sharka Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 wpłacam półroczami, jestem na bieżąco :) wg rozpiski na 1 stronie (dziesiąty? post): stan na 02.12.2018 2255 zł Quote
Monika z Katowic Posted December 6, 2018 Author Posted December 6, 2018 Dnia 5.12.2018 o 13:11, bakusiowa napisał: Tak w ogóle jak wyglądają finanse Skarpety i czy wszyscy pamiętają o wpłatach? Mamy wspaniałych i wyjątkowo rzetelnych Darczyńców. Aktywni deklarowicze Skarpety (rok 2018) to: asikowska (skarbnik), Jolanta08 (członek Komisji), Monika z Katowic (członek Komisji) Ajula, asiuniab, bakusiowa, dexterka, joaaa, Jolantina, mari23, Mar.Gajko, sunia2000, Nikus, Nuncek, sharka, Ukryty Smok, caryca26 i dołączyła teraz Bogusik. Obecny stan konta Skarpety im. Talcott to kwota: 2090 złotych. 2 Quote
asikowska Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Cytat stan na 08.12.2018 2090 zł bardzo dziękuje wszystkim deklarowiczom:) 2 Quote
mari23 Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Dnia 1.12.2018 o 12:06, asiuniab napisał: Witam cioteczki w nowym miesiącu, znów przyszłam prosić o zapomogę dla seniorka, tym razem - Lapiś, poniżej kompilacja informacji o dziadeczku; bardzo proszę o wsparcie na utrzymanie Lapisia w kwocie 200 zł LAPI: wiek - około 9 lat waga - 9,500 kg kastracja - tak choroby - serce, po wypadku (szycie po pogryzieniu) odrobaczenie, odpchlenie - tak szczepienie przeciwko wściekliźnie - tak (IX 2018) 15 lipca 2018 - Lapi opuścił schronisko i zamieszkał awaryjnie w hoteliku u Anecik do czasu podróży do hoteliku dla staruszków u kikou (planowanej na koniec sierpnia 2018) edit. 14 października 2018 Lapiś musiał wrócić do Anetki do hoteliku bo niestety chciała zjeść kotki Kasi :(. Anetka nie napisała jaki koszt za Lapisia za jego pobyt u niej w listopadzie ale jeszcze jej nie zapłaciłam bo dziadek na minusie a za chwilę będzie koniec listopada i trzeba będzie opłacić kolejny miesiąc. Czy ja do kompletu, bo psiaki w dwupaku mogę prosić o pomoc dla drugiego staruszka z tego samego wątku? czy ten uśmiech nie jest cudny ???? :) Pysio to kolega Lapisia, w takiej samej jak i on potrzebie PYSIEK wiek - ok. 9 - 10 lat waga - 12,200 kg kastracja - nie choroby - 0 odrobaczenie, odpchlenie - tak szczepienie przeciwko wściekliźnie - tak 1 Quote
Monika z Katowic Posted December 10, 2018 Author Posted December 10, 2018 Jestem za wsparciem Pysia w kwocie 200 złotych. 1 Quote
Onaa Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Bardzo dziękuję za wsparcie dla Lapisia , to dla nas ogromna pomoc. 1 Quote
Jolanta08 Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 16 godzin temu, Monika z Katowic napisał: Jestem za wsparciem Pysia w kwocie 200 złotych. Popieram 1 Quote
Jolanta08 Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 W święta Bożego Narodzenia udajemy się w duchową podróż do betlejemskiej groty by pokłonić się Bożej Dziecinie. Życzę wszystkim aby Maryja i Józef wyprosili dla Was u Bożej Dzieciny miłość, radość i obfitość łask. Wesołych Świąt 1 Quote
Bogusik Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Zdrowych,spokojnych i pełnych radości świąt Bożego Narodzenia :) 1 Quote
Monika z Katowic Posted December 31, 2018 Author Posted December 31, 2018 Dla wszystkich Deklarowiczów, Przyjaciół i Sympatyków Skarpety im. Talcott Quote
Monika z Katowic Posted January 1, 2019 Author Posted January 1, 2019 Najserdeczniej dziękuję, aktywnym w roku 2018, deklarowiczom Skarpety im.Talcott! Do naszego grona, najczęściej od wielu, wielu lat, należą:asikowska (skarbnik), Jolanta08 (członek Komisji), Monika z Katowic (członek Komisji) Ajula, asiuniab, bakusiowa, dexterka, joaaa, Jolantina, mari23, Mar.Gajko, sunia2000,Nikus, Nuncek, sharka, Ukryty Smok, caryca26 oraz Bogusik, ktora dołączyła do nas w grudniu 2018. 2 Quote
