asiuniab Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 kochane jak zawsze bardzo Wam dziękuję za wsparcie Quote
mari23 Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Dnia 10.09.2017 o 15:38, asiuniab napisał: bardzo proszę o pomoc dla Łatka ze stada tymczasowiczów mari23 Łatusiowi wyszła skrajna niedoczynność tarczycy, bardzo proszę o zapomogę w wysokości 150 zł; Dnia 11.09.2017 o 19:07, Monika z Katowic napisał: Jestem za pomoca dla chorego Łatka w kwocie 150 złotych. Dnia 12.09.2017 o 08:48, Jolanta08 napisał: Zgadzam się z Moniką i popieram prośbę o pomoc dla chorego Łatka Anioł w psiej postaci czyli psi psycholog - Łatuś bardzo, bardzo dziękuje za pomoc!!!!! a to jego pierwszy sukces w leczeniu - poprawa wyniku TSH, waga z 27,5 spadła na 24,1.... ale to wciąż za duzo Quote
asikowska Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 proszę o dane do przelewu bo nie dostałam dla Łatka Quote
Monika z Katowic Posted September 25, 2017 Author Posted September 25, 2017 Proszę o wsparcie kwotą 150 złotych tego małego, psiego okruszka. Malutka (tymczasowo zwana Okruszkiem) ma lat 5, dopiero zabrana ze schroniska (13.09.), jest w trakcie badań (posikuje). Psinka potrzebuje wsparcia na badania. Tu jest link do jej wątku: A tu zdjęcie malutkiej: Quote
Jolanta08 Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Jestem za udzieleniem pomocy wnioskowanej przez Monikę dla malutkiej suni Okruszka i proponuję pomoc w wysokości 200 zł ponieważ badania a w konsekwencji i leczenie nie są tanie a malutka nie ma dosłownie nic Quote
mari23 Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 20 godzin temu, asikowska napisał: proszę o dane do przelewu bo nie dostałam dla Łatka wysłałam, jeszcze raz bardzo dziękuję !!! Quote
Monika z Katowic Posted September 26, 2017 Author Posted September 26, 2017 9 godzin temu, Jolanta08 napisał: Jestem za udzieleniem pomocy wnioskowanej przez Monikę dla malutkiej suni Okruszka i proponuję pomoc w wysokości 200 zł ponieważ badania a w konsekwencji i leczenie nie są tanie a malutka nie ma dosłownie nic Pięknie dziękuję Jolu!!! Pomoc dla malutkiego psiego okruszka - w kwocie 200 złotych - jest bezcenna! Ta malutka sunieczka, niedawno wyrwana ze schroniska, jest taka bezbronna! Ufam, że w przyszłości znajdzie dobry dom... Quote
asikowska Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 chciałabym prosić o pomoc dla Reksa z tego wątku Reks i Pan Marian obaj mieszkają w słabych warunkach, mimo biedy pies zadbany i właściciel w miarę swoich możliwości o niego dba, Pan Marian ma 65 lat i może w najbliższym czasie jego sytuacja się odrobinę poprawi jeśli dostanie emeryturę ale kiedy to będzie nie wiadomo, pieniążki przydadzą się na karmę albo inne potrzeby dla chłopaków. Każda złotówka się przyda. 1 Quote
Monika z Katowic Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 20 godzin temu, asikowska napisał: chciałabym prosić o pomoc dla Reksa z tego wątku Reks i Pan Marian obaj mieszkają w słabych warunkach, mimo biedy pies zadbany i właściciel w miarę swoich możliwości o niego dba, Pan Marian ma 65 lat i może w najbliższym czasie jego sytuacja się odrobinę poprawi jeśli dostanie emeryturę ale kiedy to będzie nie wiadomo, pieniążki przydadzą się na karmę albo inne potrzeby dla chłopaków. Każda złotówka się przyda. Jestem za udzieleniem pomocy dla Reksa w kwocie 200 zł. Quote
Jolanta08 Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 2 godziny temu, Monika z Katowic napisał: Jestem za udzieleniem pomocy dla Reksa w kwocie 200 zł. Również popieram prośbę o pomoc dla Reksa 1 Quote
