystkie badania. Chciałabym prosić o wsparcie na pokrycie kosztów tych badań, zanim znajdę "sponsorów" na dalsze badania i leczenie to będzie naprawdę duża pomoc.

Jeśli nie ma wątku to załóż mu taki krótki wątek ,chyba że jest na wątku zbiorczym to podaj link

• Like 1