Jolanta08 Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku 1 Quote
Onaa Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Bardzo dziękuję za pomoc 200zł dla Pysia , z wątku ratujemy małe dziadeczki-ancymonki. 1 Quote
asiuniab Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Kochani życzę Wam i sobie na ten 2019 rok i każdy inny, żeby mogły przestać istnieć takie skarpety jak nasza, żeby nie potrzebne były ośrodki pomocy dla pokrzywdzonych zwierząt, tym samym pragnę żeby każde zwierze było kochane i zaopiekowane, żeby wszyscy ludzie godnie i z szacunkiem traktowali naszych braci mniejszych!! Póki co muszę Was prosić o pomoc dla stuletniego Misia, Jego historia poniżej: Misio ma 15 może16 wiosen, został zabrany z miejsca, gdzie żaden pies nie powinien być, a zwłaszcza taki dziadeczek. Piesek jest w pdt, nie szuka domu, będzie tam gdzie jest do końca swoich dni. Jest w miejscu sprawdzonym, które już polubił, polubił inne pieski, jest grzeczny, głównie śpi i je. Misio ma dwie stałe deklarowiczki dogomaniaczka i Mama dogomaniaczki, oraz od grudnia mnie w bardzo skromnej kwocie, dlatego Misio jest na minusie, wiadomo, że dziadeczki generują koszty. Misiowi brakuje na rozliczenie się z grudniem, dlatego bardzo, ale to bardzo proszę o zapomogę finansową w kwocie 200 zł dla tego starszego Pana :) będę Wam dozgonnie wdzięczna, jeśli przychylicie się do mojego wniosku :) Quote
Monika z Katowic Posted January 3, 2019 Author Posted January 3, 2019 Nie ma linku - serwer odrzuca połączenie tak,jakby wątek Misia nie istniał.... Quote
bakusiowa Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 8 minut temu, Monika z Katowic napisał: Nie ma linku - serwer odrzuca połączenie tak,jakby wątek Misia nie istniał.... U mnie też nie ukazuje sie link do mojego bazarku. Quote
asiuniab Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 1 godzinę temu, Monika z Katowic napisał: Nie ma linku - serwer odrzuca połączenie tak,jakby wątek Misia nie istniał.... :( nie wiem co się stało, wczoraj wszystko było ok, to chyba w tej chwili wina serwera, bo przy kolejnych próbach jest tak samo; będę jeszcze próbować, a na tę chwilę podam ścieżkę: strona główna - psy w potrzebie - psy do adopcji/znalezione - >>> Stuletni Misio jest w pdt - w końcu odpocznie po wielu latach bezdomności<<< (założony przez Olena84) cioteczki przepraszam, ale na tę chwilę nic nie wymyślę :( zobaczymy jak będzie jutro ... Quote
Anula Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 30 minut temu, asiuniab napisał: :( nie wiem co się stało, wczoraj wszystko było ok, to chyba w tej chwili wina serwera, bo przy kolejnych próbach jest tak samo; będę jeszcze próbować, a na tę chwilę podam ścieżkę: strona główna - psy w potrzebie - psy do adopcji/znalezione - >>> Stuletni Misio jest w pdt - w końcu odpocznie po wielu latach bezdomności<<< (założony przez Olena84) cioteczki przepraszam, ale na tę chwilę nic nie wymyślę :( zobaczymy jak będzie jutro ... https://www.dogomania.com/forum/topic/347873-stuletni-misio-jest-w-pdt-w-końcu-odpocznie-po-wielu-latach-bezdomności/ Quote
asiuniab Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Anula, to ten wątek, bardzo Ci dziękuję :) Quote
Monika z Katowic Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 https://www.dogomania.com/forum/topic/347873-stuletni-misio-jest-w-pdt-w-końcu-odpocznie-po-wielu-latach-bezdomnoścI Jestem za przyznaniem wsparcia w kwocie 200 zł Misiowi z wątku powyżej. 1 Quote
Recommended Posts