tobciu Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Dzień dobry, bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie w imieniu Reksa i Pana Mariana z wątku : Post z wątku : Bardzo dziękujemy ! Pieniądze zostaną spożytkowane na karmę suchą i mokrą dla Reksa na miesiąc listopad. A reszta pieniędzy zostanie dołożona do skarbonki : opał na zimę 2017 dla chłopaków. Oczywiście po dokonaniu zakupów wstawię dokumenty w tym poście. Bardzo dziękujemy raz jeszcze. 1 Quote
DORA1020 Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Talcott czy to juz 7 lat? A tyle dobrego jeszcze robisz 1 Quote
mari23 Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Łatek bardzo dziękuje za pomoc, powyżej rozliczenie otrzymanych pieniążków. Ostatni Łatusiowy wynik jest dobry, stad Euthyrox dostaje w dawce o połowę mniejszej, a po miesiącu kolejny, czwarty już wynik będzie odpowiedzią, jaka dawkę Łatusiowi podawać. Łatek pięknie schudł - z 29,2kg na 21,2 kg :) Mam nadzieję, że po zmniejszeniu dawki Euthyroxu nie nastąpi nagły powrót do poprzedniej wagi, bo Łatuś ledwie chodził, jak był grubasem. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam ciepło !!! Quote
asiuniab Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 witam dogomaniackie ciotki, bardzo proszę o zapomogę w kwocie 150 zł dla dużego Miśka, który przystań znalazł u mari23; Misiek jest na zastrzykach, ma problemy z tylnymi łapami :( prześwietlenie Miśka wykazało zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa, do tego ma spuchnięte bardzo stawy garstkowe obu przednich łap :( Quote
Monika z Katowic Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 3 godziny temu, asiuniab napisał: witam dogomaniackie ciotki, bardzo proszę o zapomogę w kwocie 150 zł dla dużego Miśka, który przystań znalazł u mari23; Misiek jest na zastrzykach, ma problemy z tylnymi łapami :( prześwietlenie Miśka wykazało zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa, do tego ma spuchnięte bardzo stawy garstkowe obu przednich łap :( Pomoc dla Miśka absolutnie konieczna! Przy ogromie wydatków rozsądniejsza wydaje się kwota pomocy w wysokości 200 złotych. Podczytując wątek "Tymczasy" zawsze jestem pełna podziwu dla mari23. Jak dobrze, że są jeszcze na świecie tak bezinteresowni i szlachetni ludzie! 1 Quote
Jolanta08 Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 12 godzin temu, Monika z Katowic napisał: Pomoc dla Miśka absolutnie konieczna! Przy ogromie wydatków rozsądniejsza wydaje się kwota pomocy w wysokości 200 złotych. Podczytując wątek "Tymczasy" zawsze jestem pełna podziwu dla mari23. Jak dobrze, że są jeszcze na świecie tak bezinteresowni i szlachetni ludzie! Jestem takiego samego zdania i popieram prośbę w kwocie 200 zł. Quote
ala123 Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Ten stary, niewidomy pies trafił do gminnego przytuliska w Tomaszowie Lubelskim ( woj.lubelskie). Psy po dwóch tygodniach trafiają stamtąd do zamojskiego schroniska. Nie jest to dobre miejsce dla żadnego psa, a dla tego staruszka to wyrok śmierci w męczarniach. Tyś(ka) założyła mu wątek, usiłuje zebrać pieniądze na hotelik lub dt; na fb na Adopcje-Zamość też jest prośba o pomoc, a ja proszę Was tutaj o wsparcie. Na zdjeciach tego nie widać, ale osoby które go widziały, mówią, że to szkielet psa :( https://www.facebook.com/AdopcjeZwierzatZamosc/ Quote
asiuniab Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 kochane jesteście niezastąpione, śpieszę poinformować mari23, że Misiek dostanie zapomogę i to w kwocie 200 zł; naprawdę piękne dzięki:) 2 Quote
