Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

witam kochane ja z prośbą o pomoc dla a 8-letniej spanielki  Beti u mari23 ze względu na dramatyczne losy Jej byłego właściciela; Jej stan był bardzo zły pilnie potrzebowała pomocy, guzy wyczuwalne były nawet dla mari23, brzuch czarny - estrogenowy, jak to określiła wetka. Zabieg trwał 2 godziny, źle biedula zniosła zabieg, ale trudno się dziwić, oprócz sterylki miała usuniętą listwę mleczną ( liczne twarde guzki i czarna  estrogenowa skóra), cały brzuch ma w szwach. Sunia kochana bardzo, ale słaba dzisiaj, ma też mieć zrobione badania krwi, bo dziąsła ma bardzo blade.

bardzo proszę o dotację w kwocie 200 zł

Posted
Dnia 18.02.2018 o 15:00, asiuniab napisał:

witam kochane ja z prośbą o pomoc dla a 8-letniej spanielki  Beti u mari23 ze względu na dramatyczne losy Jej byłego właściciela; Jej stan był bardzo zły pilnie potrzebowała pomocy, guzy wyczuwalne były nawet dla mari23, brzuch czarny - estrogenowy, jak to określiła wetka. Zabieg trwał 2 godziny, źle biedula zniosła zabieg, ale trudno się dziwić, oprócz sterylki miała usuniętą listwę mleczną ( liczne twarde guzki i czarna  estrogenowa skóra), cały brzuch ma w szwach. Sunia kochana bardzo, ale słaba dzisiaj, ma też mieć zrobione badania krwi, bo dziąsła ma bardzo blade.

bardzo proszę o dotację w kwocie 200 zł

Oczywiście - jestem za! Koniecznie trzeba pomóc Beti - najlepiej w kwocie 200 złotych.

Posted
Dnia ‎2018‎-‎03‎-‎02 o 19:08, Jolanta08 napisał:

Kochane dziewczyny , prosiłabym o jakąkolwiek pomoc dla tego biedaka ... chociaż zajrzyjcie do niego

Dla Lodka koszmar zamienia się w szczęśliwy koniec.

Posted
Dnia 16.02.2018 o 20:45, tamb napisał:

Zapraszam na bazarek

Jak dojdzie  109 zł z bazarku, poproszę o potwierdzenie na powyższym wątku.

• Like 1
Posted

bardzo dziękuje za pomoc pieniążki z bazarku wpłynęły w kwocie 109 zł,

nadal nie dostałam numeru konta dla Beti (nie jestem tu za często ale sprawdzam co jakiś czas i nie ma)

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Nie wiem jaki jest stan konta Skarpety, ale jeśli jest taka możliwość, to proszę o ponowne wsparcie dla Kamyka, nastoletniego psiaka z tego wątku:

30127735_2089475027759519_460680648890253312_n.jpg.fc6cacd44bdd91f939d69eef42a54fb4.jpg

Proszę o 120 zł wsparcia na szczepienie, obrożę oraz odrobaczenie:

29790220_176425659835105_64.jpg.6653709ce9d0a5494e82832aa884cad4.jpg

Kamyk otrzymał wsparcie od Skarpety im. Talcott w kwocie 200 zł w listopadzie 2017.

• Upvote 1
Posted
38 minut temu, Monika z Katowic napisał:

Jestem za udzielenie wsparcia Kamykowi w kwocie 150 złotych.

Pomoc uważam za konieczną i zasadną, ponieważ to 14-letni bezdomny psiak w wielkiej potrzebie.

Jestem tego samego zdania co Monika. Popieram prośbę

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 12.05.2018 o 13:29, Monika z Katowic napisał:

Jestem za udzielenie wsparcia Kamykowi w kwocie 150 złotych.

Pomoc uważam za konieczną i zasadną, ponieważ to 14-letni bezdomny psiak w wielkiej potrzebie.

Dnia 12.05.2018 o 14:07, Jolanta08 napisał:

Jestem tego samego zdania co Monika. Popieram prośbę

bardzo dziękuję!

• 2 weeks later...
Posted

Chcę prosić o pomoc dla niewidomego Diselka. Problemy z okiem a w ślad za tym wizyty u okulisty, badania, krople mocno nadszarpnęły budżet. Diselek jest na minusie. Jeśli można to proszę o pomoc w kwocie 200 zł.