Monika z Katowic Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 Dnia 19.11.2017 o 10:11, ala123 napisał: Ten stary, niewidomy pies trafił do gminnego przytuliska w Tomaszowie Lubelskim ( woj.lubelskie). Psy po dwóch tygodniach trafiają stamtąd do zamojskiego schroniska. Nie jest to dobre miejsce dla żadnego psa, a dla tego staruszka to wyrok śmierci w męczarniach. Tyś(ka) założyła mu wątek, usiłuje zebrać pieniądze na hotelik lub dt; na fb na Adopcje-Zamość też jest prośba o pomoc, a ja proszę Was tutaj o wsparcie. Na zdjeciach tego nie widać, ale osoby które go widziały, mówią, że to szkielet psa :( Jestem za udzieleniem pomocy w kwocie 150 złotych. Bardzo, bardzo biedny ten psiak. Nie dość, że niewidomy to jeszcze albo chory, albo zagłodzony... :((( Quote
Monika z Katowic Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 Wczoraj, kiedy zobaczyłam wątek KAMYKA, aż łezka zakręciła mi się w oku... Ten pies, cały ten wątek są świadectwem na stałość Dogomanii i Dogomaniaków. Młodszym "dogomaniackim stażem" wyjaśniam, że na bardzo starych wątkach nie da się zmienić tytułu i ta historia jest dużo, dużo starsza. Kamyk trafił do schroniska w 2007 roku jako około 4-letni psiak... W lipcu 2009 został przeniesiony ze schroniska do hotelu Morii, a od listopada 2011 roku jest u Sylwiaso. Jeden z pierwszych, bezdomnych psiaków, które poznałam na Dogo. To autentyczny dogomaniacki weteran!!! KAMYK to obecnie stary, około 14-letni, psiak. Zawsze kopał wielkie doły, nosił kamienie i bawił się nimi. KAMYK - bezdomny pies utrzymywany przez maleńką garstkę dzielnych dogomaniaczek już od 10 lat!!! Zawsze im było trudno, ale nie poddawały się - nieustannie bazarkują, zabiegają, starają się. Obecnie jest nieco ciężej niż zwykle - dziewczyny dosłownie zbierają złotówkę do złotówki... Dlatego jako stały deklarowicz Skarpety zwracam się o bezzwrotną pomoc dla starego KAMYKA w kwocie 150 złotych. 1 Quote
Jolanta08 Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 23 godziny temu, Monika z Katowic napisał: Jestem za udzieleniem pomocy w kwocie 150 złotych. Bardzo, bardzo biedny ten psiak. Nie dość, że niewidomy to jeszcze albo chory, albo zagłodzony... :((( Jestem za udzieleniem pomocy Quote
Jolanta08 Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 23 godziny temu, Monika z Katowic napisał: Wczoraj, kiedy zobaczyłam wątek KAMYKA, aż łezka zakręciła mi się w oku... Ten pies, cały ten wątek są świadectwem na stałość Dogomanii i Dogomaniaków. Młodszym "dogomaniackim stażem" wyjaśniam, że na bardzo starych wątkach nie da się zmienić tytułu i ta historia jest dużo, dużo starsza. Kamyk trafił do schroniska w 2007 roku jako około 4-letni psiak... W lipcu 2009 został przeniesiony ze schroniska do hotelu Morii, a od listopada 2011 roku jest u Sylwiaso. Jeden z pierwszych, bezdomnych psiaków, które poznałam na Dogo. To autentyczny dogomaniacki weteran!!! KAMYK to obecnie stary, około 14-letni, psiak. Zawsze kopał wielkie doły, nosił kamienie i bawił się nimi. KAMYK - bezdomny pies utrzymywany przez maleńką garstkę dzielnych dogomaniaczek już od 10 lat!!! Zawsze im było trudno, ale nie poddawały się - nieustannie bazarkują, zabiegają, starają się. Obecnie jest nieco ciężej niż zwykle - dziewczyny dosłownie zbierają złotówkę do złotówki... Dlatego jako stały deklarowicz Skarpety zwracam się o bezzwrotną pomoc dla starego KAMYKA w kwocie 150 złotych. Jestem za udzieleniem pomocy Kamykowi w wysokości 200 zł 2 Quote
Recommended Posts